Hyllning av mänsklighetens största vaccinskandal

Bedrövelse var nog vad många kände som hade ork att titta på prisutdelningen av Nobelpriset i medicin/fysik i går på konserthuset. Jag kände sorg över hur hårt sammanflätade akademi, myndigheter, media, politiker och Big Pharma är med en allt för stor del av medborgare, som enbart tar del av maktens propaganda centraler.

I Nobels testamente står att forskare skall belönas vars forskning gjort störst nytta för mänskligheten.

Utvecklare av mRNA-teknik: ”Riskerna med vaccin överväger nyttan” är citrat från Robert Malone, (som Jari Norvanto tipsade om i gårdagen kommentatorsfält och tidigare signaturen Karl W)

Robert Malone var med och utvecklade den mRNA-teknik som används i vaccinen mot covid-19 men varnade tidigt för att boosterdoser kunde göra människor mer mottagliga för covid-19, något som flera forskningsstudier nu gör gällande. Men Läkemedelsverket anser tvärtom att vaccinen har en överlägsen skyddseffekt.” https://www.varldenidag.se/nyheter/utvecklare-av-mrna-teknik-riskerna-med-vaccin-overvager-nyttan/323059

Självklart gör läkemedelsverket det, eftersom de är en del av den största vaccinskandalen i mänsklighetens historia.

Under de senaste åren har denne mRNA pionjär ägnat sin tid för att varna för dessa massvccinationer, som kan bidra till att viruset muterar, utöver alla biverkningar och miljoner dödsfall.

En artikel i Samnytt ger ändå lite hopp om att protester fortsätter.
https://samnytt.se/minnesmanifestation-anordnas-for-covid-vaccinernas-dodsoffer

Uppskattningsvis 17 miljoner människor har globalt, enligt en studie, avlidit till följd av covid 19-vaccinerna. I kontrast till detta har har Nobelpris delats ut till forskarna bakom mRNA-vaccintekniken. Nu anordnar vi inom Nobelprostestkommittén flera ljusvakor för dödsoffren och uppmuntrar aktör i andra länder att göra detsamma.

Den chockerande studienCovid-19 vaccinassocierad dödlighet på södra halvklotet, av doktorerna Denis RancourtMarine Baudin, Joseph Hickey och Jérémie Mercier publicerades den 17 september 2023, men ändå har studien inte haft den uppmärksamhet den förtjänar. Den har istället bemötts med censur och “faktakontroller” om (den påstådda) säkerheten och effektiviteten hos de ännu otestade covidvaccinerna……/… I samtliga 17 länder (som undersökts) ses högre siffror för total dödlighet (ACM) när covid-19-vaccinerna tas i bruk och administreras. https://newsvoice.se/2023/12/17-miljoner-dodsfall-covidvaccinerna/

I vanlig ordning är det tyst i media husen.

Protestkommittén från partiet MOD som är att ett parti för mänskliga rättigheter, demokrati, yttrandefrihet och fred uppmanar till etiskt ansvarstagande och respekt för riktlinjer inom medicinsk forskning och praxis. Enligt dem strider tilldelningen av Nobelpriset mot dessa principer.

Nobelprisprotestkommittén avser att göra den 10 december till en internationell minnesdag med ljusvakor och minnesstunder för offren av mRNA-vaccinen.

Till och med den 2 november 2023 har Läkemedelsverket mottagit över 100 000 rapporter om misstänkta biverkningar från COVID-vaccinerna. Bland dessa avser 436 rapporter dödsfall och 13 022 stycken personer med misstänkta allvarliga biverkningar efter covidvaccinering. Sistnämnda siffra bygger på Läkemedelsverkets granskning av 98,5% av alla rapporter.

Redan finns ett stort intresse internationellt för minnesdagen.

