All makt kommer i framtiden utgå från Migranterna!

Konstaterar signaturen TT, vilket endast är fakta, när landets demografiska utveckling granskas. Politiker kallar det ännu för konspiration, som i morgon blir fakta.

Vilket de tyvärr gör om all fakta och statistik som går emot deras mångkulturella övertygelse, så länge det går.

Bagdad Bob kommer i repris så fort mångkulturen naggas av deprimerande sanningar. Det röda gardet gör det mer öppet, medan vår blå regeringen mera dolt, de gömmer sig i otaliga utredningar som i tid och otid får tilläggsdirektiv, så de lugnt kan sitta kvar i sitt gömställe på Rosenbad och betrakta paradigmskiftet som knappt blev tummen på en vante.

Nordens befolkningstillväxt är positiv, men ökningen består främst av invandrares höga barnafödande, vilket får till följd att det är mycket svårt att få kvinnor med utomeuropisk hemvist i arbete.

https://www.norden.org/sv/information/befolkningen-i-norden

I regeringens proposition 1975:26 betonas att invandrare i Sverige bör ”ges möjlighet att välja i vilken mån de vill gå upp i en svensk kulturell identitet ..”

Vilket majoriteten inte vill, däremot är välfärdens alla bidrag mycket populära. Invandrare följer ju bara politikers direktiv om valfrihet med allehanda förturer och följer Koranens suror när det passar bäst för egen vinning.

Majoriteten av väljarna skall inte gnälla över skattehöjningar och neddragningars konsekvenser inom vård, skola och omsorg eftersom de röstar på dessa mångkulturella och globalt styrda politiker, som lurar skjortan av dem år ut och år in.

Importeras Mellanöstern och Afrika som har islam i högsätet, då får vi ett land som präglas av deras samhällen. Med klanvälde, låg tillit, respekt- , heders- och hävdelsekultur och förakt mot värdlandets medborgare med dess traditioner och kultur.
Ingen lojalitet finns till landets tidigare generationer som med sin idoga strävan lade grunden för vår välfärd, som nu snabbt förskingras. Tack vare våra nationsförrädiska politiker, som basunerat ut i hela världen, att Sverige är en bankomat för alla som tar sig hit.

Men som vanligt är det tabu att närma sig migrationens grundorsaker, den globala finansmaffians giriga planer med lobbyisten, den nya tysken Klaus Schwab som visar vägen. Det får mig att associera till den tidigares krav på lebensraum/livsrum, men nu endast skall vara till för den globala eliten.

https://www.norden.org/sv/information/befolkningen-i-norden

Hej, Harriet”

Med tanke på den stora migrationen vi haft och som fortsätter utan ände, kommer detta att medföra att migranterna med tiden kommer in i Riksdagen vid eget/egna partibildningar? D.v.s. All makt kommer i framtiden utgå från Migranterna!

Om vi ”svenskar” flyttar i några år i tillräckligt antal till t.ex. Finland som har c:a 5,5 miljoner innevånare. Skulle vi ”svenskar” i Finland kunna bilda ett parti som får regeringsmakten i Finland? Likaså i Norge, Danmark Island, Grönland o.s.v.

Kommer det tillräckligt med migranter till ett land, tar de då med tiden över hela det politiska landskapet. Vilka som ska prioriteras behöver väl ingen närmare förklaring.

Sverige hade väl haft idag c:a 7 – 8 miljoner innevånare och vi hade haft det väldigt bra om det inte vore för migrationen.

Tanke: Om svenskar vill flytta ifrån Sverige för att undvika den våldskultur som kommit och kommer ännu mer med den fortsatta migrationen. Kan vi flytta till ett annat mer välsinnat Nordiskt land och dessutom bli de som får mer än 50% av detta lands valröster (med tiden)?
Alternativet är att Sverige behöver migrationsstopp nu!”

