Årets första dag, som Du får behålla din inkomst

Paritet Medborglig samling, (MED) skriver på Facebook:

Idag (den 17 juli ) inträffar skattefridagen. Det innebär att fram till idag så har allting den genomsnittlige medelinkomsttagaren tjänat i år, gått till stat, region och kommun.

Det finns ett enda borgerligt parti som menar allvar med att sänka skattetrycket i Sverige.

Det partiet heter Medborgerlig Samling.

Vi vill avskaffa en rad skatter och det på bekostnad av den uppsjö av onödiga identitetspolitiska myndigheter som nuvarande och tidigare regeringar startat upp.

Vi anser att du förvaltar dina pengar bäst själv.

Ja, ett skatteuttag är nödvändigt för ett modernt samhälle, men det finns inget egenvärde i att ha så höga skatter att högproduktiva företag och individer flyttar.

Svenska politiker tar mer än hälften av din lön.
Ändå fungerar inte vården, skolan, omsorgen, polisen, krisberedskapen, äldrevården eller försvaret väl.

Det betyder att det är ett systemfel. Vi får inte vad vi betalar för.

Förbättra systemen och ge tillbaka mer av skatterna. Båda delar går att göra.

——————————————————————————————————–

Nej, det gör det inte så länge som nya rekord med asyl beviljande och medborgarskap äger rum varje år. Så länge som > 700 000 främst utomeuropiska invandrare inte är självförsörjande, men lever gott på bidrag, för att inte tala om generös pension. då måste nog skattefridagen ytterligare förlängas.

Utöver bidragen kommer en stor del av deras inkomster från brottsaktiva klaner. När Muhammed och Amir lägger ett par tusenlappar på köksbordet varje vecka, då håller mödrarna tyst, till skillnad från klädsam demonstration mot förortens våld, då ropar de kör att allt är samhällets fel.

MED har många bra synpunkter, men så länge inget asylstopp krävs, eller ett Swexit och så länge som inga större Natoprotester äger rum, då är det inget alternativ för mig.

Bild; hbl.fi

Hög skatt innebär stor politikermakt.

Väljarimporten får inte avstanna, den kräver mångmiljarder i finansiering, så arbetar-och medelklass får knega på och öka takten helst till 72 år och majoriteten till låg pension. Många arbetar inom offentlig finansierad välfärd och inom flyktingindustrin och vågar inte såga av grenen de sitter på för sin försörjning. Vilket ger stor trygghet för politiker och deras vidare karriär, där FN och EU lockar. Bankdynastierna brukar tacka våra ministrar med tjänster och uppdrag, vars innehåll är höljt i dunkel. Gemensam nämnare är glada dagar tills de av hög ålder faller ihop.

3 tankar kring ”Årets första dag, som Du får behålla din inkomst

  1. Politik har väl alltid handlat om att suga ut medelklassen och själv klamra sig kvar vid makten. Legaliserad kriminalitet. Kanske finns det några sällsynta undantag i historien.

    1. Tveksamt! Eftersom jag är övertygad om mitt mantra att de förtryckta blir de nya förtryckarna…

  2. Det stigande skattetrycket blir väl ”ursäkten” till införandet av EURON. När det gäller NATO och det mediala skapandet av ”rysshotet” betraktas väl som rent löjeväckande. NATO behöver Sverige, men Sverige behöver inte NATO. Dessutom är väl NATO redan här. UN byggde väl inte en gigantisk underjordisk militärbas under svensk jord för intet! Vad ska den användas till? Vad finns där? Vad är annars vitsen med att betala 2 Triljoner till något som inte ska användas? Den blev färdig c:a 1995.

Kommentarer är stängda.