Sverige förser övriga Norden med gäng- kriminella och EU vill läsa vår e-post

Trots glädjen i Finland för att ha kommit in i Natovärmen, så finns en oro för att Sveriges invandrar kriminalitet sprider sig.

Svenska Yle är den svenskspråkiga delen av Yle, Finlands public service-bolag för TV, radio och webb, skriver ”Svenska gängen kommer sannolikt att breda ut sig också till finska sidan – oro i norra Finland”

”De kriminella gängen breder ut sig allt längre norrut i Sverige och revirgrälen ökar. Handeln med narkotika följer efter, vilket kan få följder också för Finland.
Svenska Yle rapporterar att gäng som säljer droger sträcker sina tentakler allt längre i Sverige. I dag finns det personer med kopplingar till gäng i Stockholm i Norrland.

Sundsvall på natten. Gatlyktor och ett hus med texten Centralen syns vid en gata.
Stockholmsgäng lockas av marknader i Norrland – med Sundsvall som bas kan man smuggla droger till Finland: ”En transitport”

Gängstrider i Stockholm kopplas till Sundsvall.
Enligt Tullens bevakningsdirektör Hannu Sinkkonen har trenden redan länge varit den att de kriminella gängen i Sverige söker nya revir och marknader. Gäng som är baserade i södra Sverige rör sig norrut.
– Det kommer säkert att påverka läget i Finland, eftersom de sannolikt kommer att fortsätta breda ut sig också till den finska sidan, säger Sinkkonen……” https://svenska.yle.fi/a/7-10031971

——————————————————————————————–

Bumerangeffekten av den humanitära stormakten ökar i styrka, det är snålblåst från flera håll än styrkan från Turkiet.

Självgodheten börjar nu sloka hos både Kristerssons regering och den tidigare under Magdalena Andersson. Där miljöpartister styrde och ställde för att hon skulle klamra sig fast vid makten. Men det röda gardet har ju Ylva Johansson som EU kommissionär med ansvar för migration och inre säkerhet. Så risken att strömmen av icke integreringsbara migranter till Europa och Sverige skulle minska är minimal, för regeringens Tidöavtal börjar påminna om en ballong som luften gått ur.

Något paradigmskifte beträffande migrationen har jag inte märkt, när statistik om uppehållstillstånd och medborgarskap inte visar någon minskning.

Om vilja fanns inom FN, EU och övriga makt organisationer, då skulle gamla asylregler ha ändrats för länge sedan. Men migrationen är ett utmärkt destabiliseringsmedel för Europas nationalstater, som behövs för en världsregering.

Nu är denna EU dam i stället engagerad och vill driva igenom EU:s övervakningsplan med chat control så att storebror får laglig rätt att filtrera medborgares kommunikation med det genomskinliga syftet att skrämma bort pedofiler från nätet. Trots att kritiken är massiv. (Exporten av Sveriges berikare som förvandlats till gängkriminella är inget som kommissionären tänker stoppa, eftersom dess söndringspotential för nationalstaten går enligt EU:s uppdragsgivare, den angloamerikanska oligarkin.)

”…..Förslaget går nämligen ut på att företag som tillhandahåller digitala tjänster i realtid måste övervaka all slags text-, tal- och bildkommunikation mellan människor – telefonsamtal, sms, chatt, videosamtal, lagring av egna bilder i molnet. Med hjälp av AI ska företagen upptäcka misstänkt sexuellt innehåll eller olämplig uppvaktning av barn…” https://www.svd.se/a/0QW1kM/eu-forslaget-om-chat-control-maste-stoppas

Enkelt uttryckt så vill EU eliten läsa vår E-post och då kom pedofilier väl till pass.

Tänk så smart, nu skall alla medborgare övervakas för att få stopp på pedofilers framfart.

Varför inte rikta blicken högre upp i den sociala hierarkin, men då riskerar elitens höjdare att avslöjas? EU är överförtjust i allmänna åtgärder, är de enbart riktade mot brottslingar då riskerar ju deras bäste bröder att åka dit. Kontroll över uppstudsiga medborgare har högsta prioritet.

https://www.gp.se/ledare/ylva-johansson-vill-l%C3%A4sa-din-e-post-det-%C3%A4r-ingen-bra-id%C3%A9-1.93790797

Bild; reddit.com

En tanke kring ”Sverige förser övriga Norden med gäng- kriminella och EU vill läsa vår e-post

  1. ”Enkelt uttryckt så vill EU eliten läsa vår E-post och då kom pedofilier väl till pass”.
    VILKA pedofiler är det egentligen som man avser? Är det de som finns i de ”egna leden”! Är det de som ska ”osynlighetsgöras”?

Kommentarer är stängda.