————————————————————————————————————-

Flerbarnstillägget leder till sämre integration skrev forskare i Aftonbladet den 15 dec 2021 men varför glömmer de att integrationen är frivillig och bidragen är obligatoriska utan krav?
Men denna hågkomst skulle ju riskera både karriär och forskningsanslag

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/BjmPM7/flerbarnstillagget-leder-till-samre-integration

Bild från artikeln.

”Vid mötet med det svenska samhället, skattefria barnbidrag och progressivt flerbarnstillägg drar en del migranter slutsatsen att här ska man föda så många barn som möjligt. Flerbarnstillägget infördes 1982 i ett helt annat sammanhang, men leder nu till inlåsningseffekter för invandrarkvinnor…”

Utomeuropiska invandrares frekventa barnafödande tillsammans med fortsatt hög invandring från muslimska länder är förutsättning för att pågående islamisering ökar i maktens boningar.

Denna gång kommer sannolikt deras rop om Koranens kränkning att leda till grundlagsändring, men framtidsscenariot är att inga rop längre behövs för då är det islamister som styr över Sverige och sharialag har ersatt vår grundlag och vårt regelverk. Solna domen var bara en början och Meret Kaplans (fd. Mp minister) solidaritet med muslimska terror organisationer har nu fått konkurrens av utrikesminister Billströms försäkran om alla muslimers berikning.

Tyvärr fanns ingen förklaring i Billströms fjäskbrev till IKO:s generalsekreterare Hissein Brahim Taha på vilket sätt muslimer berikar landet?

Snart kan det bli skattefinansierat party i Sverige för den Islamiska konferensorganisationen (IKO) alla representanter från 57 muslimska länder. Vem vet vad våra Natofrälsta ministrar lovar då? Öppna hjärtans politik nummer 2?

https://www.svd.se/a/BW2lrw/tobias-billstrom-bjuder-in-till-mote-muslimer-berikar-vart-land

Biden har ju redan lovat Erdogan drösvis med miljarder från världsbankens kassakista, för Nato behöver Sverige för strategisk bas för sina krig mot Ryssland och sedan Kina.

Läs gärna om hur sopåkaren, fd Göteborgs politikern vaknat till och ser befolkningsutbytets konsekvenser.

https://www.gp.se/ledare/jag-borde-lagt-%C3%A4nnu-mer-kraft-p%C3%A5-att-bek%C3%A4mpa-islamismen-1.104629063

”Ann-Sofie Hermansson i Göteborg (s) en utstött politikers insikt;
”Jag borde lagt ännu mer kraft på att bekämpa islamismen
Sverige förlorade mycket värdefull tid på att inte ta hotet från islamismen på allvar när varningssignalerna började komma för ett decennium sedan. Tvärtom motarbetades de som varnade….”

Javisst motarbetades vi med tidiga erfarenheter av möten med invandrare som såg dess svåra konsekvenser. Vi fick snabbt rasist stämpel i pannan och vi portades från medias debatt- och insändarsidor. Tack och lov finns ännu alternativen, men hur länge till?

7 tankar kring ”All makt kommer i framtiden utgå från Migranterna!

 1. Dessa videointervjuer om ”Vem vill egentligen ta emot en invandrare”, borde alla medborgare betrakta och sedan rannsaka sig själva. Utåt är man för migrationen men innanför sin egen dörr kommer de inte in! Denna video borde gå i repris varje vecka och tillhöra dagens allmänbildning, speciellt innan valen.

  https://www.youtube.com/watch?v=zkPJCWGnZNQ

 2. Det finns alternativ till ständig status av ’failed state’. Det kan vara inbördeskrig eller utbrytarstater, eller möjligen, med teknologins hjälp, parallellsamhällen mitt bland varandra, utan egentligt samröre sinsemellan – en föreställd digital gemenskap som sammanhållande minoriteten i mångfaldens inferno. Det finns naturligtvis även möjligheten till hårdför diktatur, men det är inte önskvärt för majoriteten att hålla ihop oförenliga entiteter bara för att…

 3. Det vet ni väl, våldskultur är ett importerat fenomen och det är numera en mänskliga rättighet. Kina sattes stopp för våldskulturen, och det tycker ju Sverige och USA är ett brott mot mänskliga rättigheter.

