Det nya året fortsätter här på bloggen, precis som det gamla.

Det mesta kommer som tidigare år att handla om pågående krig, klimatet, gen vaccin, media, islam med migrations svåra konsekvenser Majoriteten av företeelser har den globala finanseliten som gemensam nämnare i olika skepnader.

Politiker är globalisters främsta lakejer och där framför allt vänstern som har sviket gamla arbetar ideal för att få röster med hopp om en socialistisk världsregering, där FN med EU är storspelare, i hyckleri och dubbelmoral.

Jag börjar med blåögd integration från fotbollsplanen med medias tycka synd om vinkling

I lokaltidningen Östgöta Correspondenten den 29 december finns ett gediget reportage om 16-åringen som tränade sexåringar och som nu misstänks för trippelmord.

”Mot slutet av sommarlovet slutade 16-åringen från Linköping att dyka upp på fotbollslagets träningar. Några månader senare sköt han ihjäl tre personer i deras villor i Stockholm, enligt åklagaren. ”Man vill ju inte tro det här”, säger tränaren. Correns granskning visar att socialförvaltningen kände till pojken men kraftfulla insatser dröjde….”

Dagen före före skjutningarna hade den blivande trippelmördaren stuckit ifrån sitt HVB-hem som han var placerad hos och då skyller tränaren på att det inte var någon lyckad placering, inte på den unge fotbollstränarens vandel.

Bristen på bra HVB-hem är skriande stor. Hög ersättning väger inte upp den mångkulturella påfrestningen. Innan dess hade han avverkat ett par SIS boenden. Efter dessa placeringar krävde hans föräldrar efter hans rymningar i stället krävde utökad hjälp i hemmet för sin son.

Att den unge mannen tidigare gjort sig skyldig till 28 polisärenden, med grova brott, rån, utpressning, olaga hot och misshandel verkar ha gått tränaren förbi som hela tiden upprepar som ett värdegrundsmantra ”Man ju vill inte tro det här. Att en ung kille man känt gjort något så här…”

Om insatser hade kommit för tidigt så hade nog både DO, JO och barnombudsmannen rykt ut och lokaltidningen hade förfasat sig över mångkulturell kränkning, men nu förhöll det sig inte så. Innan morden så hade mångmiljoner rullat av skattepengar för olika placeringar. Men det är media inte intresserad av att redovisa med sina lager av offerkoftor med skolning i snyft och kränkning, givetvis för brottslingen, offren lämnas vanligtvis åt sitt öde.

Jag förstår fullständigt bristen på erfarna socialsekreterare och flykten från förvaltningarna och rädslan för repressalier både från klienter och media.

Förloppet för er som förträngt och glömt det, eftersom det hela tiden sker nya dåd.

I Augusti i fjol sprängs en lägenhet i Ekholmen, (en medelklass förort utanför Linköping) där anhöriga till ledare i Foxtrotnätverken bor.

Under oktober mister en småbarnspappa livet i en villa i Västberga i södra Sthlm, som hade samma efternamn som det tilltänkta offret. Frun och barnet skadades också, men överlevde. Natten efter fortsatte räden med mord på två kvinnor, 20 och 60 år, som hade visst släktskap med en gängkriminell. Sedan tack och lov kunde trippelmördaren fångas in efter flyktförsök i en taxi.

Den bästa hjälpen för landet med alla brottsoffer hade varit att dessa föräldrar med sin brottsbenägne son hade utvisats till sitt hemland. Skammen från släkt och vänner är det enda som biter anser inte bara en förbannad gammal tant utan även luttrade poliser, som effektivt tystas av empatiska feministchefer och av media. Våra mångfaldspolitiker hade dessutom fått en plump i protokollet från både FN och EU, där mänskliga rättigheter inte omfattar värdländers medborgares liv och egendom. Nu får vi bara en bild av övergivna fotbollskor.

Fotbollen som integrationsmedel, gillar nog Reinfeldt som ordförande i fotbollsförbundet, som statsminister öppnade dörren till landets moras. Nu hoppas han på en lönsam karriär bland de stora gossarna inom Fifa.

Så här mycket sköts och sprängdes det under 2023. Samnytt redovisar.

