Var finns proportionerna -undrar Olle Ljungbeck? Att värna folket eller en förtryckarskrift?

Var finns proportionerna och omtanken om svenska folket?

Det är värre, enligt Ulf Kristersson och hans medlöpande politiker som totalt saknar förmåga till medkänsla för det egna folket, att bränna koranen än att mörda, våldta, misshandla tiotusentals svenska kvinnor/flickor, män/pojkar. Ja, man är tom beredd att ändra grundlagen för detta och därmed begränsa yttrandefriheten.

Det är en så falsk attityd och kolossalt missriktad hänsyntill en bok samt att inte stöta sig med människor som använder den som ett försvar för att bl a kunna förtrycka kvinnor på det mest fruktansvärda sätt.  

Däremot är man inte beredd att efter avtjänat straff utvisa de tiotusentals invandrare som begått dessa fruktansvärda brott. Att höra Ulf Kristersson och andra ministrar och riksdagsmän förfasa sig över bränningen av koranen, men aldrig en tanke på att utvisa alla invandrare som mördat, våldtagit, misshandlat svenska kvinnor, män, flickor och pojkar. Det är skamligt när han efter kritik klagar över att han arbetar dag och natt.

Vad jag kan se hittills av hans agerande så tycker han det är värre att bränna koranen – en bok som tillåter vilka grymheter som helst mot kvinnor – än att mörda, våldta och misshandla svenskar.

Ulf Kristerssons och flera av hans ministrar jämte ett flertal riksdagsledamöter visar på, inte bara en bristande medkänsla med svenskar som drabbats, utan också en undermålig intellektuell nivå som under Tage Erlanders och Palmes tid skulle gjort det omöjligt för dem att bli valbara till såväl kommuner som riksdag. 

Den totala brist på medkänsla eller ansvar för det svenska folkets trygghet de visar, är skrämmande. Av deras agerande hitintills så står det ju klart att de värnar en förtryckarskrift i stället för sitt eget folk.

Endast tanken på att genom en grundlagsförändring skydda denna våldets och kvinnoförtryckets bok vittnarom dessas (Ulf Kristersson m fl) brist på humanism och skyddet av kvinnor. Palme skulle om han levat aldrig ens tänkt tanken på att skydda koranen från bränning genom en grundlagsförändring.

Men befinner man sig på en så låg intellektuell nivå som Kristersson och hans medlöpare, förstår man sannolikt inte vad moral är. För honom är möjligheten att sitta kvar som statsminister betydligt viktigare än att skydda de svaga och utsatta. Han har genom sitt agerande och sina uttalanden trots sin korta tid som statsminister diskvalificerat sig själv att leda Sverige. 

Det finns endast en väg för honom att välja om han vill visa att han har moral. Att inte röra grundlagen utan i stället bestraffa invandrade mördare, våldtäktsmän, misshandlare etc med utvisning.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 11080591 Gävle”  

Bild från paulronge.se

Moderaterna tar inte tag i Sverige, utan gömmer landets enorma invandringsrelaterade problem i låååånga utredningar. Att stöta sig med muslimer är tabu, när Nato medlemskapet står på spel. Då offras hellre värdlandets medborgare med deras yttrandefrihet.

Ledarsidorna.se fortsätter sin kamp för bevarandet av vår yttrandefrihet, till skillnad från statsmedia med regeringens och riksdagens ryggradslösa ynkryggar.
https://ledarsidorna.se/svenska-muslimers-yttrandefrihet-ar-inte-hotad/

Och nu skall dessa quislingar i regeringen utveckla (dvs avveckla) mänskliga rättigheter tillsammans med imamer som hyllar politisk islam med Koranen.

Åter en eloge till Johan Westerholm på ledarsidorna.se
https://ledarsidorna.se/regeringen-fortsatter-utveckla-manskliga-rattigheter-med-radikala-religiosa-organisationer/

Glädjande är att tom SvD publicerar en kritisk debattartikel om regeringens fega agerande, som Global Politics återpublicerade https://www.globalpolitics.se/yttrandefriheten-ar-grunden-for-religionsfrihet/

SvD Debatt 10/8 av Mårten Ericson,
 https://www.svd.se/a/y6nyyR/yttrandefrihet-ar-grunden-for-religionsfrihet-skriver-marten-ericson
Religionsfriheten kan inte innebära en rätt för någon att stå oemotsagd i sin trosuppfattning. Det är beklagansvärt att den svenska regeringen inte förmår att vara tydlig, skriver Mårten Ericson, förläggare och historiker.

4 tankar kring ”Var finns proportionerna -undrar Olle Ljungbeck? Att värna folket eller en förtryckarskrift?

  1. Religionsfrihet innebär ju också att INTE tro på gammalt skrock vilket jag ju anser att tro på Gud, Jehova eller Allah ändå är. bort med eländet ju förr desto bättre

  2. Kan man kalla det för religionsfrihet även om det inte råder frihet inom religionen? Vad säger alla kvinnor om ”sin” frihet inom sin religion?

      1. En klok analys!
        Oavsett vilken Gud, så har han hamnat i dåligt sällskap på jorden.
        För mig är det gudomliga allt som är gott och rättvist i världen. Jag kan känna vördnad i kyrkbänken för tidigare generationers slit under valven, samtidigt som jag vet att religion är opium för folket och skamlöst har utnyttjats av historiens makthavare.

        Mina tankar om Gud, lidande och tröst; https://word.harrietsblogg.se/2016/10/09/tankar-om-gud-lidande-och-trost/
        och under bloggkategori Lidande finns fler inlägg på samma tema.

Kommentarer är stängda.