Olle Ljungbecks kamp mot Gävle sjukhus har fått IVO att gå till ny attack

”Efter kritiken – vårdbristerna kvar på Gävle sjukhus.
Det råder fortsatt stor brist på vårdplatser vid Gävle sjukhus. Ivo, Inspektionen för vård och omsorg, är inte nöjd med hur regionen agerat efter den hårda kritik som i fjol riktades mot sjukhuset och ställer nu nya krav på åtgärder. Vårdplatser saknas, akutpatienter drabbas och IVO fortsätter sin granskning.”
Gävle Dagblad den 18 september

Tyvärr är det få anhöriga och patienter som har drabbats av vård skador som orkar protestera och ta upp kampen mot självsvåldiga regioner. Läkare utan tillräcklig kompetens, personal som inte behärskar språket och saknar erforderlig utbildning är numera vardagsmat i regioner för att inte tala om kommuner, där försvarslösa gamla har blivit integrationsobjekt.

Uppdrag Granskning har belyst många fall under åren, det senaste den 20 september.
https://www.svtplay.se/video/jG3oEqP/uppdrag-granskning/lakarens-offer

För nya läsare finns många inlägg under bloggkategori ”Olle Ljungbeck” om hans kamp för upprättelse efter hans hustrus tragiska död på Gävle sjukhus pga av dess katastrofala brister i omvårdnad.

Ljungbecks modiga manifestationer i Gävle är minnesvärda, som har fått uppskattning av många Gävlebor samt hos många läsare av bloggare som belyst hans kamp mot politiker som givit grönt ljus för massinvandringens svåra konsekvenser i deras mångkulturella hybris.

Bild; privat.