Polismyndigheten har nu publicerat sin officiella statistik över årets gängkriminella skjutningar och sprängningar. Facit är att dessa, trots löften om att ”knäcka gängen” och ”paradigmskifte” och polisens ”sluta skjut”-satsningar fortsätter med oförminskad styrka. Rekordmånga oskyldiga utomstående drabbades också under året av det kriminella våldet….” https://samnytt.se/sa-mycket-skots-och-sprangdes-det-under-2023

12 tankar kring ”Det nya året fortsätter här på bloggen, precis som det gamla.

 1. Jag tycker det bästa hade varit att man outsourcar fängelsestraffen, det finns flera länder som är riktigt bra ett av många som Sverige verkar bry sig extra mycket om är Ukraina. Låt de sitta av straffen där, detta skapar jobb åt Ukraina medan vi blir av med vårt problem. Jag ser inga hinder att familjen blir utvisad till samma ställe som brottslingen till familjen, då bryter vi inga” familjeband”, släkten får självklart följa med.

  Kan man inte leva upp till våra normer, värderingar, lagar och vår kultur då har man faktiskt ingenting här att göra. Kan man inte anpassa sig till vårt sätt att leva då finns det andra länder som dessa kan leva ut sina böjelser i och där de kan leva efter sina lagar och sin bok.

  Man kan inte komma hit och tro att svenskarna vill leva efter en bok med en kultur från stenåldern och ett straffsystem som bygger på vad en gud tyckte för ett par tusen år sedan, där kvinnorna inte är värda något och ingen absolut ingen får ifrågasätta denna bok.

 2. Inte brann väl julgranen ned i år heller… Inte ens svedd, naggad eller perforerad av en kulkärve eller gjord till flis av en smällkaramell…

 3. Corren ger sig inte utan fortsätter att anklaga socialförvaltningen för deras senfärdighet angående den unge trippelmördaren.
  Nytt snyft reportage den 30 december, där redaktionen klagar över att socialförvaltningen inte bedömer att deras handläggning behöver granskas.
  Tänk om någon oberoende person kunde granska hur media undanhåller fakta, filtrerar och tom ljuger för sina läsare. Denna metod formar majoriteten av medborgares åsikter.
  Därför är alternativen så avskydda hos media ägare, Bonnier och Schibsted, som är globalistmaffians språkrör.

 4. Det tackar jag för . Läser sidan var dag men inte alltid engagemanget räcker till för ett svar . Det Harriet skriver idag är ju så illa det över huvudtaget kan bli . Så länge lögnen får stå för sanningen blir det ingen ändring . Så länge vi tillåter lögnen så styr den dagen och vi följer lugnt med .
  Mvh Sjöström

 5. Jag tackar dig för att du har energin att fortsätta skriva här . Läser dig var dag men har inte lusten att svara för jämnan . Är ju tunga saker du beskriver här . Dagens text som exempel är talande . Vad göra med eländet ? Många faktorer att ta i beaktandet i de flesta fall . Kanske den dagliga lögnen är att börja med ? Den vi blir matad med var dag .
  Mvh Sjöström

 6. I have been surfing online more than 3 hours today yet I never found any interesting article like yours It is pretty worth enough for me In my opinion if all web owners and bloggers made good content as you did the web will be much more useful than ever before

   1. ”Jag har surfat online i mer än 3 timmar idag men jag hittade aldrig någon lika intressant artikel som din. Den är av värde för mig. Enligt min åsikt kommer det att vara mycket mer användbart än någonsin om alla webbägare och bloggare gjorde bra innehåll som du gjorde.”

    Jag tar som regel bort alla utländska kommentarer, för det är svårt att veta om de är äkta eller från någon trollfabrik,som skickar ut massor med spam, om casino, spel, sex ofta med många länkar. Ibland gör jag enstaka undantag om inte kommentaren återkommer under annat namn.

    1. Just det där att man skäms för sina anhöriga är något som jag känner igen till hundra % och just i skiftet mellan 22- 25 hände en radikal förändring till det mer sansade i min egna psykologiska utveckling från valp till vuxen
     Tänk att forskningen kan pricka så rätt eller är jag så medel medel + medel

Kommentarer är stängda.