Regeringen kryper för diktaturer och stampar på vår yttrandefrihet, som nu hänger löst

Tyvärr finns alltför många insändare i media om avsky för koranbränning, där värdegrundsmarinerade medborgare anser det rätt med förbud. Det gör mig så sorgsen att de inte vill se att ett förbud innebär att islamister styr med sitt pöbelvälde.

Samma följsamhet råder till lock down, vacciner och med Putin hat, utan att förstå bakgrunden till hans invasion av Ukraina. Om inte hat, så råder stor avoghet mot Kina, som media har framställt som en diktatur, medan USA:s gigantiska folkmord världen över är totalt tabu att nämna.

Att lock down mer var ett psykologiskt experiment om medborgares följsamhet till storebror, än att stoppa smittspridning finns inte i medborgares fantasi. De kryper upp i storebrors knä och visar hur lydiga de är, samtidigt som de bedrev klappjakt på oss andra som tidigt såg den farliga trojkan politiker, media och Big Pharma, som den globala finansmaffian styrde med järnhand.

Regeringen väljer att krypa för utlänningar och islamistiska diktaturer istället för att stå upp för svenskars yttrandefrihet. Ryggradslöst och oacceptabelt, konstaterar Det fria Sveriges ordförande i en artikel den 3 juli med rubriken ”Regeringen ska värna svenskars frihet — inte utlänningars känslor”

Bild från det från Det Fria Sverige

En svensk regering ska självklart alltid ta vår yttrandefrihet i försvar, och om utlänningar stör sig på den så är det deras problem, inte vårt. Ändå väljer regeringen att göra tvärtom, vilket blir tydligt med Utrikesdepartementets uttalande:

Vi har noterat uttalandet från Islamiska samarbetsorganisationen.
Sveriges regering förstår till fullo att de islamofobiska handlingar som enskilda personer gjort sig skyldiga till vid manifestationer i Sverige kan vara kränkande för muslimer. Vi fördömer starkt dessa handlingar, som inte på något sätt återspeglar den svenska regeringens åsikter.Brännandet av koranen, eller någon annan helig skrift, är en kränkande och respektlös handling och en tydlig provokation. Uttryck för rasism, främlingsfientlighet och därtill kopplad intolerans har inte någon plats i Sverige eller i Europa.
Sverige har en grundlagsskyddad rätt till mötesfrihet, yttrandefrihet och demonstrationsfrihet.
Sveriges regering finner det djupt beklagligt att extremister och provokatörer söker så split mellan muslimer och icke-muslimer.

Så split mellan icke muslimer och muslimer, det gör utomeuropeiska migranter alldeles utmärkt på egen hand, men då tittar värdegrundsapostlarna på UD bort. Utrikesminister Tobias Billström med handplockad personal (ej efter kompetens utan efter följsamhet till det lika värdet inklusive annan dynga från sumpmarken) beklagar nu vår yttrandefrihet med vår grundlag.

Tack och lov att det ännu finns en klok yttrandefrihetsexpert.

”…….Nils Funcke är en känd försvarare av yttrandefriheten, och han reagerar starkt på uttalandet från regeringen. Till Dagens Nyheter (3/7) säger han:
Regeringen drar det väldigt långt när man pratar om rasism och islamofobi. Pliktskyldigt nämner man att Sverige har en grundlagsskyddad yttrandefrihet. Här är det en person som använt sig av den och då är det regeringens uppgift att försvara den rätten, snarare än att ge sig in i någon typ av diskussion om hur det här påverkar relationen till Turkiet.
Han menar även att ”politiker ska inte gå in på det här aktiva sättet mot en person som använt sin yttrandefrihet” Från artikeln i Det Fria Sverige

Värdlandets känslor är det fritt fram att stampas på och för att plåstra om stackars upprörda invandrare så är grundlagen i skottgluggen.

Allt orsakas av trånandet efter Nato medlemskap och då måste krypandet för Erdogan fortsätta.
I dag sitter Kristersson i Bidens knä och jämrar sig över vår svenska grundlag. Trots att han fått eldunderstöd av dagens korrekta påve, som älskar att frottera sig med ryggradslösa värstingar som tom vill styra över vår jord med vår Herre, vars budskap genom tiderna mer har förkunnats av den ledes banemän, än av vår Herres egna, som tycks bli alltmer sällsynta.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kristersson-traffar-biden-i-usa

https://www.friatider.se/paven-fordomer-sverige-oacceptabelt-tillata-hadelse

7 tankar kring ”Regeringen kryper för diktaturer och stampar på vår yttrandefrihet, som nu hänger löst

  1. Är inte all politisk skit som presenteras i media en ”fokusförflyttning” ifrån att man har snart kört den svenska valutan i botten? Politiker, betraktas inte den svenska kronan utomlands som en ”skräpvaluta”?

  2. Svenne är oerhört auktoritetsbunden och fanatisk anhängare av diverse ”idiotprogram” typ Wahlgrens värld, Så skall det låta samt Bonde söker fru. Och av min tid på dagverksamheten Gnistan mycket lite intresserad av djuplodande diskussioner om exvis politik. Där är det mest färdigtuggade åsikter modell för USA och Mot Putin. Där kan man verkligen notera propagandans effekter och möjligheter

    1. Känner likadant som DU, väder och vind går bra, lite ofarligt mingelprat, men därutöver då bränns det till. Svartlistar man inte Putin och Trump och hyllar Bidens USA och är man dessutom ovaxxad då ligger man pyrt till.

  3. Det finns inget som går åt rätt håll, och inget politiskt beslut i Västerlandet, som speglar mina intressen – och, tror jag, ej heller majoriteten medborgare. Det är så diametralt motsatt intressena, så det verkar nästan vara en plan i sig – en förnedring i förnedringen. Som för att väcka största möjliga irritation, frustration eller känslan av vanmakt. Men besviken kan man bara bli om man har några förhoppningar. Vad politikerklassen anbelangar har jag inga förhoppningar om något positivt. De är korrupta klåpare; ett hån mot begreppet demokrati, åt vilket de för övrigt hånler.

  4. Kloka ord i en förryckt tid i ett förtryckt Sverige . Vi måste resa oss mot allt detta hyckleri . Låta ett gäng Kakistokrater styra Sverige ut över kanten ? Hur gör vi , någon ? ideer som gör verkan , har verkan eller är det tvekan som styr ?
    Mvh Sjöström

    1. Jag tror att det är tvekan som styr. Oro finns vad som händer när de följsamma kryper ner från storebrors knä, cancell/utstötningskulturen har vind i seglen. I dag sitter statsministern i Bidens knä och skall visa Erdogan vilka polare de är.

Kommentarer är stängda.