Camorra liknande maffia härjar i Södertälje och i det mångkulturella Sverige

Nu verkar de mångkulturella berikningsentusiasterna kommit av sig något. Nu tvingar verkligheten även statmedia att skriva om hur invandrarkriminaliteten har blivit en utbredd maffia som infiltrerat sig i hela samhället, med god hjälp av politikers inkluderingshysteri.

Vad sägs om ett underjordiskt sjukhus i Södertälje med uttjänta röntgenapparater och operationsutrustning med flera vårdplatser och ett eget apotek?

”…..Sjukhuset tas som exempel när kommunföreträdare jämför svensk organiserad brottslighet med maffian i Italien. Södertälje kommuns kamp mot den organiserade brottsligheten, och framför allt Södertäljenätverket, tas upp i den nya rapporten Den sårbara staten. Fram tills för några år sedan bedrev kriminella där verksamheter över ett spektrum av olika branscher. En av dem sjukvård, precis som maffian i Italien. – I Neapel har det till och med varit så att kriminella tagit över ett sjukhus, för det är praktiskt att ha tillgång till sjukvård i vissa lägen, säger Carina Gunnarson som är forskare vid Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) som står bakom rapporten som behandlar hur organiserad brottslighet påverkar stat och kommun….” https://www.svd.se/a/EQPXzA/gangkriminella-jamfors-med-italienska-maffian-illegalt-sjukhus

Men nu har läkaren som ansvarat för sjukhuset sjappat, när IVO samt myndigheter vaknat.

Hot till kommunens tjänstemän efter arbetstiden och till lärare som måste ge höga betyg av föräldrar där en kniv kan skymta i bröstfickan är vardagsmat.

En bäste broder som kommit upp sig i kommunen beviljar bygglov till sina bröder så det ryker.

”Kriminella drar in miljarder på bedrägerier och enligt Lotta Mauritzson på polisens nationella bedrägericenter används pengarna till grova brott, skjutningar och narkotika. Nu visar nya siffror att kriminella nätverk kan ligga bakom över hälften av företagens konkurser…..https://www.tn.se/naringsliv/33182/larmet-kriminella-bakom-halften-av-konkurserna-tar-over-kontrollen/

Så visst har politikers inkluderingshysteri blivit en framgångs saga för klan maffian. De har verkligen bevarat och utvecklat sin egen kultur efter riksdagens godkända propositioner från 1975, 1994 och framåt.

Och nu skall alla som jobbar och sliter ställa upp på nattvandringar om den väna polischefen Carin Götblad får som hon vill, medan syndabockarna, våra mångfalds politiker, funderar på nya inkluderingsprojekt.

Att exkludera dessa brottsliga skatteslukare och skicka hem dem är totalt tabu för då skulle rösterna sina och därmed politikers skyddade och bekväma liv.

Tänk om någon politiker hade lyssnat på våra varningsrop för över 30 år sedan och infört hårda krav för att få tillgång till landets välfärds bankomat, då hade landet kunnat räddas. I stället föste de in oss ”främlingsfientliga” i skamvrån med dumstrut på våra huvuden, samtidigt som kritiken haglade över Kinas hårda tag med läger för de som inte skötte sig enligt landets krav.

FN:s mänskliga rättigheter har förvandlats till maffians vapen mot värdländer och dess medborgare, som är klämda mellan klanmaffian och deras tjänstvilliga inkluderingspolitiker.

Då är det inte konstigt att jag och många andra pensionärer är heligt förbannade och har svårt att vända blad och ge oss ut i mörkret med fikakorg till maffians unga rekryteringsbas som vi skall bli kompis faddrar med, trots dialogpolisens avskräckande pizza bjudningar. Nu skall det bli tuffa åtgärder för unga som sluta skjut uppmaning och snälla samtal med unga i riskzonen av polis och socialen. Kanske det blir kebab i stället för pizza?

https://www.friatider.se/polisen-lanserar-sluta-skjut-barn-i-malmo

Akademibok

Cosa Nostra och Camorra i Italien och Södertäljenätverket och Foxtrot i Sverige, som blivit välgödda av EU bidrag och våra skattepengar där studie- förbunden har varit och är deras bankomat.

4 tankar kring ”Camorra liknande maffia härjar i Södertälje och i det mångkulturella Sverige

 1. SD, verkar inte de mer och mer ha varit skapat av M? I syfte att vara ett
  tillgängligt kontrollerat oppositionsparti som kan bli ”tungan på vågen” eller t.ex. ”vända kappan efter vinden”? Detta med tanke på att SD lovat stort men vad har man lovat och hållit egentligen?
  Inte ett skit, ligger väl närmast till.

 2. Märkligt att ”svenska” politiker inte inser att de kan komma att vara en ”bristvara” eller rentav totalt förbrukade i framtiden.
  Politiker, vilka olika scenarier kan vi ”tänka oss” inträffa på grund av er importerade ”valboskap”?
  Det som sticker ut för mig är att de borgerliga partierna har likartad ”migrationspolitik” som t.ex. sossarna och de övriga!
  När förde MODERATERNA senast en seriös social politik för de sämst ställda ”svenskar”?
  Sedan 2006 prioriterar man migranterna före den svenska befolkningen! Detta verkar ske i samförstånd mellan de politiska blocken!
  Hur kommer det sig att de båda blocken för samma politik som havererar Sverige?
  Är inte det ett tecken på om något att Sverige kontrolleras och styrs av utomstående?
  Det spelar i sådana fall ingen roll vilka som sitter på makten. De tillhör alla samma ”Kalle Anka” Parti.
  Med andra ord är det väl bara en tidsfråga innan ”Maffian” har getts eller tagit greppet om Riksdagen.
  Hur avslöjande är det, när både M och S driver en likasinnad politik när det gäller den importerade ”valboskapen”?
  Riksdagen: Vilka framtida olika framtida scenarier kan vi ”svenskar” stå inför?
  Eller vet NI ingenting!
  Berätta för oss, det svenska folket.

  1. Både sossar och regeringsblocket har Klaus Schwabs agendor som läromedel. Skillnaden är att de ljuger lite olika med floskelretoriken. Tidöavtalet verkar nu urvattnat, tack vare godhetsknarkande liberaler och Ebba Busch verkar mer trivas som omslagsflicka än som minister. SD borde inse att eget agerande med Åkessons ”åk hem” om inte värdlandets regelverk passar, ökar väljarstödet, men balansgången är svår att vara stödparti och samtidigt vara i opposition.
   Nu möbleras det om i partistyrelsen, kanske Björn Söders får lämna sin plats och nu betala för sin rättmätiga kritik om Pride. Är tanken hos SD att attrahera de lagom korrekta och riskera förlust av okorrekta kärnväljare?

Kommentarer är stängda.