Är dollarns dagar räknade? Om guld och fusionsenergi.

Kina köper upp världens guldförsörjning som förberedelse för SLUTET av DOLLAR. Natural News den 8 december 2022.

"Under första kvartalet i år köpte centralbanker runt om i världen 87,7 ton guld. Det steg till 186 ton för andra kvartalet, och under tredje kvartalet köptes hela 399,3 ton. En chockerande 300 ton guld köptes enbart av Kina.

Det betyder att Kina köper upp världens tillgängliga guldförsörjning i en takt som får alla andra länder på planeten att betraktas som dvärgar.

Medan USA trycker biljoner dollar i "galna pengar" och försöker föra krig med Ryssland genom sin proxystat Ukraina, lagrar Kina guld på verkligt häpnadsväckande nivåer. BRICS-länder förbereder sig under tiden för att lansera sin nya globala reservvaluta som skulle utmana dollardominansen och göra ett slut på globalt beroende av SWIFT-systemet.

Det betyder att dollarns dagar är räknade."
https://www.brighteon.com/58148b0e-13c6-43c2-a9f0-736d8abc9c78

Kan fusionsenergi rädda el kollapsen och dollarn?

Fusionsenergi är den gränslösa, rena energiform som solen använder. Nu har forskare i USA för första gången i ett fusionsexperiment lyckats producera energi genom fusion. Men ingen information gavs om hur länge denna energi varade. Inte heller om Kinas fusionsexperiment, som förmodligen ligger långt före USA.

Därför återger jag kommentaren från den 15 december av signaturen Karl W, bosatt i Kina.


Flera media har nyligen skrivit om vad man kallar ett amerikansk genombrott i forskningen kring fusionskraft, SVT, Expressen, och Nyteknik. USA skulle ha lyckats med att få sin utrustning att producera mer energi än den förbrukade. Vad media mörkar att det skedde bara under några få mikrosekunder, och att Kina har lyckats att få sin anläggning att fungera i tjugo minuter och producera energi, och det redan för ett år sedan. Kina säger satt man skall ha fusionseneri klart för produktion inom sex år, Torium energi nästa år, och man bygger redan idag modulär kärnkraft på under fem år. Min elräkning här i Kina landar normalt på en hundralapp per månad, inga prisökningar i sikte, och inga avbrott.Man undrar hur Sverige verkligen fungerar, eller snarare inte fungerar. Framtidens energi, kommer från Kina. Vill Sverige vara med, eller kommer man även i fortsättningen att slösa energi på att slicka USAs krigsstövlar.

Men enligt Wikipedia ligger fusionskraftverk 30-50 år framåt i tiden. Hur fri denna encyklopedi är kan diskuteras? https://sv.wikipedia.org/wiki/Fusionsenergi

Bild, dreamtimes.com Stock illustrationer

Kärnfusion

10 tankar kring ”Är dollarns dagar räknade? Om guld och fusionsenergi.

 1. Hur ser istället situationen ut för den ”svenska valutan”, politiker?
  Riksbanken sa upp avtalet med Crane AB som trycker de svenska sedlarna den19 juni 2018. Uppsägningen beror på att Crane tidigare meddelat att man stänger sitt sedeltryckeri i Tumba vid årsskiftet för att flytta verksamheten till sin anläggning på Malta! Eftersom Crane enligt avtalet ska trycka de svenska sedlarna vid sitt tryckeri i Tumba p.g.a. det sa Riksbanken upp avtalet. Riksbankens nya leverantör av svenska sedlar blev den brittiska sedeltillverkaren De La Rue om. ”Vi är glada att det gick så fort att få en ny leverantör på plats”, sa Ann Fridell, chef för enheten för analys och utveckling av betalningar. De La Rue är ”ett välrenommerat företag” med stor erfarenhet som varit i branschen i 200 år, så det känns tryggt att de kommer att trycka de svenska sedlarna!!! Det är alltså INGET PROBLEM att De La Rue ägs av mer än 10 FÖRETAG? Enligt Riksbanken är det DE som ger ut Sveriges sedlar och mynt!
  Det som förbryllar en mest är att de svenska sedlarna inte trycks i Sverige! Detta skedde under Regeringen Löfven när ”tryckning av svenska sedlar” ÖVERLÄMNADES till De La Rue i Storbritannien. Som i sin tur ägs av betydligt fler än 10 FÖRETAG!
  Den stora frågan blir väl då: Hur mycket sedlar trycks ”på sidan om”, politiker? Det känns tryggt att De La Rue trycker VÅRA sedlar, säger Ann Fridell!
  Avser man att haverera den svenska kronan för att sedan byta ut den mot EURON? Vad är annars anledningen till att man ”utomlands” trycker VÅRA svenska sedlar? Någon?

