Nationalstaten måste bort, för den står i vägen för världskontroll

Detta innehåll om vilka som styr världen och varför är inget nytt, men ibland behövs en sammanfattning för nya läsare, för vem har tid och ork att läsa alla gamla inlägg, som finns utanför åsiktskorridoren.

Jag fick en blogg som pensionär av min svärson, när jag ständigt var sur för att mina insändare mest åkte ner i papperskorgen av lokaltidningens ”Ordet Fritt” redaktör. Då jag inte sällade mig till ”man slår på dem som redan ligger, barn är vår viktigaste framtid, låt inte våldet segra till uppfattningen om att vänstern alltid är god och högern ond.…”
Vingklippning av yttrandefrihet är resultat av att vanlig folk gör sin stämma hörd på nätet, där den skattefinansierade hets mot folkgruppsjägaren ligger i, så det förslår med att bötfälla främst arga pensionärer. Att hans försörjning skulle dras in, finns tyvärr inte med i Tidöavtalet.

————————————————————————————————-

Nationalstaten med rester av demokratiska val utgör ännu ett hot för Klaus Schwab med sina Davosbröder för att genomföra Agenda 2030 och den stora återställningen, som är deras mål för världskontroll. Utförare är våra politiker, nationalstatens ledare, där Schwabs skola för Young Leaders varit mycket framgångsrik, där Sanna Melin statsminister i Finland, Justin Trudeau i Kanada och Mark Rutte i Nederländerna var mönsterelever. Vilket visat sig i deras politik med Natoeufori, dråpslag mot lastbils karavaner när chaufförer protesterade mot drakoniska pandemi restriktioner och konfiskering av bönders åkermark för att inte deras kossor skall förstöra klimatet med sina utsläpp….

Bilden kommer från Lars Berns artikel från hans blogg anthropocene.live, som även har publicerats på https://www.vaken.se/den-stora-aterstallningen/

Folkförflyttning med Europas folkutbyte perfekta medel för splittring och söndring av nationalstaten, för att jämna vägen till NWO. Inga band till fosterlandet skall finnas, för rotlösa människor kan globala Big ägare leka plockepinn med och systemmedias skribenter lyder sina uppdragsgivare, med bara små avvikelser, så dess läsare vaggas in i tron på mångkulturens välsignelser.

Att utomeuropiska migranter är uppfostrade i en vi och dom kultur, med förakt för alla som Koranen pekar ut, fanns inte i Fredrik Reinfeldts tankevärld, när han under 2015 fick upp folkets hjärtan och porten till Sverige för främst icke integreringsbara migranter, som undan för undan har underminerat välfärden. I hans huvud ryms bara mammon och fosterlandssvek.

Där generationer av strävsamt folk, som byggt upp landet, ställdes i skamvrån, för alla innovationer kom utifrån påstod denne hycklande man. Jag minns att Maud Olofsson som då var näringsminister jamsade med, samtidigt som hon svindlade bort över 50 miljarder i Vattenfalls förlustaffär med det holländska ”Nuon”. Nästan bortglömt och begravt i dag. https://www.svd.se/story/notan-for-nuon

FN:s konventioner med mänskliga rättigheter och asyl är i dag bara svepskäl för Europas folkutbyte. I första skedet som nu pågår, så måste skatter höjas och lån tas för att klara migrationens enorma kostnader, vilket passar vänstern som handen i handsken, för ökad skatt ger mer makt och håller folk på mattan. Samtidigt sker rea utförsäljning av landets naturtillgångar för att finansiera kalaset.

För att skynda på vägen till den nya världsordningen är krig ett utmärkt medel för omfördelning av pengar. Vilket passar bra, när Covid-19 pandemin tappat sin kraft med ett vaccin som fick motsatt effekt till att rädda liv. Militärindustrin, som denna gång är insvept i solidaritet för Ukrainas folk, har glada dagar. Där USA/Nato med sina provocerande utvidgningsplaner i öst, fått Ryssland att slå tillbaka med invasionen den 24 februari i fjol med ökat Putin hat.

Att handel, utbyte och samverkan med andra nationer inom olika områden måste ske är självklart för medborgare, men inte att en global elit som återfinns i Davos och som har FN, EU, Världsbanken, IMF och oligarker som styr i stället för folket i demokratiska val.

Där storskaligt fusk med påverkan av väljarbasen sker i dag av internets ägare, som är djupt allierade med demokraterna i USA och vänsterliberaler i Europa, vars gemensamma nämnare är verkställande en ny världsordning.

Makthavarnas globala vurm gör att hänsynstagande till annan etnicitet med identitet så oerhört viktigt i hela samhället från regeringen ner till minsta handläggare inom offentliga organ. Värdlandets folk skall bara hålla tyst och betala.
Har Du islam som religion, då får du bete dig precis som du vill utan påtagliga följder, trots att det dagligen krockar med Svea rikes lag. Detta förhållningssätt gör att varje försök till assimilering och integration misslyckas, eftersom det bara är alibi för världsplanen. Det är endast värdlandet som skall anpassas till tolerans och undfallenhet för destruktiv kultur med medeltida sedvänjor, för det lika värdet får ej störas. Värdegrunden är Sveriges nya religion, när islam håller på att konkurrera ut vår kantstötta kristendom.

En kortare version av detta inlägg har publicerats på Nya Tiders insändarsida v.52/2022.

12 tankar kring ”Nationalstaten måste bort, för den står i vägen för världskontroll

 1. Folk tänker inte på det och få vet, men den primära orsaken till att ha skatter är inte att få in pengar. Det är att övervaka och kontroller innevånarna. Skatterna är kärnan i den massövervakning som typiskt kännetecknar alla diktaturer. Utan massövervakning faller en diktatur sönder.

