Kristersson, självutnämnd talesman för Ukraina, militäravtalet med USA, WHO och om terrorhot.

Typiskt, när stödet för det Ukraina dalar i västvärlden, då passar vår statsminister på att kliva fram som Zelenskyjs förlängda arm.

Bild från Svd.se

1,4 miljarder hystade han fram i ytterligare stöd av våra skattepengar till eliten i detta korrupta land, utöver krigsmateriel – Nu har vi levererat effektiva system som Archer och Stridsfordon 90, konstaterar han nöjt med sina kumpaner Pålsson och Billström vid besöket i Kiev.
Det gäller att gynna Wallenberg så länge det går, fredsförhandlingar är ett rött skynke för koncernen, vilket Boris Jonson redan avstyrde under 2022.

Retoriken om att Ukraina slåss för hela Europas demokrati blir allt tunnare, medan högarna med förlorade unga liv i skyttegravarna blir allt högre.

Vårt enda hopp är Viktor Orbán, gossen Ruda i EU:s maskineri, han har i alla fall tillfälligt stoppat ytterligare miljardrullning. Men, när Ukrainas EU-medlemskap kom på tapeten, då fick han lämna salen. https://www.friatider.se/kaos-nar-ungern-stoppar-eus-jattestod-till-ukraina

Förmodligen är EU kommissionens plan att helt köra Europas industri i botten, med fortsatta verkningslösa sanktionspaket, som bara får denna korrupta elit på gott humör och ge ryggdunkar åt varandra.

Jag har aldrig förstått varför Tysklands Olof Schultz ständigt förråder sitt land. Fast egentligen är landet ockuperat av USA sedan WW 2 med alla yankee baser, som nu en överlycklig Pål Jonsson öppnat Sverige för med ett tolkningsfritt avtal, som ger USA rätt till hela Sverige. Denne man anser jag vara värstingen i Kristerssons regering, som helt sonika säljer ut vårt land, helt på egen hand, med total dövhet för folkets röst. Vår egen lilla Quisling!

Krigsindustrin skär nu guld med täljkniv, medan WHO nu oroas över bristande vaccinationsvilja, som de kompenserar med en diktatorisk överhöghets plan inför nästa pandemi, som inställsamma nationsledare bara sväljer utan att förstå vad de säger ja till.

De förstår inte heller hur de själva förstör demokrati med yttrandefrihet, när kränkta islamister (som stöds av en majoritet av muslimer) ropar på censur och förbud för allt som kan kränka deras religion. Att sätta ner foten och rakryggat försvara det fria ordet finns inte på tapeten, eftersom Nato medlemskapet måste ros i hamn och Erdogan måste strykas medhårs.

Och folket lallar med när säkerhetsklassen når upp till en fyra pga av ökad terrorhotnivå. Rädsla är åter det fin fina medlet för att få folket dit man vill.

”Terrorhotnivån grundar sig på strategiska bedömningar av aktörers avsikt och förmåga att begå terrorattentat mot Sverige. Den svenska hotskalan är en strategisk hotskala för hela Sverige över tid. Den 17 augusti 2023 ändrades hotnivån från förhöjt hot (3) till högt (4) hot på en femgradig skala. Wikipedia.”

Tänk så finurligt allt är uträknat för att sänka nationalstaten och få kontroll över medborgarna eller är det någon som ännu tror att allt jävelskap bara beror på slumpen?

5 tankar kring ”Kristersson, självutnämnd talesman för Ukraina, militäravtalet med USA, WHO och om terrorhot.

 1. Detta sänds till
  – riksdagsledamöter
  – politiska partier
  – en rad andra mottagare

  Överenskommelse om militärt samarbete, DCA, mellan Sveriges och USA:s försvarsministrar behöver granskas noga.

  Det är viktigt att avtalet blir känt bland allmänheten. Den som till exempel kan skriva en tidningsartikel kan göra en viktig insats.

  Den som kan diskutera med en riksdagsledamot, eller genom någon annan nå en riksdagsledamot, kan göra en viktig insats.

  Riksdagen bör stoppa avtalet. Modiga och självständiga riksdagsledamöter bör följa en egen kompass.

  Det går läsa avtalet och en del kommentarer här:

  https://www.folkkampanjenmotnato.se/Kap01_NyhKomm/Y2023/K_2023-12-07_DCA.html#Kol3

  Björn Backengård
  Hjalmar Bergmans Gata 56
  422 52 Hisings Backa

 2. När blev vi, folket, tillfrågade om Nato eller det nya avtalet med USA?
  Eller föralldel massinvandringen eller försvarets nedläggning för tjugo år sedan?
  Den där Pål Jonsson borde sitta på fästning.

  1. Väl magstarkt är regeringens talkör om att vi måste stötta Ukraina, som försvarar vår demokrati från Putin…
   En demokrati som nedmonteras för varje dag, när Pålsson ständigt behagar USA, som skickligt placerar ut vapen långt från hemmaplan.
   Förmodligen är denna svekfulla karl lovad en välavlönad reträttplats efter att han skänkt bort Sverige, som snart kan tvingas kriga åt deras oligarker utan moral.

Kommentarer är stängda.