Jimmie Åkesson är mållös efter Magdalena Anderssons utbrott i årets första partiledardebatt.

Arga Maggan blev epitetet sedan fd statsminister Magdalena Andersson (S) var över till demokraterna i USA och fick skolning i aggressiv retorik.

Hon är nästan gråtfärdig, när hon påstår att barnen svälter och hon förkunnar ständigt att SD är orsak till allt elände som finns i denna värld (i USA är det Trump).

Åkessons replik från årets första riksdagsdebatt förmedlat av Fria Tider https://www.friatider.se/jag-ar-mallos-akessons-svar-till-magdalena-andersson

Bild från tv4.se

”– Här står Sveriges före detta statsminister och pratar strunt. Rakt igenom strunt. Beskriver en verklighet som många av oss förvisso lever i. Den beskrivningen är på många sett helt korrekt. Men Magdalena Andersson, som inte bara varit statsminister i drygt ett år, utan också finansminister ganska många år dessförinnan tar inget som helst ansvar för hur vårt land har utvecklats under de åtta år som hon har suttit vid makten.
– Det är så skamlöst. Det är så fruktansvärt skamlöst. Det är så otroligt ovärdigt av en före detta statsminister och finansminister att inte ta ansvar på något sätt för det kaos man själv har ställt till i det här landet. För hur man genom medveten politik i år efter år har destabiliserat vårt land.
När det gäller koranbränningarna är det ”inte den som bränner en bok som är problemet”, förklarade Åkesson vidare.
– Det är stenkastarna i Rosengård som är problemet. Det är islamistländer som kräver ändringar i svensk lagstiftning som är problemet. Det är terrorister som hotar att urskillningslöst döda och lemlästa oskyldiga svenskar. Det är de som är problemet.”

——————————————————————————————————

Förstår att han inte orkade gå till storms mot Märta Stenevi som jämförde illegala med Anne Frank! Dårskapen från MP tar aldrig slut.
https://samnytt.se/reaktioner-nar-marta-stenevi-mp-jamfor-anne-frank-med-illegala-invandrare/

Tänk om Åkesson kunde vara lika klarsynt i riksdagsarbetet och sluta med eftergivenhetspolitiken. Men att fälla Kristerssons regering riskerar bara att arga Maggan kommer åter med V, MP och C , den pesten måste vi förskonas ifrån tänker nog han med partistyrelsen.

Bara en utredning om kusingiften fick den twittrande och totalt IQ befriade damfrisörskan att gå i taket och twittra att det var en ”genuin skitfråga.”

Vänstern offrar otaliga unga invandrarflickors framtid, när de tvingas gifta sig med en gammal kusin, enbart av rädsla för att deras bidragsväljare i förorten skulle förtörnas över ett sådant förbud av Annika Strandhälls genuina skitparti.
Inavels ökade risk för motoriska och kognitiva funktionsbortfall är dem likgiltigt. Då måste mer offentliga medel till, tack vare små barns onödiga handikapp, som jag besökt i hemmet under min yrkestid, där assistans försörjningen är bärgad för hela familjen.

En utredare har i dag (den 11 september) fått i uppdrag att ta fram ett förslag till förbud mot äktenskap mellan kusiner. 
Ett sådant förbud kan vara en viktig del i arbetet mot hedersrelaterat våld och förtryck, skriver Richard Jomshof (SD), Louise Meijer (M), Torsten Elofsson (KD) och Juno Blom (L)...
https://www.expressen.se/debatt/nu-ska-vi-forbjuda–kusinaktenskap/

Inte en dag för tidigt, men här blundar och tystnar vänsterns änglakör. Att synliggöra hedersförtryck och balkongflickor ger inga förortsröster det förstår till och med Annika Strandhäll (S) som twittrar vidare med sina IQ befriade dumheter.

Mänskligt lidande är inget som vänsterns upprörs över om det kan hota deras maktinnehav.

Nu slukar traumakirurgi med rehabilitering av invandrarkriminella som skadats i gänguppgörelser otaliga miljoner och regioner går på knä. Om du är pensionär och får en stroke, så är det få förunnat att få tillräcklig träning på en rehabiliteringsklinik. Vilket var legio under min yrkestid.

Nästan varje dag läser vi samma rubriker med ingen misstänkt, ingen gripen.

”Den man som sköts på en gata i Vasastan i centrala Stockholm (i går kväll) har dött, uppger polisen. Han avled på sjukhus efter skjutningen som skedde sent på onsdagskvällen….”
https://www.svd.se/a/wAjexG/man-skjuten-i-centrala-stockholm

Först beslutar riksdagen över våra huvuden att landet skulle bli mångkulturellt 1975, sedan tvingas vi betala för migrationskalaset med ökade skatter och försämrad välfärd. Därutöver blir vi anklagade för rasism och förbittrade pensionärer åker dit av den skattesubventionerade HMF-jägaren. Och som tack från statsmedias påstådda berikare blir vi utsatta för brottslighet i alla åldrar och nu skall samhällets aktörer samverka sig till döds, medan vänsterns rättsväsende friar, sänker straff och i princip förbjuder utvisning. Allt medan vänstern skyller allt på SD som varnat för denna utveckling över 30 år. Magstarkt så det förslår.

Tyvärr är kvinnor obotligt naiva och faller redan i farstun för Magdalenas krokodiltårar och teaterilska. Hela politiken har feminiserats med kvinnor på offentligt finansierade chefsbefattningar, som starkt bidraget i hastigheten till en failed state.

”Statsförfall eller kollapsad stat, eller i lindrigare fall sviktande stat, är termer som används om stater som inte längre lyckas uppfylla de grundläggande villkor som gäller för en suverän statsbildning. Wikipedia”

Fler inlägg om min vrede över kusingiften och hedersförtryck finns under blogg kategorier: Kusingiften, Hederskultur och Hedersmord Jag har under mina yrkesår inom vården mött tunga konsekvenser av denna skadliga sedvänja.

2 tankar kring ”Jimmie Åkesson är mållös efter Magdalena Anderssons utbrott i årets första partiledardebatt.

  1. Herre jisses, jag blir illamående när jag hör talas om riksdagen, regeringen, SVT, ser bilder på politikerna eller, ännu värre, hör deras klyschiga dumheter och historiskt kontrafaktiska svammel. Det kanske är en strategi i sig, eller tacksam bieffekt, att få allmänheten att känna aversion – helt sonika försvinna från fältet – så att politikerna kan fortsätta agera ostörda för demokratisk insyn eller ansvarsutkrävande…?

Kommentarer är stängda.