Kontaktpersoner för mer information och pressfrågor:

Sven Román, ordförande för Läkaruppropet, +46 76-139 22 74‬
Lotta Harming, ordförande för Sjuksköterskeuppropet, +46 ‭70-693 03 60‬
Andreas Sidkvist, partiledare för MoD (Mänskliga Rättigheter och Demokrati), ‭+46 76-007 56 58‬

Samtliga kontaktpersoner kan nås via contact@nobelprizeprotest.com
Webbplats: https://nobelprizeprotest.com

Bild från ljustema.se

7 tankar kring ”Hyllning av mänsklighetens största vaccinskandal

 1. Hur många av Riksdagsfolket har tagit minst 1 Cov-spruta?
  En fick frågan om denne hade gjort det. Svaret blev ”jag får återkomma”.
  Hur tolkar man sanningen ur ett sådant svar?
  När denne själv tydligen inte vet om denne har fått en Cov-spruta!
  Ridån gick visst ner.
  Gäller offentlighetsprincipen här?
  Det vill säga har vi det svenska folket inte rätt att få veta om politiker överhuvudtaget själva tagit eller inte tagit Cov-sprutan?
  Ett svar bör utkrävas för att få veta vilka politiker/lobbyister som är med i denna globala ”maskopi”.

 2. Nej krutet användes inte bara till fyrverkerier i Kina. Strider på 1100- talet mellan mongoler och Song dynastin användes krutet till att forcera murar.
  På 1100-talet visste inte européer om krutet från Kina o Mellanöstern. De blev varse detta när Djingis Kahn spred fruktan och död där de rörde sig mot Europa o Mellanösterns befästningar. Historiska filmer i Kina visar hur mongolerna intog kina.

  1. Mm 11 december, 2023 kl. 19:41
   Tydligen oklart uttryckt av mig. men jag avsåg inte att ta med hela historien till nutid utan bara det tidevarv då Kina uppfann krutet. Man hade då i Kina uppenbart ingen avsikt att utveckla ett vapen, och använde krutet bara till fyrverkeri. Den första skriftliga dokumentationen av krut i Kina känd är från omkring år noll, men man tror att krutet fanns långt tidigare. Sedan började andra använda det för vapen, och Kina lärde från dem. Indien lär ha varit först. Det första dokumenterade användningen av krut i vapen kommer över 900 år senare.

   Tro inte på alla dessa Hollywood filmer om Kina. Undantagslöst är dom historiskt felaktiga. Det är underhållning inte dokumentärer. Ordet ”Kanon” kommer från grekiskan ”kanun” och betyder ”rör”

 3. Låt mig ge ett par andra exempel.
  Krutet. Kineserna uppfann krutet, men använde det bara till fyrverkeri. Det var en positiv tillämpning av en teknik. Europeerna använde det till vapen att ha ihjäl varandra med. En negativ tillämpning.

  På 1800 talet uppfann man en metod att lagra cyanid i porösa material som keramik eller papper. På tidigt 1900-tal användes den tekniken till att utrota ohyra, som var en plåga och spred sjukdomar. Det var en positiv tillämpning. På 1940 talet kom samma teknik att användas i utrotningslägren för förintelsen. En negativ tillämpning.

  mRNA vacciner är en negativ tillämpning av mRNA tekniken.

 4. Ni måste hålla isär begreppen. mRNA tekniken, vilken var forskningen som fick Nobelpriset, är grunden, inte tillämpningen. mRNA vaccinet är en tillämning, och definitivt inte en lyckad tillämpning av mRNA tekniken.

  Den som uppfann hjulet uppfann definitivt inte klockan eller bilen. Hjulet är den grundläggande tekniken, klockan och bilen är tillämpning.

  mRNA tekniken öppnar för intressanta tillämpningar, men mRNA vaccinet är knappas en lyckad sådan.

  1. Tack för särskiljande av begreppen, teknik och dess tillämpning.
   Tyvärr är min övertygelse att Pfizer, Moderna är överförtjusta för denna ihop blandning av begreppen, (som fick långa applåder i går under prisutdelningen) när vaccinationsviljan börjar svikta i väst. Kroppens immunförsvar sköter sig bäst själv utan detta manipulerande vaccin.

Kommentarer är stängda.