Bullentin; ”Besök till statlig sajt som informerar om bidrag exploderar”

Om det finns någon som ännu tror att Tidöavtalet innebär minskad invandring och minskade migrantkostnader, så glöm det.

Foto: Henrik Montgomery/TT Bild från artikeln. https://bulletin.nu/besok-till-statlig-sajt-som-informerar-om-bidrag-exploderar

Länsstyrelsens egen sajt informationsverige.se riktar sig till nyanlända och upplyser hur man kan söka nio olika typer av bidrag på elva språk. Sajten informerar även hur man skickar pengar till hemlandet. Nu kan Bulletin avslöja att söktrycket på sajten fördubblats de senaste åren – från tre miljoner sidvisningar 2020 till över sex miljoner sidvisningar 2022.

Det var under Fredrik Reinfeldts alliansregering som initiativet togs till länsstyrelsens informationssajt informationsverige.se, och ett första embryo av webbplatsen påbörjades redan 2009.
Sajten är bland det första som kommer upp när du söker på ”bidrag” på Google. På sajten får du bland annat information om hur du kan söka nio olika typer av bidrag på elva språk. I anslutning till bidragsinformationen finns även förklarat hur man skickar pengar till familjen i hemlandet.

De bidrag som går att få information om på sidan är: ekonomiskt bistånd, bostadsbidrag, etableringsersättning, sjukpenning, pension samt efterlevandepension.

Informationen kan översättas till bland annat somaliska, arabiska, dari, tigrinja, ryska, ukrainska, spanska och engelska. Sajten drivs och utvecklas av Länsstyrelsen i Västra Götalands län som även ansvarar för förvaltningen av webbplatsen.

Bulletins siffror visar att sidvisningarna på sajten fullkomligt exploderat de senaste åren. 2018 hade sajten 3,8 miljoner sidvisningar – fyra år senare hade siffran nästan fördubblats till sex miljoner sidvisningar……..”

——————————————————————————————————–

Nu orkar jag inte läsa mer, så intresserade får använda länken under bilden själva.

Döden på Medelhavet är Åsa Romson (MP) och hennes efterföljare i högsta grad ansvariga för med landets alla pull faktorer som riskerar migranters död på väg till bidragslandet. Dessutom hälsade MP med glädje Fredrik Reinfeldts vänsterprassel, eftersom han var fly förbannad för att väljare i september 2010 hade röstat in SD i riksdagen.

Att studera svenska, arbeta, göra rätt för sig och följa svensk lag och rätt, annars åker Du ut oavsett ditt medborgarskap, borde var en obligat text i stället. Men då skulle vänsterns väljarbas sina trots medias idoga reportage i känslosnyft och framför allt kan oligarkins globalister bli sura. Nu kan de rea fynda landets tillgångar och internationella riskkapitalister kan roffa åt sig av välfärdens skattepengar.

Hålla, hålla, Åkesson med sin trojka var håller Ni hus??
Lobbar för Nato och Putin hat och låter landet sjunka av Er belåtenhet för att få vara inne i värmen som Kristerssons springpojkar. Ånyo har vi en statsminister som lägger sig platt för islam och ett parti som tidigare gav hopp om förändring har gått i graven.

4 tankar kring ”Bullentin; ”Besök till statlig sajt som informerar om bidrag exploderar”

 1. Tyvärr sover svenska folk sin djupsömn och skulle man drista sig till att nämna migranter och bidrag i samma andetag så kommer rasistkortet fram snabbt som en kula från ett skjutvapen Här gäller idog och inte alltför direkta upplysningar. Tänk på när toppolitikerna gör när de verkligen skall angripa en politisk motståndare de börjar med att utmåla ett bekymmer sedan tar de upp lösningarna men de aktar sig noga att utpeka vilka som skall göra det men publiken får dra sina egna slutsatser. Och när slutsatsen väl har landat i människans sinne har också invändningarna försvunnit som genom ett trollslag

  1. Tack för en god analys av politikers strategi mot motståndare som ofta består av medborgare som knyter näven vid köksbordet. Men som genom politikers falska retorik och medias ihärdiga värdegrundstaktik, så blir majoriteten ändå fogliga snabbt.

 2. ”Länsstyrelsens egen sajt informationsverige.se riktar sig till nyanlända och upplyser hur man kan söka nio olika typer av bidrag på elva språk.

  Finns det ingen ”hemsida” för hemlösa fattiga svenskar där man informerar om HUR DE ska få hjälp med mat och bostad?
  Javisst ja, VI svenskar är ju ”underordnade”, jämfört med den frikostighet som man ger till de ”nyanlända”!
  Vilka är det som ”våra” politiker ska måna om i 1:a hand?
  VI finns tydligen betydligt längre ned på bidragsskalan, det råder det väl inget tvivel om nu för tiden. När så sker, har inte då ”våra” etablerade politiska partier förbrukat sin roll?
  Vad anser den svenska medborgaren om att ”vissa svenskar” ska klassas som betydelselösa?

  1. Självklart månar politiker om sin nya väljarbas, för att vara globalister till lags. Massinvandringen kräver skattehöjningar, eftersom det är kränkning att ställa krav på egen försörjning. Ökad skatt ger mer makt över de som jobbar och sliter. Värre lär det bli, när Nato anslutningen är klar och landet blir spring pojk åt USA. Därutöver skall Ukraina byggas upp igen, självklart med EU:s hjälp. Tänk vilken vinstmaskin, först provocera fram krig efter pandemin från läckande laboratorium, krigsindustrin blir som Pfizer en vinstmaskin. De superrika Big bröderna har julafton året om, medan fattigdomen ökar och allt fler står i sopp kö, men det bryr sig varken Andersson eller Kristersson om.

Kommentarer är stängda.