Nytt rekord, 4 spräng-ningar på en timma

”En natt – fyra explosioner i Sverige. Efter dubbla detonationer och gripandet av fyra män med sprängmedel har polisen i Göteborg inlett en särskild händelse. ”Vi har haft en eskalering av konflikter mellan flera olika kriminella nätverk”, säger polisområdeschefen Emelie Kullmyr….”
https://www.svd.se/a/VP31V3/fyra-sprangningar-i-natt-sarskild-handelse-inledd-i-goteborg

Ingen skadades i nattens sprängdåd. Här en avspärrning i Olskroken. Foto: Adam Ihse/TT” Bilden med text är från artikeln i SvD.

Media rapporterar nu om sprängningar utan krav på fler fritidsgårdar, man får vara glad för smulan. Jag upprepar till leda att symptom får numera beskrivas, men aldrig grundorsaken.

(Gamla bloggföljare kan hoppa över stycket nedan)

En för stor invandring från dysfunktionella länder, som främst vänstern behövde som väljarunderlag och Reinfeldts öppna hjärtans politik berodde mest på att han var förbannad för att SD gjorde entré i riksdagen under 2010 och att samtliga riksdagsmän har låtit globalister bli deras uppdragsgivare i stället för folket som inte är vatten värda, bortsett från ett par månader innan valdagen.

Nu heter det endast kriminella gäng, för att inte medborgare med utomeuropisk hemvist åter skall bli kränkta.

Hur de med denna enorma känslighetsgrad har kunnat ta sig över 600 mil till Sverige övergår mitt förstånd.
Förmodligen förträngdes helt värdlandets religionsfrihet, yttrandefrihet och demokrati med allas lika värde, när generöst asylbeviljande och livslånga bidrag lockade.

Svenskar tycka om invandrare, sa en man från Irak till mig under yrkestiden. När jag konstaterade hans arbetsförmåga tillade han, Sverige vara rikt land, man får bidrag, behöva inte arbeta. Det här var för över 20 år sedan och nu kan vi konstatera hur rätt han hade.

Nu har hans yngre efterkommande varit mycket kreativa, de förenar bidrag med mycket lönsam knarkförsäljning. Att en och annan stryker med är något som de får räkna med, när målet är att bli kung och susa runt i en Audi och BMW med en Glock i handsfacket. De mer poetiskt lagda kan få P3 Guld och andra utmärkelser för sina våldsglorifierande texter med sexism och kvinnoförnedring, som unga kulturskribenter krälar i stoftet för.

Artikeln kan ni läsa själva, om ork skulle finnas. Jag citerar bara dess avslutning:

”…Vad kan då samhället göra för att vända trenden? Att sprängningarna bitit sig fast på en hög nivå gör uppgiften svårare, enligt kriminologen Amir Rostami.
– Man kan givetvis försöka täppa till åtgången till sprängmedel. Men eftersom kunskapen finns där ute så finns också kreativitet att hitta andra medel och sätt att genomföra sprängningar. I slutändan handlar det om att man måste bli effektivare mot anstiftarna, nyckelpersonerna i den organiserade kriminaliteten.”

Hå, hå, ja ja att täppa till invandringen och bli effektivare mot de verkliga anstiftarna, våra politiker kommer inte på fråga. Före detta statsminister Ingvar Carlssons Luciabeslut är dött och begravet. Tyvärr orkar ingen part i regeringens Tidöavtal gräva upp det. Så nya rekord är att vänta.

En tanke kring ”Nytt rekord, 4 spräng-ningar på en timma

Kommentarer är stängda.