Massinvandring – från den alternativa encyklopedin Metapedia

Denna sammanställning från Metapedia önskar jag att alla medborgare i Europas värdländer tar del av. Vilket förklarar Brysselelitens strävan för mer migration.

Där den utbredda korrektheten, politikers och medias beröringsångest inför massinvandringens konsekvenser pedagogiskt förklaras.

En upprepning från inlägget den 21 februari om vart skall värdländers medborgare fly;

Invandring behövs för att några få skall tjäna enorma pengar och få sitta kvar i orubbat bo. Deras lösenord är ständig tillväxt.

Tillväxten anser EU vara sin främst uppgift, med Ylva Johansson i spetsen. Redan under 2019 beordrade hon dåvarande chefen för Frontex Fabrice Leggeri  att släppa in icke integreringsbara unga män, som skulle rädda Europa från att svälta ihjäl. Givetvis blev han snart utbytt mot en mer samarbetsvillig.
https://www.lepoint.fr/monde/pourquoi-la-commission-dement-elle-les-accusations-de-fabrice-leggeri-19-02-2024-2552848_24.php#11 förmedlat av Fria Tider den 21 februari.

När ekonomins skuldfälla brakar ihop med kriser, då beskylls folket för att leva över sina tillgångar. Inflation förklaras med att det finns för mycket pengar i omlopp, men vems/vilkas pengar som är syndabocken förklaras sällan. Det som alltid händer vid kriser är att folket tvingas ta skulderna, efter att bankerna tagit vinsterna. Därefter börjar alltihop igen.

När fd riksbankschefen Stefan Ingves tar bladet från munnen (som han borde ha behållit) förkunnar han att nu är allt svenskarnas fel. Giriga bostadsägare blir hans främsta målgrupp för landets dåliga ekonomi. Han själv är utan skuld, trots hans ihärdiga lågräntepolitik och att 90 miljarder bara gick upp i rök pga av riksbankens felaktiga spekulation. Nu skall ränteavdragen bort för euron rädda oss, sen orkade jag inte läsa mer. https://www.svd.se/a/pQ33OX/borantan-stefan-ingves-ger-sina-rad-till-eftertradaren

————————————————————————————————————————-

Metapedias förklaringar till massinvandring:

Massinvandring är ett politiskt begrepp för att beskriva ett onaturligt tillstånd av omfattande folkomflyttningar, i regel till länder med europeisk befolkning.

Tillståndet anses inte naturligt eftersom det sällan eller aldrig har sanktionerats hos den mottagande befolkningen varken genom folkomröstningar eller öppen och fri debatt om dess konsekvenser.

Massinvandring i politiska syften

Massinvandring anses vidare vara politiskt betingad för att tjäna olika syften, beroende på politiska preferenser. Från grupper som definierar sig som vänster betraktas massinvandringen som positiv då det leder till ett mångkulturellt samhälle, där de inflyttade grupperna används för att bryta ner ursprungsbefolkningens kultur och traditioner. (Jag vill tillägga vänsterns behov av bidragsröster för att garantera dess maktinnehav, där skötsamma straffas och de som inte sköter sig gynnas)

Från grupper som definierar sig som liberala kan massinvandringen användas dels för att pressa ner lönenivåerna,[1][2] dels för att öka marknaden, det vill säga, ur en kommersiell synvinkel, öka efterfrågan på varor och tjänster i samhället. Ett argument som ofta förs fram i den politiska debatten för en massinvandring är att Sverige har en åldrande befolkning, vilket anses synonymt med en befolkning som är på väg att dö ut.

Negativ miljöpåverkan

Det ekologiska fotavtrycket, folkomflyttningarna har en mycket negativ påverkan på miljön. Ekologiskt fotavtryck är en beräkning som anger de resurser som krävs för varje individ. Folkomflyttningarna går i regel från länder med litet avtryck till länder med större avtryck. Samma effekt har utsläpp av CO2 och mängden energi som krävs per capita, där länder på nordligare breddgrader är mer resurskrävande bland annat på grund av dess klimat. Migrationsströmmarna går dock ifrån länder med låga utsläpp och låg energiförbrukning till länder med höga utsläpp och hög energiförbrukning.

Massinvandring – en källa till konflikt

Historiskt sett har massinvandring varit en källa till etniska konflikter. Befolkningarna som bebodde Nord– och Sydamerika efter de första invånarna, i USA kallade native americans, drabbades hårt av massinvandringens effekter under 1700- och 1800-talet. Flera av dem är idag försvunna och de få som än idag finns kvar lever undanträngda. Nordafrikas befolkningar, bland annat berber, gick samma öde tillmötes då araber spred islam efter 600-talet. För att skydda sig mot massinvandring och etniska konflikter byggdes kinesiska muren och står idag som en av världens mest kända monument över den kinesiska befolkningens vilja att behålla sin identitet.

En av världens längsta och utdragna väpnade konflikt är fortfarande föremål för medial uppmärksamhet. Då den judiska nationaliströrelsen under parollen Den Slutgiltiga Lösningen lade grunden för massinvandring till Palestina och bildandet av staten Israel gick startskottet för en konflikt som regelbundet diskuteras på högsta politiska nivå.

Fractional Reserve Banking – grunden för tillväxt och massinvandring

Enligt revisionisten Germar Rudolf ligger principen för Fractional Reserve Banking bakom behovet av tillväxt. Eftersom principen med det ekonomiska systemet bygger på att skapa pengar utan ett egentligt värde som i sin tur genererar ränta till de som skapar pengarna så måste ekonomin hela tiden växa, vilket förr eller senare skapar en ohållbar situation.

I radiosända samtal med David Duke förklarade Rudolf att massinvandring till I-länderna är en del av det ekonomiska systemets karaktär. Rudolf menade att de europeiska folken minskade i antal världen över vilket bromsar upp tillväxten och att det därför behövs fler konsumenter att sättas in i skuldsystemet som Fractional Reserve Banking egentligen är.

Rudolf menade att systemet med Fractional Reserve Banking är designat för att en liten grupp mycket förmögna människor ska kunna tjäna på vad andra människor producerar. Om antalet närande personer inte stadigt ökar så förlorar den lilla gruppen, tärande, eller som Rudolf menade: rika människor, sitt inflytande. Därför behövs en stadig massinvandring till bland annat Europa för att tjäna kapitalistiska intressen.[3][4]

Massinvandring till Sverige förnekas

Att europeiska länder har en massinvandring tillbakavisas ofta från politiskt och journalistiskt håll. Mönstret anses följa den konsensus som råder kring invandringsrelaterade frågor, med en djup beröringsångest och ett tabu att öppet diskutera frågan om behovet och de verkliga orsakerna kring invandring, ett resultat av den politiska korrektheten.

Journalistiken betraktas bland invandringskritiska grupper som vilseledande och odemokratisk kring frågan, där ensamkommande flyktingbarn beskrivs som barn och invandrartäta bostadsområden beskrivs som utsatta områden. Invandring till Sverige i storleksordningen fem- eller sexsiffriga belopp anses inte vara massinvandring, men avvisning vid tvåsiffriga belopp anses dock vara massavvisning.

Källa: https://sv.metapedia.org/wiki/Massinvandring#massinvandring%20Till%20Sverige%20F%C3%B6rnekas

Bild från youtube.com

Eftersom ständig tillväxt är förutsättning för elitens egen vinning. Att tjäna ägarna till dagens hyper kapitalistiska system, som är utan hämningar, gynnar dem själva. Det vet både Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt som båda blivit rikligt belönade för deras öppna hjärtans politik.