Föroreningar i genvaccinet – dålig kontroll eller avsiktligt folkmord?

På internet finns otaliga artiklar om mRNA vaccinets biverkningar och död, som nu uppskattas till 600 miljoner i hela världen, som statsmedia förmodligen är beordrad att tiga ihjäl.

Missfall och tidig spädbarnsdöd ökar, liksom infertilitet, förekomst av cancer och autoimmuna sjukdomar. Samma låtsas frågetecken råder som hos makthavarnas lojala experter, när det handlar om orsaken till Sveriges rekord i sprängningar, skjutningar och mord.

Publiceringar om vaccinets biverkningar och död i respekterade vetenskapliga tidskrifter bemötts med största möjliga tystnad, eftersom skandalen är alltför stor för att officiellt få brisera i statsmedia.

I artikeln nedan framkommer att spikeproteiner i covidinjektioner förstör kroppens DNA-reparationsvägar, vilket kan få cancerceller lättare att växa och spridas. Dessa spikeproteiner triggar också vårt naturliga immunförsvar, som då kan gå till angrepp på kroppens egna celler och ge upphov till olika autoimmuna sjukdomar, som nu visar stor ökning i hela världen hos vaccinerade personer.

Bild; News medical

Virustes spikeprotein/taggar som genom vaccinet överförs till kroppens alla celler och kan sätta igång felaktiga processer i vårt naturliga immunförsvar

———————————————————————————————-

KONTAMINATION BEKRÄFTAD: Covid-jabs har befunnits innehålla grön apa-DNA

(Kontamination eller kontaminering betyder helt enkelt att någonting har blivit förorenat, utsatt för något främmande på ett sådant sätt att detta inte kan rättas till. Det är alltså fråga om en för ändamålet mer problematisk händelse än vanlig nedsmutsning. Ordet kommer av latinets contaminare som betyder befläcka. Wikipedia)

Bild: KONTAMINATION BEKRÄFTAD: Covid-jabs visade sig innehålla grön apa-DNA

    Natural News ) ”vaccinerna” för mRNA (budbärar-RNA) mot Wuhan-coronaviruset (COVID-19), inklusive de som tillverkas av Pfizer och Moderna, är laddade med gifter som kontaminerar mänskligt DNA , enligt mikrobiolog Kevin McKernan, en före detta forskare och teamledare för MIT Human Genome-projektet.

    En viktig förorening som McKernan identifierade är simian virus 40 (SV40) promotorer, som är kopplade till mesoteliom, lymfom och olika cancerformer i hjärnan och benen.

    SV40, förresten, är samma förorening som används i poliovaccin som en studie från 2002 publicerad i The Lancer fann orsakar non-Hodgkins lymfom, vilket orsakar upp till 50 procent av de 55 000 nya fall av sjukdomen som diagnostiseras varje år.

    Medan de olika testmetoderna som McKernan använde gav olika resultat när det gäller nivåerna av kontaminering i varje injektionsflaska, bekräftade han att alla fortfarande visade kontaminering på nivåer långt över de lagstadgade gränsvärdena både i USA och Europa.

    Av alla prover som testades klockades det som visade de högsta kontamineringsnivåerna in på 30 procent av flaskans innehåll, vilket helt enkelt är häpnadsväckande. (Relaterat: Spikproteinerna i covid-injektioner förstör kroppens DNA-reparationsvägar, vilket gör det lättare för cancerceller att växa, spridas och bilda dödliga tumörer.)

    Ändrar DNA-föroreningarna i COVID-jabs det mänskliga genomet/arvsmassan och orsakar permanent, oavbruten spike-proteinproduktion i kroppen?

    Dr Steven E. Greer intervjuade nyligen McKernan om hans upptäckter, vars video finns tillgänglig på Discern Reports webbplats . Dr Sucharit Bhakdi dyker också upp i videon för att förklara ytterligare detaljer om vad denna DNA-kontamination betyder för mottagarna.

    Både McKernan och Bhakdi gör det klart i videon att SV40 bara är en av många olika föroreningar som finns i injektionsflaskor med covid. Och enligt Greer har regeringar och läkemedelsföretag ”vilsellett världen i mycket större utsträckning än tidigare känt” angående den dolda förekomsten av dessa föroreningar.

    En riktigt skrämmande möjlighet med allt detta är den stora sannolikheten att de flesta människor som injiceras med dessa föroreningar genomgår förändringar i mänskligt genom/arvsmassa. Inte bara det, utan deras kroppar producerar sannolikt nu en konstant, aldrig sinande ström av dödliga spikproteiner som ”triggar immunsystemet att attackera sina egna celler.”

    I grund och botten, enligt McKernan, genomgår människor som blir tagna för covid genetisk modifiering , vilket betyder att de har blivit vandrande, pratande GMO fulla av autoimmuna sjukdomar som aldrig kan botas.

    ”Som förklarat av McKernan, när du använder ett typiskt PCR-test, kommer du att betraktas som positiv om testet upptäcker SARS-CoV-2-viruset med en cykeltröskel (CT) på cirka 40,” skrev Dr. Joseph Mercola vidare om fynd. ”I jämförelse upptäcks DNA-kontaminationen vid CT under 20.”

    ”Det betyder att kontamineringen är en miljon gånger större än mängden virus du skulle behöva ha för att testa positivt för covid. ”Så, det är en enorm skillnad här när det gäller mängden material som finns där”, säger McKernan.

