Klockan klämtar för Moder Svea, som tappar både klokskap och intelligens

”……..Men faktum kvarstår ändock, att fortsätter Sverige att importera genomsnittligt lågintelligenta migranter som föder många barn, parat med att högutbildade svenska kvinnor föder färre barn, kommer IQ-nivån sakta men säkert sjunka i landet – en effekt som redan nu kan observeras. Hamnar Sverige under 90 IQ poäng i snitt kommer troligen inte ett demokratiskt styrelseskick att kunna upprätthållas. Inget land med en så pass låg generell intelligens kan trovärdigt kalla sig demokratiskt…..” Fanns att läsa i ett fakta fyllt inlägg på Invandring&Mörkläggning av gästskribent författaren Håkan Johansson https://morklaggning.wordpress.com/2022/12/25/sondagskronika-moder-svea-klockkurvan-klamtar-for-dig/#more-21906

Så här vid årets slut så tvingas vi konstatera att landets medborgare har tappat både klokskap och intelligens.
Glädjen är dock stor hos NWO entusiasterna, för korkade människor är lättare att manipulera, indoktrinera och därmed söndra nationalstaten och stärka svaga medborgares tilltro till planerad världsregering.

Finns bara rötter till Koranen så är landets splittring klar. Kreativitet saknas dock inte, med 62 mord tom den 26 december så får vi konstatera att berikningens bumerangeffekt slagit nya rekord. Förortens mödrar ropar om samhällets diskriminering och kräver fler poliser, men glömmer att både gärningsmän och deras offer är deras egna söner.

Arvets betydelse står enligt samstämmiga forskningsstudier världen över för mellan 50-80 % av vår kognitiva förmåga beträffande intelligens. Otaliga projekt har sjösatts för att radera ut skillnader mellan folkgrupper i väst, men tyvärr är framgången mycket skral. Något som hela tiden hotar vänsterns uppfattning om att alla kan bli vad de vill, nobelpristagare eller en Zlatan, bara andras pengar strömmar till. Dogmen om det lika värdet måste försvaras till vilket pris som helst.

Högst upp på IQ-kurvor ligger judar, följt av asiater, därefter västs vita medborgare, sedan dalar det utför med Mellanöstern och Afrika i sällskap med Australiens ursprungsbefolkning; aboriginer. Från över 100 till 90 ner till 70, då förmåga till demokrati sviktar.

Att asiater är mer framgångsrika i samma skolor, i samma miljöer än färgade får inte uppmärksammas, eftersom obehagliga fakta betecknas som rasism.

”…Media etablissemanget i västländer anser att dessa forskningsresultat bör förtigas. I varje fall får de inte tas upp i offentlig debatt utan att kritiseras. Den som förutsättningslöst vill diskutera dem stämplas därför som rasist och högerextremist….”

Näringslivet sitter i ett dilemma, låga löner med svartjobb kan kortsiktigt hålla vinsten uppe, men redan nu ropar företagare förgäves efter kompetent personal inom nästan alla verksamheter.

Vi har inte varit snabba nog med att fånga upp kompetens bland utrikes födda.” låter det ofta från politiker och näringslivet i offentliga sammanhang.

Att det inte finns någon kompetens att fånga upp i ett högteknologiskt samhälle från lågutbildade och analfabeter vågar få konstatera.

Att stöta sig med regeringens snömos kan kosta skjortan, så om detta håller man tyst och jamsar med både om värdegrund och den gröna omställningen. Storföretagens lojalitet ligger hos den globala finanseliten, liksom politikers till Wallenberg. Det är framtiden för småföretagare och medelklass som offras när Agenda 2030 sjösätts, men dessa grupper har svårt att orka engagera sig, för de har fullt upp med att klara dagen för att få företaget och livet att gå ihop.

Politiker som främst skolats i rövslickeri för att värna karriären, saknar ofta arbetslivets hårda skola, har bara två vägar att gå; ös på mera pengar och sänk utbildningskraven.
Asylstopp med återvandring får inte komma ifråga. Den humanitära stormakten måste ännu bestå, när ordförandeskapet för EU börjar om några dagar.
Om Tidöavtalets krav på indraget uppehållstillstånd vid semester i hemlandet skulle realiseras för alla invandrare, då vore saken klar och Moder Svea skulle snabbt tillfriskna och lämna sin sjukbädd.

Hur en ansvarsfull invandring skall kunna ske med värdegrundsmarinerade myndigheter begriper jag heller inte?
S- impregnerade tjänstemän från UD och ner obstruerar allt vad de förmår, eftersom de tjänar på att industrin för både välfärd och ekonomiska flyktingar består.

Till slut kommer samhället att brista, när allt färre skall försörja allt fler. Redan idag arbetar inte hälften av medborgarna ihop till sin egen pension, enligt larm från näringslivet. Men integrationsminister Johan Pehrson (L) gläds över nya etableringsjobb, när de gamla inte gav ett dugg till egen försörjning. Tyvärr saknas både förmåga och vilja till arbete, då generösa bidragsnivåer ökar och respektavståndet minskar mellan de som jobbat och slitit under hela sitt liv och de som inte jobbat ihop en krona till sin pension.

https://www.tn.se/arbetsmarknad/23924/larmet-fler-an-halften-jobbar-inte-ihop-till-sin-pension/

Tyvärr ser jag att klockan för Moder Svea kommer att klämta allt högre under nästa år, precis som böneutropen kommer att göra. En stor moské fick nyligen byggnadstillstånd i Lambohov, strax utanför Linköping. Mitt adrenalin kommer säkert att bestå framför datorn även under 2023 över politiker som sviket och övergivit sitt folk.

Klockringning; YouTube

7 tankar kring ”Klockan klämtar för Moder Svea, som tappar både klokskap och intelligens

  1. Ja du Harriet , kloka ord i en förryckt tid . Kan klockan vridas tillbaka knappast troligt . Och nu när IQ sakta dalar så förmörkas horisonten betänkligt . Kakistokraterna i politiken kanske gör så gott de kan men det räcker inte på långa vägar . Det måste till folk av en annan kaliber på poster som skall bära vårat samhälle framgent . Raka ryggar och lojalitet med folket , det svenska folket krävs ! inte åka runt på ”Globalistpartyn” och lova runt våra skattekronor . Kunde ”Schablonskribenterna” (journalisterna) ägna sig åt det hederliga arbete att syna vårt politiska etablissemang kunde mycket avhjälpas .
    Hälsningar Sjöström

  2. Man kan fundera över vilket IQ vänsterväljare har, bortsett från de som försörjer sig på politiken.

    1. Välfärdsstatens dysgenik innebär att parasiterande beteenden och offerkulten belönas och successivt tar över samhället. Race to the bottom. Det finns inget samhälle i bemärkelsen gemenskap längre. Ingen tillit eller känsla av samhörighet. Endast motsättningar och mer eller mindre öppet artikulerad rivalitet om inte faktiskt fientlighet.

      1. Tyvärr ger Din kommentar en sann beskrivning av fosterlandet, som har förvandlats till absurdistan!

      1. Visst jag är betänkt över hur lite en ordinär USK (undersköterska) kan om svensk historia och hur oengagerade de är i dagsaktuella politiska frågor de ändå är allt koncentreras kring de egna barnen och deras utveckling

Kommentarer är stängda.