Sakta, sakta tränger kunskapen om genvaccinets faror ut till det lurade folket

Jag undrar hur många som lyssnade på hjärtläkare Peter McCullough, när han varnade för vacciner framställda med mRNA teknik i EU-parlamentet som förmedlats av Swebbtv. Statsmedia vill inte låtsas om forskningsrapporter, publicerade artiklar och kliniska läkares bistra erfarenheter.

Det är mycket tveksamt om Ursula von der Leyen, Pfizers välgörare var där.

Han har tidigare vittnat om detta bedrägeri från Big Pharma med dess medhjälpare inför USA:s senat och är övertygad om att delstater själva kommer att sätta stopp för detta förrädiska genvaccin, om inte den federala staten gör det. Men WHO smider redan nya planer om tvingande order inför nästa planerade pandemi. Bill Gates måste ju skydda sitt aktieinnehav i läkemedelsindustrin. Folkets rädsla får absolut inte avta.

Spikeproteiner från detta genvaccin tränger in i kroppens celler och ger en fortsatt otyglad produktion under oöverskådlig framtid. Denna ständiga syntetiska produktion av spikeproteiner stör kroppens olika organsystem och kan resultera i sjukdom och död, när olika organ drabbas.

Myokardit, hjärtmuskelinflammation är den mest kända efter att unga idrottare plötsligt segnade ner och dog, när hjärtat slutade att slå. Nu ligger mer fokus på vaccinerade piloter, som efter lång tid kan drabbas av svimning och hjärtstopp som kan bli katastrof för ombordvarande.

Blodproppar som inte löses upp av blodförtunnande medel, ökning av åderförkalkning, svimningar, blodtrycksfall är andra svåra kardiovaskulära biverkningar. Men även ökning av immun- och neurologiska sjukdomar har skett.

Han rapporterar från olika studier att ca 30 % av vaccinerade inte har några som helst problem i efterförloppet, men att 70 % har det i måttlig omfattning. Personer med de svåraste biverkningarna uppgår från 4, 2 till 15 % i olika studier. Eftersom miljoner människor har vaccinerat sig är antalet enormt och är den största vaccineringsskandalen genom tiderna.

Han berättar att forskningsalster om dessa biverkningar och död är mycket omfattande 3400 peer review rapporter som är under granskning och ca 600 artiklar är publicerade i olika tidskrifter.

(Men vår statsmedia glömmer eller gömmer dessa alster för publicering. Eftersom våra FN lakejer till politiker böjer sig i vördnad för WHO, dvs för Bill Gates som alltid finns i bakgrunden med sina donationer, som fått hans aktieinnehav i Big Pharma att generera nya miljarder. Eget tillägg)

Vidare berättar han att WHO har manipulerat medborgare med falska berättelser om detta virus. Rädsla och masspsykos fick köerna att långa ringla till detta farliga vaccin, som WHO påstod skulle vara räddningen från Covid-19.

73,9 av alla dödsfall efter vaccinets introduktion under 2021, beror inte på Covid insjuknande utan på vaccinet!!

Hans slutord är att detta vaccin skall bort från marknaden och han uppmanar världens ledare att lämna WHO!

Källa: Swebbtv. Kardiolog Peter McCullough kräver stopp för vaccinerna – talar i EU-parlamentet (svensk text)

—————————————————————————————————-

Sydkorea kommer att ge vaccindrabbade av Covidvaccinet 25.000 amerikanska dollar i kompensation för de skador som medlet har givit till de familjer som har drabbats av dödsfall inom 90 dagar efter vaccineringen.
South Korea gives 25,000 USD in Compensation to Families of Covid Injection Victims – NewsVoice

Problemet är att skador kan inträffa långt senare än 90 dagar, men då skulle landet bli bankrutt.

En översiktsstudie studie från Linköping om orsaker till post covid har publicerats i Cardiorespiratory dysautonomia in post-COVID-19 condition: manifestations, mechanisms and management, Journal of Internal Medicine. Förmedlad av forskning.se
https://www.forskning.se/2023/09/19/bilden-av-postcovid-klarnar-allt-mer/utm_source=Ungapped&utm_medium=Newsletter&utm_campaign=20230925

Slutsatsen är att det icke viljemässiga, det autonoma nervsystemet påverkas. Rubbat andningsmönster vid ansträngning har konstaterats vid arbetsprov, som kan bero på att cellerna kan omprogrammera sina gener så att proteinproduktionen förändras för att bekämpa och hålla emot en infektion. En teori är att den här genetiska omprogrammeringen blir störd vid postcovid.

Vilket låter troligt, men varför glömmer forskarna att ta med hur vaccin med mRNA teknik resulterar i en otyglad produktion av spikeprotein i kroppens celler? Vilket rubbar kroppens naturliga immunförsvar.
Hur många av patienter i studien hade tagit detta vaccin?
Fanns korrelation mellan antal sprutor och grad av post covid besvär?

Det redovisar inte forskning,se om svaren finns i artikeln låter jag vara osagt, för jag har ännu inte tragglat igenom den.

Att motståndet från världens makthavare, folkhälsomyndigheter och sjukvård är så stort mot synliggörande av denna skandal beror på att så många är involverade och avslöjandet leder fram till hur korrupt ledarskapet och symbiosen mellan dessa nationella och internationella aktörer mot mänskligheten är. Big Pharma gnuggar händerna av förtjusning och kommer att med alla medel upprepa denna kassako, vilket är enkelt med dragloket WHO, som Bill Gates styr i det fördolda.

Till sist för er som orkat läsa hela dagens inlägg.

Swebbtv ger den 25 september lite tröst med råd hur man kan hjälpa kroppen att bli av med förrädiska spikeproteiner.

”Det finns några ämnen som kan hjälpa till med detta såsom Ivermectin som binder sig spikproteinerna och kan förhindra spridning av coronaviruset och även Suramin som finns naturligt i tallbarr som fungera på liknande sätt. Ett annat ämne är NAC som kan hjälpa cellerna att återhämta sig och Catichin och Kurkummin som är antiinflammatoriskt och är antioxidanter.
Hur man avgiftar från spikproteiner orsakade av Covid -vaccinerna (rumble.com)