Diskriminering av svenskar är OK, när invandrare dominerar inom vård, omsorg och skola.

Journalisten Bitte Assarmo har sina rötter i Värmland, att jag läser hennes alster i Det Goda Samhället beror nog mest på igenkännandes glädje.

Den här gången var hon tvungen att åka ut till förorten för provtagning, eftersom lab centralen från hennes egen vårdcentral hade flyttats dit. Varför kan man fråga sig?
Väntrummet var fyllt av invandrare som snabbt kom in till provtagning, men vid hennes nummer blev det tvärstopp.
Kanske för lunch eller var hennes känsla av diskriminering av en otrogen svensk helt rätt från den utländska personalen.

Vi väntar på vår tur, finner lätt förmildrande förklaringar, så vi inte blir anklagade för rasism, till skillnad från de flesta invandrare, som inte sparar på känslokrutet. https://detgodasamhallet.com/2023/01/03/bitte-assarmo-en-surrealistisk-upplevelse-i-ett-utsatt-omrade/#more-65999

Om någon vill protestera, så glöm inte att jag under yrkestiden inom rehabilitering haft möten med över 100 invandrare. Men enligt domar från rättsväsendet kan sanning nu bötfällas, om man sätter den på pränt.

Från Assarmos artikel vill jag lyfta fram en kommentar från

mikael J den 3 januari, 2023 kl. 10:21 

Svara
”De tänker inte i sådana termer. De bryr sig inte vem som byggt huset de bor i, eller vem som betalar maten. Det här handlar bara om vi-och-dom-tänkande. De, inom den egna gruppen, har alltid rätt och utbölingar har alltid fel. Punkt slut. De hatar oss för att vi inte är som dem.
Vad som är schysst, rättvist eller moraliskt är för dem ointressant, ja det är ett okänt begrepp. Det är bara västerlänningar som tänker i sådana banor. Kardinalfelet många västerlänningar gör är att blint förutsätta att resten av världen tänker som oss.
Det är då det går åt helvete. Det är då man försöker jamsa och lirka med invandrarna för att de skall förstå det som vi själva tycker är självklart: -Att vi alla är likadana och att det bara är invandrarnas roliga hattar och spännande maträtter som skiljer oss åt.”

Vilket jävla liv blev det inte, när evig tolkhjälp ifrågasattes i Tidöavtalet. Korrekta läkare och tolkar protesterade så det stod härliga till, nu skulle invandrare avlida på löpande band, när de inte förstod vad läkaren sa. Att tvingas lära sig begriplig vardagssvenska efter 10-15-20 år med otaliga SFI erbjudanden var en kränkning, så risken är stor att 4 miljarder varje år måste fortsättas att pungas ut för denna lathet.

Hur många gamla inklusive mig själ, som med grav hörselnedsättning inte hör vad utländsk sjukvårdspersonal säger, när brytning finns i språket under kommunikationen, men piper man om det då är man inte kultur kompetent och rasiststämpeln närmar sig.

Lärare är en utsatt grupp, som oftast biter ihop och härdar ut. Enligt lärarförbundets medlemsundersökning från 2021 så har varannan lärare på låg- och mellanstadiet utsatts för fysiskt våld. Värst är det för lärare i fritidshem.
Slag i magen, spott i ansiktet, bett i handen och en kniv i armen är vanliga företeelser, samt verbala kränkningar.

Var tredje lärare har utsatts för dessa aktiviteter flera gånger. Hemvist får vi gissa själva. När DO och barnombudsmannen finns utanför dörren då är lärare livrädda för att agera mot omgivningsfarliga elever. https://www.lararen.se/nyheter/skolvald/valdschocken-de-lararna-ar-varst-utsatta

Bild från artikeln.

Utsatta grupper brukar vara vanlig benämning från PK- folket inklusive konflikträdda chefer, som slätar över och jamsar med när ungar löper amok eller när kunskaper brister inom vården. Patientfarliga läkare får nya chanser, trots felbehandlade patienter i bagaget, vilket till exempel Uppdrag Granskning skildrat flera gånger, utan några påtagliga resultat från sjukhusledningar till avsked .

Den mest utsatta gruppen är numera värdlandets befolkning som i vanlig ordning får ta konsekvenserna av vänsterliberalers kravlösa rasism, där förturer, bortförklaringar står som spön i backen och värdlandets medborgare alltid kommer sist.