Peter Krabbe skriver om den sista akten, där historien upprepar sig

Lars Bern som ofta intervjuas på Swebbtv och Peter Krabbe med sin blogg Världen i fokus – vem styr vår framtid och varför? De är lika illa omtyckta av PK eliten. Därför återger jag gärna dessa herrars åsikter.

Denna gång från Krabbes inlägg den 25 februari.

https://peterkrabbe.wordpress.com/2023/02/25/infor-sista-akten/

Inledningsvist jämför Krabbe skillnaden mellan fransmän och svenskar. De förstnämnda reser sig mot globalisternas Macron med ständiga demonstrationer, denna gång kompletterat med gödsel lass framför maktens boning i Paris. Svensson har knutit händerna vid köksbordet så länge att han inte orkar resa sig upp, trots att det skjuts och sprängs utanför dörren tack vare den humanitära stormaktens politiker.

Kanske kan en förklaring vara att identitets belönade politiker som den tidigare vänsterpartisten Amineh Kakabaveh kunde föra en kurdisk in- och utrikespolitik med sitt svenska riksdagsmandat som plattform. När nu regeringen skärper regelverken för dubbla medborgarskap protesterar Ardalan Shekarrabi (S) med hemvist Iran, om undantag för sina vänner från hans hemland. https://ledarsidorna.se/i-kriser-blir-lojalitetsproblematiken-tydlig/

Att vara lojal mot sitt land gäller endast för invandrare, när värdlandets medborgare för sammalunda blir de anklagade för rasism.

Nu till citat från Peter Krabbe, som här jämför fransk och svensk media och fortsätter med analys om kriget i Ukraina.

Stora skillnader råder även inom media ”…… I svensk TV innebär en ”debatt” att en SVT-journalist intervjuar en annan SVT-journalist. I Frankrike inbjuds parter av alla åsikter i debatterna som därför blir livliga och givande…..”

Frankrike var en part i Minskavtalet, men även här svek presidenten avtalets fredslösning för de östra regionerna i Ukraina.

Bild från artikeln. Slaget om Ukraina vid Koursk 1943. Tror NATO att stridsvagnar fortfarande är lösningen år 2023?

”……Bara det amerikanska folket kan nu stoppa sina ledare från att starta det efterlängtade världskriget med syfte att utplåna Ryssland en gång för alla. I vanlig ordning tror man att detta kan ske med Europa som spelplan och med Europas folk som kanonmat.
Scenariot från både första och andra världskrigen upprepar sig. För att stoppa europeiska staters ekonomiska tillväxt på den amerikanska hegemonins bekostnad, skapar man konspirationer som utlöser ett krig där de värsta konkurrenterna förgör varandra, göder sin egen industri med svällande vapenindustri i godan ro på andra sidan Atlanten, för att slutligen själva gå in i krigets slutskede på en ödelagd spelplan för att spela rollen som segrare och administratör av fredsvillkoren.
På köpet vinner man att kristna nationer utplånar varandra och att deras teknologi kan ”räddas” över till USA istället.………./
När stollarna i NATO (inklusive Sverige och Zelensky) gör sig till redskap för det amerikanska intresset att egenmäktigt få styra världen, måste de folk som på grund av bristande insikter i de verkliga avsikterna valt galningarna, ta saken i egna händer och stoppa utvecklingen innan det är för sent.
Den processen har startat i Frankrike därför att fransmännen månar om sitt land och dess fortbestånd.
Varför gör vi inte det i Sverige?
Istället ansluter vi oss efter två hundra år av fred till USA:s krigsorganisation NATO.….”

Artikeln avslutas med att bara två saker återstår, antingen förhandling mot fred eller att kriget fortsätter till den siste soldaten stupat.

Vi borde inse som fransmännen att tiden håller på att rinna ut i den sista akten.

På sin blogg Invandring&Mörkläggning ger K-O Arnstberg en god bakgrund till Putins invasion i Ukraina och avslutar med

”……..Historien visar att USA aldrig velat förhandla med ryssarna. De har sedan 90-talet konsekvent brutit sina löften. Merkels erkännande att Minsk-avtalet var en skenmanöver är särskilt drabbande. Ryssarna har lärt sig läxan, att de aldrig kan lita på förhandlingar med väst.
I den ryska motsvarigheten till Bidens state-of-the-union-tal sa Putin bland annat ”De håller på att bli tokiga i väst”. I all sin enkla saklighet är det ett konstaterande som jag helt och fullt delar, dock utan att för den skull falla i Putins famn.”
https://morklaggning.wordpress.com/2023/02/26/sondagskronika-nato-usa-och-ukrainakriget/#more-22018

Jag upprepar till leda att alla företeelser hur onda de än verkar vara har en bakgrund som dagens krigshökar glömmer. Jag anser att USA/Nato, med Europa och där Storbritannien finns i täten, har ett stort ansvar genom att under flera år före den 24 februari 2022 provocerade fram den ryska invasionen av Ukraina.

2 tankar kring ”Peter Krabbe skriver om den sista akten, där historien upprepar sig

  1. Dessutom blir Ryssland instängt av natostater runt Östersjön.
    Ryssland kommer att bli tvunget att svara på detta hot med kärnvapen.

    Nu börjar det sade han som visade upp björnen!

    1. Hur stark björnen är om den släpps loss återstår att se.
      Att bli instängd av en krigsallians får Putin att agera. Andra länder kan se det som en räddning från björnens tidigare agerande, till exempel Ungern 1956 och Tjeckien 1968.
      Jag känner stor bedrövelse över våra politiker och medias partiskhet för världspolisens otaliga brott mot mänskliga rättigheter och folket som bara lallar med. Ute i Europa finns en helt annan vakenhet med stora demonstrationer, mot Nato, mot kriget och för fredsförhandling, som DN etc helt nonchalerar. För att inte tala om den sannolika USA sprängningen av Nord Streams gasledningar, med bistånd av Norge.
      Att inte Tysklands politiker reagerar är för mig en gåta.
      Är de alla korrupta och mutade för att hålla tyst och inte vidta några rättsliga åtgärder?
      Att Sverige inte säger ett pip från sin utredning förvånar mig inte, samma agerande går igen, som regeringens fjäskeri för Hitler under andra världskriget.

Kommentarer är stängda.