  1. Tacksam om Du kan ge information om hur skattesystemet ser ut i Kina?
   Västmedia förmedlar endast invektiv med diktatur.

   1. Kina har egentligen inget enhetligt skattesystem. I stort drivs det på affärsmässiga grunder. Har någon fuskat med skatten förhandlar man för maximala skatter, utan att döda och plundra hela företaget som ofta sker i Sverige. Både skatten och systemet kan variera, inte bara mellan områden, men även inom samma stad. Vill den politiska ledning göra det attraktivt för företag att flytta till ett nytt område kan man utlysa flera års skattefrihet för de som flyttar dit före ett visst datum. Företag beskatta på vinst, och individer på inkomst, men inkomst upp till en viss nivå är skattefri. Tidigare var det 4,800 RMB (7,400 SEK), men det ändras hela tiden. Pensioner anses som besparingar och beskattas inte alls. På vissa ställen är kvinnor över 50 års ålder inte alls beskattade.

    I princip i Kina äger staten all mark. Skall man bygga ett hus hyr man marken med en förskottsbetalning på typsikt 70 år när det gäller bostäder. Det har varit en stor inkomstkälla. Sedan finns det indirekta skatter på lyx, på alkohol, osv. Man kan ändå köpa en 5 liters dunk med 60% lokal snaps för 50 kronor. Folk dricker inte mycket i Kina. Det finns inga bensin skatter, men regeringen kontrollerar pris och marknad och därmed sina inkomster. Under recessionen 2008 sänkte man bensinpriset med 40% för att stödja samhället. Priset på el är kontrollerat. Företag betalar omkring 30% mer än familjer. På vissa ställen finns det moms, men inte generellt. Det finns ingen kommunalskatt, alla familjer betalar en uniform ”management fee” som går till gemensamma utgifter som el, parker, underhåll osv. Jag betalade just min, omkring 1,100 kronor – per år.

    Skatterna är alltså väldigt låga i Kina, men å andra sidan finns inte heller den massiva samhällsapparat länder som Sverige har. Pensions systemet liknar svensk tjänstepension. Man betalr in, och får pension därefter. Man betalar för sjukvård, men den är kraftigt understödd, inga skatter för sjukhus, och medicin och behandlingar är krafigt subventionerade.

    Som pensionär märker man ingetig av skatter i Kina, och man behöver inte deklarera.

    1. Tack för en uttömmande kommentar, som jag hoppas fler tar del av!
     Tyvärr finns en skev Sverigebild kvar att vi är ljuset i världen för välfärd, trots att landet halkar ner från de flesta internationella kurvor beträffande BNP, pensioner, trygghet, akademi rankningar osv.
     Generositet finns däremot för de som aldrig jobbat en timma i pension, mot oss (sköterskor, paramedicinare) som slitit inom vården över 40 år, eftersom sysselsättningen inom välfärds- och flyktingindustrin måste hållas igång.
     Respektavståndet beträffande pensioner är på några hundralappar för alltför många pensionärer och vissa borde i stället ha legat i hängmattan under hela livet. Det politiska Sverige lider av storhetsvansinne, allt för att gynna politikers internationella karriär, vilket finansieras med rån av vanligt folks pengar.

     1. Faktum är att det går att ”uppfostra” Akismet genom att konfigurera systemet och det går att införa Whitelists och Blacklist, men det är mer än bara lite tekniskt så jag rekommenderar inte ett försök.

     2. Tack för rekommendationen, som min svärson/datatekniker varmt instämmer i, beträffande sin svärmor!
      Att jag kan rabbla tabellen, tyska prepositioner och Jackobs bröder som ett rinnande vatten hjälper inte ett skit!

 2. Från en bloggföljare:

  En kommentar om förstörelsen av nationerna
  https://eutext.blogspot.com/2009/07/maud-olofsson-svensk-landsbygds-framsta.html
  Maud Olofsson – svensk landsbygds främsta företrädare

  EU-granskning ”Maud Olofsson är inte heller dålig på att visa sin svenskfientlighet så kommen från den svenska landsbygden eller ”vischan” som hon är. På ett företagarmöte i Trosa i oktober 2007 förklarade hon sin syn på svenskarna:
  – Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån.”

  https://corren.se/asikter/ledare/alliansens-mest-engagerade-agitator-4926338.aspx

  1. Jag minns en gång när Maud Olofsson hade möte i Linköping, i Trädgårdsföreningen. Jag kom precis från mitt arbete på sjukhusets poliomottagningen, där jag hade mött en sjalprydd ung kvinna med flera barn rumsterande i väntrummet tillsamman med en arg make.
   Kvinnan grät, var åter gravid, livrädd för att släkt skulle få reda på hennes tidigare polio sjukdom, som i deras värld var Guds/Allahs straff.
   Besöket blev kort, maken ryckte upp dörren och drog kvinnan med sig ut, för nu var det bilen som en broder behövde.
   Hela familjen var bidragsförsörjd, liksom majoriteten av övriga patienter med utomeuropisk hemvist.
   Men denna reflexion fick inte ställas till näringsministern, eftersom hennes vurm för mångkulturen då hade vingklippts.

 3. ”Nationalstaten måste bort, för den står i vägen för världskontroll”

  Endast ett folk har rätt att bevara sin homogenitet, min käre Dr Shlomo.

  1. Ja, några måste ju kontrollera världen och där har bankmaffian med Rotschild och Rockefeller dynastierna ett stort försprång. Ingen president vågar längre rubba denna privata penningmaskin om de vill behålla livet.

Kommentarer är stängda.