  Är det Khazar maffian med dess kabaler som ligger bakom De La Rue? Löfven fick i vare fall bråttom att avgå, i tid.
  https://www.delarue.com/investors/major-shareholders
  https://www.riksbank.se/sv/press-och-publicerat/nyheter-och-pressmeddelanden/pressmeddelanden/2018/de-la-rue-blir-riksbankens-nya–sedelleverantor/
  https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Vem+regerade+i+Sverige+2017%3F&sa=X&ved=2ahUKEwiJ-rrP8ob8AhUEAxAIHWU5AM4Qzmd6BAgXEAU&biw=1280&bih=615&dpr=1

  1. Denna upplysning om byte av sedelleverantör har gått helt under radarn, som det mesta av företeelser som medborgare inte får ta del av.
   Är det inte dags att byta ut regeringsformens första paragraf om att all makt utgår från folket, till att all makt utgår från den globala finansmaffian?

   1. Är det inte dags att byta ut regeringsformens första paragraf om att all makt utgår från folket, till att all makt utgår från den globala finansmaffian?

    Vore det inte mer passande att den svenska s.k. makten utgår från de svenska kabalfamiljerna? Ligger inte det närmast verkligheten?

    1. Jag misstänker att de svenska kabalfamiljerna är en del av den globala finansmaffian, eller att de får order från den. Vad folket tycker är totalt likgiltigt.

 2. Vi vet vad som händer med USAs försök med fusion för det har publicerats tidigare i tekniska och andra tidskrifter. USA lyckades producera energi i några få mikrosekunder. Kinas genombrott som USA nu uppnått skedde för flera år sedan, Kinas fusion har körts i 20 minuter och producerat energi. Kina ligger över 10 år före USA i utvecklingen och drar ifrån. Kinas forskare tror att vi har kommersiell fusionsenergi klar om fem år. Dessutom ligger Kina långt framme med Torium energi, och bygger redan i dag modulära kärnkraftverk. Kina leder dessutom mycket stor när det gäller sol och vindkraft.

  —Chinese scientists strike early gold in race to nuclear fusion power (SCMP)
  —China’s top weapons scientist says nuclear fusion power is 6 years away (SCMP)
  —Chinese ’artificial sun’ sets new world record Xinhua, January 1, 2022 china.org.cn

  Vad som händer är att USA försöker skapa en slags dot – kom hype i propagandasyfte och för att få mer pengar.

  Dessutom auto censureras mina inlägg igen.

  1. Var tvungen att läsa på om dot-com bubblan, som var en snabb ökning av amerikanska teknologi aktier som drevs upp av internetbaserade företag i slutet av 90-talet. Det räckte med att sätta ett com efter affärsnamnet, så steg värderingen, trots att mest luft rådde i affärsverksamheten. Investerare trodde på stora och snabba vinster, sedan gick luften ur systemet och IT-kraschen var ett faktum.
   Förstår att USA försöker göra repris av detta ”reptrick” med fusionsframställd energi, för att locka investerare.

  1. Beklagar att dina kommentarer hamnar i antingen skräpposten eller papperskorgen, men jag återställer/godkänner dem så snart jag hinner.
   Det händer ibland även andra bloggläsares kommentarer.

   1. Tack. Så det var vad som hände. Det får vi ha full förståelse för. Teknologin spelar oss spratt ibland.

 3. Vi vet vad som händer med USAs försök med fusion för det har publicerats tidigare i tekniska och andra tidskrifter. USA lyckades producera energi i några få mikrosekunder. Kinas genombrott som USA nu uppnått skedde för flera år sedan, Kinas fusion har körts i 20 minuter och producerat energi. Kina ligger över 10 år före USA i utvecklingen och drar ifrån. Kinas forskare tror att vi har kommersiell fusionsenergi klar om fem år. Dessutom ligger Kina långt framme med Torium energi, och bygger redan i dag modulära kärnkraftverk. Kina leder dessutom mycket stor när det gäller sol och vindkraft.

  —Chinese scientists strike early gold in race to nuclear fusion power
  https://www.scmp.com/news/china/science/article/3155546/chinese-scientists-strike-early-gold-race-nuclear-fusion-power?module=perpetual_scroll&pgtype=article&campaign=3155546
  —China’s top weapons scientist says nuclear fusion power is 6 years away
  https://www.scmp.com/news/china/science/article/3192435/chinas-top-weapons-scientist-says-nuclear-fusion-power-6-years
  —Chinese ’artificial sun’ sets new world record Xinhua, January 1, 2022
  http://www.china.org.cn/china/2022-01/01/content_77964589.htm

  Vad som händer är att USA försöker skapa en slags dot-kom hype i propagandasyfte och för att få mer pengar.

Kommentarer är stängda.