Står EURON och knackar på den svenska ”dörren”?

Hej, Harriet, mejlar signaturen TT.

”Tidigare har jag väl påpekat att man avser att köra den svenska kronan i botten för att sedan få det att låta som att EURON ska rädda oss.

Man lägger säkert Migrationens kostnader på kronans fall. Nä, inte är det politikernas fel utan vems blir det.

Igår laddade jag ned svenska spels NYA sajt och där kan man nu spela med EURO!

I alla år har det bara varit den svenska kronan man kunnat spela med.

Ska man påskynda kronans ras? Man har väl redan smugit igång. Wallenbergarna redovisar ”sitt kapital” i EURO. Närmare bestämt var det 250 Miljarder EURO (lika med c:a 3 TRILJONER KRONOR) för något år sedan och det lär väl inte ha sjunkit.

Inte undra på att den svenska valutan får eller har fått 1970 talets Zloty status.”

Bild; BFM Buisness

Självklart vill EU trycka in oss i euro samarbetet, så vi kan bli betalningsansvariga för södra Europas sviktande ekonomier, nettobetalande som vi är. Med en EU och Euro entusiast som John Pehrsson (L) i regeringen kan allt hända. Den karln är lika avskyvärd som Annie Lööf var, i sitt nationsförstörande värv.

Att få in oss bakvägen i eurosamarbetet via näringslivet är en bra strategi, folkviljan rundas om och omigen. När det mesta måste betalas i euro, ja då har folkets röst tystnat för länge sedan.

Att lyssna på söndagens partiledardebatt kändes som God Natt Sverige med John Pehrson (L) som tar för stor plats med ett parti som snart ligger under riksdagsspärren. Han och ettriga Märta Stenevi (MP) får väl gå tillsammans och njuta av sagostunder på biblioteken med Skamlös vinhora….

https://www.svd.se/a/bgo8Wd/partiledarna-drabbar-samman-i-svt-s-agenda

4 tankar kring ”Står EURON och knackar på den svenska ”dörren”?

 1. Idag på SvT text kan man läsa ”Rekordstort stöd för EU-medlemskap”! 68 % är för! Hur ligger det till med stödet gällande ”EURON”? Är stödet där också 68 %?

  1. Nu lobbar media på med EU-stödet, för att backa upp regeringens värstingar i hyckleri, liberalerna!
   En lovsång till euron i lokaltidningen i går. Jag förstår att de precis som MP passar på att utnyttja sin regeringsställning maximalt, när de nu ligger under riksdagsspärren.

 2. Maktens drängar vet precis hur de ska göra för att få oss dit de vill. Men förutsättningen är att de har de stora medierna med sig. Och det har de, med besked.

  Titta bara på hur statsmedierna, och de andra jättarna, tiger om så viktiga händelser som exv den stora konferensen mot covidvacciner, som ägde rum i vintras! Eller det långa demonstrationståget mot Natoanslutningen i Göteborg!

  1. Statsmedia publicerar bara det som fått grönt ljus från USA:s djupa stat, där den åldersdemente Biden är deras favorit, medan Donald Trump lever allt farligare.

Kommentarer är stängda.