Swexit, Swexit, Swexit!

Swexitkoalitionen – för dig som är EU-kritisk. Från Frihetsnytt den 16 juni 2023
https://frihetsnytt.se/swexitkoalitionen-for-dig-som-ar-eu-kritisk/
I denna intervju talar vi med ordföranden för Swexitkoalitionen Ulf Ström bland annat om hur EU verkligen fungerar, hur du som är EU-kritisk har chansen nästa år att påverka genom EU-valet och vilka kostnader som är förenat med medlemskapet i unionen.
 Bild; jmm.nu

Ulf Ström, som till vardags är sjökapten, startade för drygt två år sedan Sweixtkoalitionen som är ett enfrågeparti med en folkomröstning om EU-medlemskapet som sitt absoluta fokus. Ulf berättar i denna intervju om hur EU-medlemskapet som vi svenskar röstade om 1994 har utkristalliserats till något helt annat än vad många av oss trodde då.

Han berättar om de enorma kostnader, och det lilla vi får i gengäld, som drabbar vårt kära Sverige, samt att politiker, som bland annat Stefan Löfven, har gjort allt de kan för att mörka de faktiska summorna vi får stå för när det gäller stödpaketet till följd av den så kallade pandemin.

Dessutom finns det inte längre något parti i riksdagen som driver frågan om att lämna den kostsamma och överstatliga unionen.

Du har en chans att påverka!

Men den 9 juni nästa år är det val till EU-parlamentet och då har du en chans att påverka i frågan. Då väljer vi vilka politiska partier och ledamöter som ska vara med och fatta besluten i parlamentet och där finns en chans att rösta på Swexitkoalitionen.

Under tiden kan du få mer information om partiet och hur du går till väga för att bli medlem om du klickar på länken här nedan. Medlemskapet är gratis, men självklart behövs pengar för att driva verksamheten, så gåvor uppskattas och redovisas i detalj på partiets hemsida. Det är inte alla partier som kan skryta med det.

Länk till Swexitkoalitionen

”……..Den Europeiska marknaden är kritiskt för Sveriges välstånd. Men det EU-medlemskap vi röstade om 1994 var något helt annat än det vi ser idag. Vi röstade för ökad handel och att alla länder gemensamt skulle bidra till ett bättre Europa. Så blev det inte.

     – Sveriges export  till EU inte är beroende av medlemskapet

    – Svensk påverkan på EUs beslutsfattande är obefintligt

      – EU’s siffror på vad Sverige får tillbaka från EU är ett påhitt

      – Sverige gynnas av att stå utanför EU, likt Norge och Schweiz

Se även länk till Ulfs egen hemsida med bilder och filmklipp från hans många expeditioner och äventyr jorden runt, bland annat i egenskap av sjökapten.

Ulf Ströms äventyr

Orbán rasar mot EU: ”Missbrukar sin makt”

——————————————————————————————

Alternativ för Sverige och Swexit koalitionen är de enda partierna att rösta på nästa år den 9 juni 2024.

Alliansen har tre punkter som den går till val på:

1. Sverige ut ur EU. 

2. Folkomröstningar i alla stora frågor.

3. Införande av en författningsdomstol.

4 tankar kring ”Swexit, Swexit, Swexit!

 1. Swexitkoalitionen har inte bara en punkt. Den har tre.

  1. Sverige ut ur EU.
  2. Folkomröstningar av det slag som tillämpas i Schweiz.
  3. Inrättandet av en författningsdomstol.

  Ja TT, en fjärde punkt borde vara med: återinförandet av tjänstemannaansvaret.

 2. Politiska partier som inte har ett omedelbart införande av “tjänstemannaansvaret” som Nr 1.
  Har de överhuvudtaget det svenska folkets förtroende att leda Sverige?
  SD gick till val med att bl.a. att tjänstemannaansvaret skulle återinföras.
  Har någon hört talas om att SD efter valet arbetat eller ens nämnt deras vallöfte om återinförandet?
  Swexit löser många problem, men det hjälper inte för dagen mot vår inhemska politiska oavbrutna korruption, på grund av att man tog bort tjänstemannaansvaret 1976.
  Tjänstemannaansvarets betydelse kräver tydligen en större folkbildning och en rejäl redovisning för att förstå vilka konsekvenser dess borttagande har medfört för det svenska folket.

  1. Skattebetalarnas förening redovisar ofta det gigantiska slöseriet inom stat, kommun och region som möjliggörs tack vare avsaknad av tjänstemannaansvar. Vi andra yrkesutövare har minsann ansvar för våra handlingar. Dåliga sådana tycks bara gynna denna politiska karriären.
   https://skattebetalarna.se/

 3. Som pensionerad jordbrukare så vet jag vad EU står för . Ett Sverige ur EU är en början på vägen tillbaka för landet i dubbel bemärkelse . Vill tacka sidans textförfattare för den fina tonen på sidan här .
  Mvh Sjöström

Kommentarer är stängda.