Världens största flytande militärbas på väg till Norge. Var i Sverige förra året

Vi minns hur Magdalena Andersson med sina Nato vänner kråmade sig i fjol när denna 257 m långa flytande militärbas besökte Stockholm.

Foto: Shutterstock, från globalpolitics.se
Hangarfartyg avsedda för krig i vatten långt från USA. USS Gerald R. Ford.

I fjol:

”…..USA:s försvarschef Mark Milley höll en gemensam pressträff med statsminister Magdalena Andersson (S), försvarsminister Peter Hultqvist (S) och ÖB Micael Bydén ombord på det amerikanska amfibiestridsfartyget USS Kearsarge.
– Jag tycker att det här är en stark signal till världen. Det visar att de säkerhetsförklaringar, som president Biden var väldigt tydlig med när jag och president Niinistö besökte honom i Vita Huset, nu också följs upp med konkret handling, säger Magdalena Andersson. – USA:s stöd för detta är fundamentalt, och jag vill tacka för det. Tillsammans säkrar vi fred och stabilitet i regionen…..” https://www.globalpolitics.se/varldens-storsta-flytande-militarbas-pa-vag-till-norge-var-i-sverige-forra-aret/

Säkrar fred och stabilitet???

Är Anderssonskan totalt dum i huvudet?

Vad detta uttalande visar är enbart förräderi mot folket, som har övergivits precis som landets demokrati. Våra politiker, röda som blå, svassar runt detta kriminella gäng från USA, som har mer än 20 miljoner döda på sitt obefintliga samvete.

Denna dam måste lida av total minnesförlust om USA:s dödliga, militära interventioner, som får kriget i Ukraina att framstå som en gäspning. –

”…USA är fullständigt världsledande i folkrättsstridiga krig efter Andra världskriget. USA:s krig har dödat mer än 20 miljoner i 37 länder 1945-2015, och miljoner i andra länder.…”

Illustration från artikeln i globalpolitics.se

Huvudvärken i Pentagon och CIA med deras president marionett är hur man skall få till ett krig mot Kina, som är det största hotet mot den avtacklande världspolisens ambitioner.

Nu kanske riksdagens Nato vurmare också får huvudvärk trots att tre månaders semester väntar;

SvD i går;

”Turkiets opposition är stukad. I söndagens andra valomgång ser chanserna för maktskifte i Ankara ytterst små ut.I stället spås Turkiet bli mer auktoritärt och nationalistiskt när Recep Tayyip Erdogan går mot ännu en mandatperiod. För både den turkiska ekonomin och Sveriges Natoansökan är det ett dystert besked….” https://www.svd.se/a/8JWjM2/expert-valet-avgjort-turkiet-mer-auktoritart

Att beskedet inte är dystert för alla medborgare, som inte tror på fred och stabilitet med denna krigsallians, låtas SvD inte om.

Bild; kommunist.se

Tänk om dessa kommunister kunde vakna till även från sin identitets- och mångfaldspolitik, men man får vara glad över detta ställningstagande.

2 tankar kring ”Världens största flytande militärbas på väg till Norge. Var i Sverige förra året

 1. Ygeman, ännu en sosse som saboterat freden i Sverige. Transportstyrelsen alla register över piloter, chaufförer för tung trafik och trafikbehörighet skickades till Serbien då sossarna vill spara och tror att vi inte har kompetens i Sverige att sköta våra register.
  Men har man knappt klarat en 2 årig gymnasieutbildning så blir nivån så här.
  Se även spion följetongen där man plockar in kleti och pleti i skyddade register o dokument.
  Det kanske räcker med en termin på sosseskolan Brunnsvik. Stackars Sverige med sådana valda ledare.

  1. Bra påminnelse om skandalen på transportstyrelsen, skandalerna kommer så ofta att man lätt glömmer den föregående.

   ”Två statsråd lämnar regeringen i spåren av it-skandalen: Anders Ygeman och Anna Johansson. Även statsminister Stefan Löfvens statssekreterare Emma Lennatsson avgår efter att hon medgett att hon inte förstått allvaret i uppgifterna kring det som pågick på Transportstyrelsen” SVT 2 juni 2018.

   Men strax så kommer de åter in i politikens finrum som om inget har hänt. Anders Ygeman hittade inget rum att informera statsministern i. Att gå vilse i politiken betraktas snarare som en merit, då flertalet vet att de själva har stor potential för att nästa gång åka dit.

Kommentarer är stängda.