Inbjudna från regeringen till Davos mötet

Världens mest inflytelserika lobbygrupp World Economic Forums årliga toppmöte, äger rum i Davos 16-20 januari.

Där världens mäktigaste företagsledare frotterar sig med politiker, opinionsbildare, viktiga personer inom akademi och civilsamhället, som alla blir överväldigade av glädje för att få ett kvitto på hur betydelsefulla de är.

Enligt WEF:s egen officiella information sträcker sig den årliga avgiften för företag från omkring en halv miljon kronor till närmare 10 miljoner kronor, beroende på hur stort inflytande företaget vill köpa. Demokratiskt så det förslår.

”……..Här är en artikel om dom i Sverige som är inbjudna till årets första möte:
https://frihetsnytt.se/ministrarna-som-bjudits-in-till-nasta-lobbymote-i-davos/

“AfS partiledare Gustav Kasselstrand begärde ut de offentliga inbjudningarna till regeringens representanter, vilka visar att statsminister Ulf Kristersson, närings- och energiminister Ebba Busch, försvarsminister Pål Jonson samt miljöminister Romina Pourmokhtari är bland de inbjudna i år.

Statsministern fick ett extra fint inbjudningsbrev undertecknat av WEF:s grundare och företrädare, Klaus Schwab”

Och var pengarna till dessa fina möten kommer ifrån, ja det bidrar vi själva med via det statliga bolaget Vattenfall.

https://www.weforum.org/organizations/vattenfall-ab

Men det är väl en Socialdemokratisk paradgren, statliga bolag som rent officiellt går med noll kronor i vinst, i stället används för att tvätta Svenska skattemedel så att dessa kan delas ut lite diskret på andra håll.

Kul för övrigt på Vattenfalls sida på WEF, på bilden lite längre ned till vänster sitter Bill Gates, en av dom lite skumma personer som Vattenfalls VD Anna Borg frotterar sig med dagligen.”

Källa: En kommentar till https://newsvoice.se/2023/01/assassinate-bill-gates-klaus-schwab/

Med Anna Borgs månadslön på 1, 3 miljoner så borde hon ha råd att betala själv. Därutöver får hon 4 763 000 kronor årligen till sin pension, och övriga löneförmåner på 102 000 kronor, enligt Vattenfalls årsredovisning från i fjol.

—————————————————————————————-

Den 27 oktober kom en inbjudan adresserad till Ulf Kristersson från Klaus Schwab

”Käre statsminister,
Det är med stor glädje vi gratulerar dig till ditt val som statsminister för Sverige vid en så viktig tidpunkt för Sverige och Europa. Det är vår ära att bjuda in dig till World Economic Forums årsmöte 2023, som äger rum i Davos-Klosters, Schweiz, från 16 till 20 januari. Årsmötet samlar ledande beslutsfattare inom politik, företag och civilsamhälle att arbeta tillsammans för att adressera nyckelfrågor på den globala agendan och fastställa de nödvändiga prioriteringarna.
Då Sverige tar över ordförandeskapet för EU i januari, kommer ditt personliga engagemang under årsmötet att erbjuda en kraftfull plattform för dig att dra uppmärksamhet till ditt lands ledarskapsroll i att generera kollektiv handling för att svara på den nuvarande geopolitiska krisen och dess bidrag till att accelerera Europas gröna omställning. Det kommer också tjäna som ett utmärkt tillfälle att utforska nya investeringspartnerskap med globala företagsledare i Forumets gemenskap, med fokus på ditt lands ledande gröna tillväxt- och innovationsbranscher. Forumet kommer att arbeta tätt med din stab för att säkerställa att ditt deltagande är av största betydelse och relevans för dig och för Sverige. 
Ännu en gång, våra varmaste gratulationer till valet.”

Källa: https://alternativforsverige.se/afs-avslojar-har-ar-ministrarna-som-bjudits-in-till-world-economic-forums-mote-i-davos/

——————————————————————————————————

Applåderna för Zelenskyj kommer att dåna, oavsett han skall delta fysiskt eller via länk så kommer han att kräva mer vapen och miljarder till humanitär hjälp, som är mycket selektiv. Än finns det naturtillgångar kvar att lägga beslag på tänker Schwabs vänner och nationers ledare vill inte vara sämre med plundring av folkets skatteintäkter. De måste tänka på den internationella karriären, för väljare är inget att lita på. Tyvärr begriper väljare inte att det är Davos medlemmar som bestämmer, inte partier de röstar på.

Skit samma om de är röda eller blå, alla kråmar sig för Davos!

Bild; investopress.com

En bild som säger allt. Davosbröderna måste skyddas från folket utanför.