Upprop för de ofödda barnens rätt till liv

Hej! mejlar en bloggföljare

Nedanstående text kom idag från föreningen Människovärde. De bad mig hjälpa dem skicka detta upprop vidare.

Bild från föreningen

Om Människovärde
Människovärde är en förening som bevakar och försvarar frågor som rör människovärdet genom tre grundläggande uppdrag: utbildning, opinionsbildning och rådgivning. Arbetet vilar på den kristna värdegrunden att allt mänskligt liv är lika mycket värt från befruktning till en naturlig död och på människovärdesprincipen, idén om människans unika och okränkbara värde oberoende av personliga egenskaper och funktioner i samhället.

Skriv under ett upprop för de ofödda barnen!

Tidöpartierna (regeringen + SD) har enligt en debattartikel i Expressen den 9 mars offentliggjort att de påbörjar arbetet med att grundlagsskydda abort.

Ett upprop som startade mot detta på plattformen Mitt skifte togs ned av plattformen eftersom de ansåg att uppropet hade ”opassande innehåll”. Men nu finns ett nytt upprop på plattformen Change där man kan skriva under.

Ur innehållet på uppropet ”Grundlagsskydda ofödda barn”:
Det finns ingen ”rätt till abort”. En abort innebär dödligt våld mot en oskyldig människa, och ingen lagtext i världen kan förvandla denna handling till något gott och riktigt. Däremot finns en rätt till liv.

Gör så här:
Öppna länken här nedanför och skriv under.
Du får ett bekräftelsemejl där du bekräftar din mejladress.
Dela vidare (frivilligt).

Petition · Grundlagsskydda ofödda barn · Change.org

Stötta oss!  Vi får inga statliga bidrag utan är helt beroende av gåvor.
LÄS MER HÄR!

SWISH: 123-147 13 41                    BANKGIRO: 5219-0238

————————————————————————————————————-

I dag lever både de födda och ofödda barnen farligt.

Pedofiler finns högt upp i maktens boning och vänsterns feminister vill vara vår Herre över spirande liv och eftersom deras inställning till liv passar förträffligt in i världselitens mål om reducerad befolkningsökning, så de har vind i de röda seglen. SD är även denna gång med på regeringens båt, för det är så varmt och skönt i maktens boning.

Lagen med socialstyrelsen får inte ge tillstånd till abort om fostret kan överleva utanför den gravidas kropp.

Därför räknas 21 hela veckor och sex dagar in i graviditeten som sista dagen för abort. Möjlighet att rädda för tidigt födda barn minskar och är nu mycket nära den generösa abortgränsen. Abort i ena rummet och livräddande insatser i det andra.

Min egen inställning är att abort skall vara tillåtit fram till högst v. 12, men inte längre, då känns det snubblande nära mord. Ett fosters hjärta börjar slå redan i v.6, då många ännu ej har upptäckt att de är gravida. Vid svåra genetiska skador på embryot/fostret där inget värdigt liv väntar och efter våldtäkt på unga flickor kan tidsgränsen utvidgas, men inte för vuxna som har ett ansvar för sina hormonaktiviteter i eller utanför sängkammaren.

2 tankar kring ”Upprop för de ofödda barnens rätt till liv

  1. ”I dag lever både de födda och ofödda barnen farligt”.
    Vi alla kommer att leva farligt som behöver blod vid t.ex. operationer.
    Den stora frågan för vår framtida överlevnad är väl om man ”har ordning” på vilka blodpåsar som kommer från de som vaccinerat sig mot covid-19 och de som kommer från ovaccinerade. Eller ska ALLA som behöver blod i framtiden, kommer de då att enbart få covid-19 blod? Finns det ”migrant kulturer” där man vägrat att vaccinera sig, blir det bara de kvar?

Kommentarer är stängda.