Sverige styrs av en global finansmaffia

Eftersom min hörsel är starkt nedsatt (pga SLE sjukdom) har jag mycket svårt att höra vad som sägs i Youtubes videoklipp, trots hjälpmedel. Därför är det glädjande att kunna ta del av dem i skrift.

Mikael Willgerts program I SwebbTv:s sommarprogram förtjänas att återges, många kanske inte haft tid att lyssna.

Det är så befriande att hans analys av Sverige och världen inte bara stannar vid symptomen utan går direkt på grundorsaken. Superrika globalister med sina miljarder styr internationella organisationer som FN, EU och Nato främst från USA. Deras agenda kablas ut av följsam media. I Sverige är det Bonnier med DN som bestämmer vad folket skall tycka, eftersom alla lokala tidningar mer eller mindre följer med, mer gäller för min lokaltidning ”Corren”.

Att presentera fakta från båda sidor i brännande frågor som klimat, pandemier, vacciner, mångkultur, krig, konflikter, invandrarkriminalitet etc är ett minne blott. Agendajournalistik handlar det enbart om, enligt DN:s redaktör Wolodarski, men inte ens den ärligheten får tidningens läsare att tvivla på dess filtrerade och tillrättalagda innehåll.

– ……Sverige är idag utsatt för något som kan liknas vara en maffia, en världsekonomisk maffia. Det kan låta som ett hårt ord, men när vi tänker efter visar det sig att denna maffia inte betraktar människolivet ha något större värde. Och maffian leds av det vi brukar kalla internationella finansintressen, eller globalister. Det är de bolag och finansfamiljer som tillsammans kontrollerar det som händer i västvärlden och en stor del av övriga världen…..” Mikael Willgert

Willgert tar även upp den omtalade FOI/Säpo-rapporten, som går till attack mot Sveriges fria medier, som Swebbtv. Rapporten pekar ut Swebbtv som Sveriges främsta regimkritiker. Vilket jag anser är en komplimang beträffande dess innehåll.

Nato som är en viktig del av den världsekonomiska maffian – utnyttjas som oligarkmaffians privata armé och sprängningen av Nord Stream har gett stor försäljning för den världsekonomiska maffians oljebolag.

När den världsberömde journalisten Seymor Hersh avslöjade att det var USA med Norges hjälp som låg bakom sprängningen, då lades utredningen från Sverige på is och nu tycks den helt ha smält, med svammel om svårt bevisläge.

Willgert avslutar sitt program med att det trots allt finns hopp för Sverige och svenskarna. Historien visar nämligen att saker och ting kan skifta tvärt och fort. Ett fiskstim kan vända snabbt.

Men den vändningen tror jag ligger långt fram i tiden, eftersom en majoritet av väljarna inte orkar ta sig upp ur värdegrundsträsket och som dresserade papegojor jamsar flertalet med media om förträffligheten med genvaccin, klimataktivisters undergångsagenda, Zelenskyjs regim, torpeden Nato, EU för att inte tala om FN som svirar bort biståndsmedel till tjänstemäns lyxliv. Värstingar är enligt statsmedia Putin, Xi Jingping och givetvis Trump som lever farligt med sin retorik mot den djupa staten, som sakta äter oss.

Ledarsidorna fortsätter ståndaktigt sin kritik mot Tobias Billströms svammel, som han knappast själv kan tro på. Karln förkunnar utan att rodna att Sverige inte viker för påtryckningar samtidigt som han berättar hur nöjd OIC:s generalsekreterare blev, när han lovade att regeringen nu vill ändra ordningslagen, för att vingklippa yttrandefriheten bakvägen. Allt för att tillfredsställa mördarregimer.

2 tankar kring ”Sverige styrs av en global finansmaffia

 1. Det finns några ljus i mörkret. Det främsta ljuset inom journalistiken är nog Swebbtv.

  Swebbtv sägs idag ha en halv miljon stadiga tittare, vilket är imponerande. En del av dem bidrar ekonomiskt till denna oumbärliga kanals sändningar.

  Swebbtv Nyheter gavs tidigare fem dagar i veckan. Men har nu tyvärr dragits ner till tre, måndag, onsdag och fredag. Orsaken är förstås ekonomin. Om alla dessa femhundra tusen följare skulle ge månadspengar, efter förmåga, skulle det givetvis åter bli fullt pådrag, och kanske utökning av övrig programverksamhet.

  Särskilt bör nämnas Swebbtv:s alla kompetenta analytiker av läget inrikes och utrikes.
  Lars Bern, som kan mycket om covidvaccinpolitiken. Magnus Stenlund, som är knivskarp i ämnet bankvärlden, samt i oligarkernas dirigering av stormaktspolitiken. Och många fler.

  Kolla: http://www.swebbtv.se och se ljuset!

  1. I statsmedia finns inte en susning om en global finansmaffia, där råder bara konspiration, konspiration..

Kommentarer är stängda.