Så bra att äntligen SD med Richard Jomshof satte ner foten om islam

Nu sjunger liberaler in i socialdemokraternas falska kör, vars syfte är att kväva yttrandefriheten för att skydda muslimska röster.

Vad gör inte dessa ynkryggar för att tillfredsställa skurkstater, globalister med FN och EU höjdarna som sätter en strypsnara om demokratin, där det fria ordet skall fängslas, för att muslimer känner sig kränkta.
Magdalena Andersson (S) och Morgan Johansson (S) kämpar främst för muslimska bidragsröster för de vill så gärna tillbaka till maktens köttgrytor och för att makten över folket skall bestå.

Nu kräver de att Richard Jomshofs (SD) avgång som justitierådets ordförande efter att han ståndaktigt sagt sanningen om islam i en tweet och vägrar pudla.
https://samnytt.se/l-topp-kraver-jomshofs-avgang-men-sd-toppen-viker-inte/

Bild från Nyheter i Dag
Nu rasar de rödgröna mot att Jomshof säger sanningen om islam

Richard Jomshof på twitter:
”Ja, det är en kris. Det handlar om att islamister, med hjälp av en lång rad medlöpare, nu arbetar målmedvetet för att islamisera Sverige. Jag håller med om att vi behöver en ”bredare dialog”, en dialog om hur vi demokratiserar den muslimska världen. Eller varför inte en dialog om islam, denna antidemokratiska, våldsförespråkande och kvinnofientliga religion/ideologi, grundad av krigsherren, massmördaren, slavhandlaren och rövaren Muhammed. Det behövs däremot ingen ”kartläggning” för att ta redan på hur vi kan göra ”det svenska samhället” bättre. Vad vi behöver göra i det här läget är stå upp för vår demokrati och yttrandefrihet. Detta samtidigt som vi tar kampen mot islamismen på allvar. Det räcker nu.”

Om inte den humanitära stormakten varit så förödande falsk, så hade detta varit ett ypperligt tillfälle att visa skurkstaters ledare och befolkning att vår yttrandefrihet och våra rättigheter inte är förhandlingsbara.
I stället krälar våra ledare i stoftet för islamister som knuffar ner homosexuella från höga tak och stenar kvinnor för äktenskapsbrott och våldtagna förskjuts om de ens får behålla livet.

Även heder åt Johan Westerholm på ledarsidorna.se som inte kapitulerar för skurkstaters religiösa vanföreställningar, som andra socialdemokrater.

https://ledarsidorna.se/sa-kapitulerar-regeringen-infor-religiosa-vanforestallningar/

”Moderaternas svaga DNA oroar”

Nu vill moderater och tyvärr många ledarskribenter att nya lagar skall stiftas för att kringgå grundlagen. Håll gränsen skriver debattören.
Men hur skall moderaterna kunna hålla någon gräns, när det var deras stora idol Reinfeldt som öppnade den?
https://ledarsidorna.se/moderaternas-svaga-demokratiska-dna-oroar/

5 tankar kring ”Så bra att äntligen SD med Richard Jomshof satte ner foten om islam

 1. Under Andra världskriget demonstrerade vänstern mot nazismen. Tyska beskickningen i Stockholm morrade över att regeringen tillät detta. Den svarade med att inrätta interneringsläger för dessa, mest syndikalister och kommunister. Högste politiske chef var, enligt källorna, ingen mindre än Tage Erlander. När krigslyckan vände för tyskarna, avskaffades lägren.

  Ser vi en parallell till dagens situation?

  1. Du har en stor backspegel att se gårdagen i, tyvärr tycks många av dagens unga politiker ingen ha och de lär sig aldrig av historien.

 2. Patetiskt med en hel hycklande, skitnödig politikerklass som inte kan klämma ur sig ens de mest grundläggande sanningarna och medgivandena. Kanske är det just dessa elementära sanningar som är svårast att medge, för professionella lögnare? Eller, för att låna två koncept från Goebbels / NSDAP: ju större lögn, desto trovärdigare (grosse Lüge); och upprepning av lögnen, gör den till ’sanning’.

  1. Tack för din första mening ”Patetiskt med en hel hycklande, skitnödig politikerklass som inte kan klämma ur sig ens de mest grundläggande sanningarna och medgivandena…” som livade upp mig, mer än ett glas bubbelvin..

   1. Det gläder mig, om lite babbel kan ge känslan av bubbel. Billigt substitut för äkta bubbel. Fast utan baksmälla hoppas jag, i eftertankens kranka blekhet.

Kommentarer är stängda.