Swebbtv – ”Kärnvapenkriget har redan startat..” Ligger Neocons bakom?

Hej Harriet!

Kolla nedan Magnus Stenlunds senaste inlägg! Det är hårresande! mejlar en bloggföljare

Bild från artikeln Ledaren 283 – Kärnvapenkriget har redan startat. Tack president Biden.

”Vad vi alltså står i nu är en situation där det finns bevis som är så entydiga och glasklara, att de borde hålla i domstol. Men vilken domstol ska pröva dem? En krigshandling har begåtts mot flera länder.

Mot Ryssland och dess export av gas. Mot Tyskland och dess intresse av billig energi. Mot samtliga länder med kust mot Östersjön, där en miljökatastrof av enorma proportioner väntar på att uppdagas.

Men allt det där visste vi ju redan, alla som tagit till sig trovärdig och väl underbyggd information, inte minst från Semour Hirsh. Vad vi inte vetat var dimensionen på detta brott. En dimension som nu gör klart att den kriminella klan som tagit över ledningen i USA inte drar sig för någonting.

Inte ens kärnvapenattack mot allierade i Europa. Att detta tystats ner var förstås på alla sätt väntat, men att det skulle gå att hålla sanningen borta i evighet borde väl inte ens de mest degenererade idioter som vi lite menlöst kallar för neocons ha räknat med.”

————————————————————————————————————

Neokonservatism är en idépolitisk strömning med sina rötter i USA. Den har börjat uppmärksammas utanför USA på grund av det stora inflytande neokonservatismen och dess teoretiker sades ha på George W Bush, och då främst hans utrikespolitiska program. Wikipedia

Om neocons från boken

Författaren Murray Friedman från USA är historiker, social aktivist och en produktiv författare

”Denna bok, som kommer som en överraskning för många utbildade observatörer och historiker, antyder att judar och judiska intellektuella har spelat en betydande roll i utvecklingen och utformningen av modern amerikansk konservatism. Fokus ligger på uppkomsten av en grupp judiska intellektuella och aktivister kända som neokonservativa som började påverka amerikansk offentlig politik under det kalla kriget med Sovjetunionen och senast i upptakten till och invasionen av Irak. Den presenterar ett porträtt av livet och arbetet för den ursprungliga och lilla gruppen nykonstnärer inklusive Irving Kristol, Norman Podhoretz och Sidney Hook. Denna grupp har vuxit till en ny generation som verkar som krönikörer i konservativa tankesmedjor som The Heritage och The American Enterprise Institute, på högskolor och universitet och i regeringen i den andra Bushadministrationen, inklusive åskledare som Paul Wolfowitz, Richard Perle och Elliot Abrams. Boken antyder att neonackdelarna har varit så betydelsefulla för att omforma modern amerikansk konservatism och offentlig politik att de utgör en neokonservativ revolution.”
https://www.akademibokhandeln.se/bok/the-neoconservative-revolution/9780521545013

3 tankar kring ” Swebbtv – ”Kärnvapenkriget har redan startat..” Ligger Neocons bakom?

 1. Östersjön kanske även har radioaktiva ämnen på sjöbotten!
  Estonia transporterade militärutrustning, men varför la man ”sarkofagen” över lastbilarna som man han köra av innan Estonia sjönk?
  Vad innehåller dessa lastbilar?
  Från Folkets radio: En mycket erfaren journalist från Estland som granskade den smuggling som pågick på fartyget. Man transporterade illegala saker från främst Ryssland med att föra ut gods to make real Big Money. Vilken typ av gods pratar vi om, är det miltär utrustning?
  I huvudsak var det militär utrustning. men också sällsynta metaller som Cesium. Färjan Estonia var huvudvägen enligt journalisten för att smuggla ut militär utrustning och sällsynta metaller.
  Frågan är om det finns radioaktiva ämnen från Estonia på Östersjöns botten och om så är fallet, NÄR kommer det att läcka ut i Östersjön?
  Vilka konsekvenser skulle det i sådana fall bli?

  1. Du ställer mycket adekvata frågor, som inte får något svar, trots att jag är övertygad om att främst Carl Bildt sitter inne med svaren.

 2. Varför varnar inte Livsmedelsverket folk från att äta Östersjöfisk, nu när den kan vara förgiftad av nukleär strålning?

Kommentarer är stängda.