    Det finns en chans, även om mycket liten, att allt bara är oavsiktligt på grund av dålig kvalitetskontroll. Kanske drogjättar som Pfizer och Moderna helt enkelt rusade in dessa saker i produktion och släpper ut dem i varphastighet och misslyckas i processen att rena de slutliga lösningarna från föroreningar.

    En värre utsikt är möjligheten att all denna DNA-kontamination är avsiktlig som en del av en folkmordskampanj för att avfolka planeten genom ”medicin”. Vad tror du?

    Tänk på att Pfizer erkände för Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) att de kände till dubbelsträngad DNA-kontamination i sina covid-jab-flaskor, men släppte lös dem ändå eftersom det fanns mycket vinst att göra på dem.

    De senaste nyheterna om dödliga COVID-injektioner finns på Vaccines.news .

    Källor inkluderar:

    DiscernReport.com

    NaturalNews.com

    Föregående : Medicinsk Diktatur: WHO väljer det kommunistiska Nordkorea till att leda dess verkställande styrelse

    —————————————————————————————————-

    Den stora frågan är dålig kvalitetskontroll i framställningen pga av stor brådska eller är det ett avsiktligt folkmord?

    Eller är covid-19 med dess genvacciner endast ett test på befolkningens följsamhet inför den fjärde industriella revolutionen med NWO:s övervakningssamhälle?

    Konspiration, konspiration ropar makthavare med sina allierade och vaccinerade medborgare vägrar i det längsta att tro hur manipulerade de blivit av rädsla för sjukdom och död.

    Vår största hockey proffs Börje Samling var en av dessa kändisar som kavlade upp ärmen i kampanjen för ökad vaccinationsvilja, men som sedan bittert ångrade sig, när den dödliga nerv-och muskelsjukdomen ALS tog hans kropp i besittning, enligt interna källor.

    Ju mer locket på desto större blir misstanken om reducering av folkmängd efter WEF:s agendor som FN slukat med hull och hår.

    Läs gärna https://nyadagbladet.se/utrikes/vaccinkritikern-i-eu-parlamentet-covid-19-en-biologisk-krigshandling-mot-manskligheten/

    Citat; ”Den profilerade vaccinkritikern Dr. David Martin, som beskriver sig själv som finansiell analytiker, författare, debattör och forskare, deklarerade under den internationella covidkonferensen i EU-parlamentet att covid-19 de facto utgjorde en form av biologisk krigföring. Denna, menar Martin, släpptes medvetet ut av amerikanska myndigheter för att skapa en global epidemi som gynnade läkemedelsjättarna genom massvaccinationsprogram……./….
    Under konferensen diskuterade experter, aktivister och EU-parlamentariker möjligheten att covid-19 medvetet använts som ett vapen för att kunna införa drakonisk kontroll över medborgarna, stänga ner samhällen och gynna vissa aktörer ekonomiskt. Till synes medveten manipulation av coronastatistik av hälsomyndigheter diskuterades också och så även hälsoriskerna kopplade till de kontroversiella covidvaccinen….”

    När frågan :”Covid-19 en biologisk krigshandling mot mänskligheten?” ställs i EU-parlamentet då börjar det brännas för folkhälsomyndigheter och politiker, som gått i USA:s och Big Pharmas ledband. Inte konstigt att EU:s elit i kommissionen svarar med mer nätcensur under genom genomskinliga täckmantlar, som att jaga pedofiler. Där Ylva Johansson (S) vår kommissionär tar rekord i rövslickeri inför EU ordförande Ursulas von der Leyens oegentligheter med miljard inköp av Pfizers vaccin, förmodligen med råd från sin make, som är involverad i denna industri. Men här verkar lagens kvarnar har slutat mala hel och hållet, eftersom bäste bröder alltid hjälper varandra.

    Bild från SABC. News

    4 tankar kring ”Föroreningar i genvaccinet – dålig kontroll eller avsiktligt folkmord?

    1. Det är en känslig sak att diskutera plötsliga och ”oväntade” dödsfall med folk som drabbats av det i sin bekantskapskretsen . Har några stycken i häradet 70 till 80+ som avlidit hastigt och som ”kavlat upp” innan . Så någon misstanke om det så kallade vaccinet som bakgrund finns ej . Dock en bekant är inne på att brodern som efter några dagar efter injektionen dog där finns misstanken . De övriga är saliga på sin tro må jag säga . Ska man kommentera de två på bilden så avstår jag på den svenska . Den tyska tycker jag är en stilig och vacker kvinna , politiskt finns det ju övrigt att önska där .
      Mvh Sjöström

    2. Den sista bilden visar något så ovanligt som när en kossa talar med en vessla.

      1. Din kommentar om EU:s höjdare fick mig att tänka på Orwells bok ”Djurfarmen”
        ”I ett brev till Yvonne Davet beskrev Orwell Djurfarmen som sin roman ”mot Stalin”. Romanen handlar inte bara om revolutionens korruption av dess ledare, utan även om hur ondska, kallsinne, ignorans, begär och kortsiktighet förstör alla möjligheter till en utopi…” Wikipedia.

        1. Jag såg en tecknad version av Animal Farm den var oerhört läskig även om den var tecknad jag minns den fortfarande med kalla kårar utefter ryggen

    Kommentarer är stängda.