  1. Tyskland vet nu inte vilket ben de skall stå på mot Kina, när den ryska gasen har sinat. (Inte ett pip om USA:s och Norges terror för sprängningen av Nord Stream)
   I ett färskt dokument beskriver den tyska regeringen Kina på tre sätt på samma gång:
   -konkurrent, -systemrival – och en -fortsatt partner.

   Hur man kan få dessa tre beskrivningar att gå ihop, begriper jag inte.

   Samma harang om brott mot mänskliga rättigheter upprepas.

   Kanske är brottet att poliser i Kina inte bjuder in brottslingar till dialog och trevliga pizza/fika stunder?

   Eller att Xi Jinping inte skyller brottslighet på för få fritidsgårdar, få förturer, stort utanförskap och anklagar sina medborgare för rasism?

   Kinas rättsväsendet skyddar inte och belönar inte brottslingar med enorma skadestånd som i Sverige, vilket troligen anses som ett brott mot mänskliga rättigheter i vår humanitära stormakt.

   Där vår JK Marie Heidenborg åter belönar en flerfaldigt kriminell arabisk man med bara 280.000, annars brukar denna rabiata feminist välsigna våldtäktsmän med nästan en miljon, för att de suttit i finkan för länge och där inte ens DNA räcker för mångkulturella nämndemän som bevis.
   Jag tror att Kina tar i med hårdhandskar direkt för att mota Olle i grind.
   I Sverige öppnas i stället grindar i hela samhället för brottslingar, vars grymma handlingar skall bortförklaras med värdegrundssvammel och sopas under mattan. Offren skuldbeläggs för de är alltid på fel plats och på fel tid.
   Utomeuropiska brottslingar är utan personligt ansvar, vilket gör att tilliten till samhället rämnar.

   Makthavarnas tillit har lämnat folkets och tilliten finns bara hos USA:s oligarker med deras överstatliga organisationer, FN, EU, WEF, IMF, Rom klubben, Trilaterala kommissionen, G7 m.fl.
   Alla har samma strävan att USA som världspolis skall bestå och att bankdynastiers penningmaskiner med krigsindustrin inte mattas av. Därför måste svartmålning av konkurrenter, påhittade fiender till för att världspolisens ständiga krig inte skall trappas ner.

   https://www.svd.se/a/69vzo3/tyskland-byter-strategi-mot-kina-slutet-av-naiviteten

   1. Kina driver ingen ”liberal” politik, Kina är folkstyrt, inte ”liberalt”, det är inte accepterat i Kina att alla kan göra som dom vill utan hänsyn till andra. Man accepterar inte ”liberalt” att ”gäng” drar omkring på gatorna och dödar. Det finns inga brott mot mänskliga rättigheter i Kina för Kina anser inte att dra runt på gatorna och döda är en mänsklig rättighet. En mänsklig rättighet är att skydda allmänheten från gängen genom att låsa in gängmedlemmarna och avradikalisera dom. Det är det Kina gör i Xinjiang. Folket i Xinjiang är oändligt tacksamma. Hur vet jag det? Jag har frågat.

    1. I Sverige frågar ingen, alla tror på vad SVT med statsmedia förmedlar.
     Staten har genom sin humana/liberala politik förvandlats till nationens fiende, genom mångkulturen som urholkar känslan av samhörighet, genom att splittra och söndra, ett känt knep.
     En nation byggs underifrån med gemensamt språk, kultur och traditioner, en stat byggs mer ovanifrån. Harmoni mellan dessa två krävs för ett gott samhälle, som gör ett land tryggt och sammanhållet.
     Sverige går i motsatt riktning, ingen trygghet, med urholkad tillit samtidigt som våra politiker bröstar sig och kritiserar andra länder, Ungern inom Europa och Kina utanför, trots Sveriges rekord i våldtäkter, förnedringsrån, bedrägerier, sprängningar och mord.
     (Beklagar Aki-smets idoga jakt på Karl W:s kommentarer).

Kommentarer är stängda.