En skuggregering styr västvärlden med pandemier och klimatterror

Holdomor 2023?

Frågar sig Natural News, men regeringar som saboterar livsmedelsförsörjningen kallar det för ”grön politik”.

Livsmedelsförsörjningen i Europa är under direkt angrepp via flera system som verkar utformade för att stoppa prisvärd mat samtidigt som elektricitet blir oöverkomligt för både företag och bostadshushåll.

Tyskland beordrar nu bönder att minska användningen av kvävegödsel, ett drag som kommer att resultera i direkta skördeförluster, vilket leder till matbrist, inflation och svält. Allt detta görs med flit.

Det verkliga målet är naturligtvis folkmord mot mänskligheten. Global avfolkning. Tusentals gårdar tas över eller stängs av regeringar i Europa, och allt görs i "klimatvetenskapens" namn.

Masssvält över hela Europa är på väg att bli en skrämmande verklighet. https://www.naturalnews.com/2022-12-05-engineered-famine-germany-farmers-ordered-to-slash-nitrogen-fertilizer.html
Trots att den framstår som en demokratisk operation, byggdes den globala vaccininfrastrukturen vi ser ha utvecklats av en dold skuggregering som tysthet och i bakgrunden drar i trådarna för de synliga regeringar som vi alla får se. Och denna skuggregering har varit upptagen med detta i många, många decennier.

Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation, UNICEF, U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), GAVI, USAID, Världsbanken och många andra globalistiska enheter och grupper har alla arbetat i tandem för att orkestrera denna globala vaccinregimen, som nästan är komplett.

Dessa pengakrävande maktmäklare köper också rutinmässigt politiker och kontrollerar varje steg – och de gör detta på båda sidor av den politiska gången. https://www.naturalnews.com/2022-12-02-worldwide-shadow-government-elected-government-public-health.html
Bild från artikeln i Natural News

”Kort sagt, rika organisationer och individer får dig och din regering att betala för och genomföra privata intressen genom offentlig politik”, rapporterar The Exposé . ”Politik som är inriktad på en förutbestämd slutsats som är till fördel för dessa rika intressen.”

Trettioåtta människor kontrollerar livet för de andra åtta miljarderna, säger den franska miljardären

Enligt den franske miljardären och RDH-presidenten Philippe Argillier ligger denna skuggregeringsinfrastruktur bakom regeringstjänstemännen som paraderas framför världen. De människor vi ser är med andra ord bara marionetter som följer globalisternas order.

Vissa av dessa politiker betalas av med mutor medan andra utpressas för att följa efterlevnaden. De värsta av de värsta politikerna, det vill säga de som besöker platser som Epstein Island via Lolita Express, är ivriga att lyda för att förhindra att deras smutsiga handlingar avslöjas för världen.

”Totalt driver 38 individer vardagen för åtta miljarder människor på jorden”, citeras Argillier för att säga till Nations in Action . ”Bidenadministrationen är under kontroll av skuggregeringen. Jag kan bekräfta detta utan att tveka baserat på den information jag har.”

Inte bara politiker utan även finansfolk på hög nivå är också under full kontroll av de dolda globalisterna som drar maktens trådar bakom ridån, ungefär som vad som avbildades i filmen Trollkarlen från Oz . De undviker rampljuset och de flesta människor på jorden har ingen aning om vilka de ens är, av design.

”Argillier förklarade att skuggregeringen nästan är som ett företag med en kort, medellång och lång sikt agenda”, rapporterar The Exposé . ”För det mesta är deras inflytande baserat på ekonomi eller pengar. Men vanligtvis är deras inflytande riktat mot geopolitiska överenskommelser, med militär intervention om det behövs, tillsammans med några av de mäktigaste länderna.”

”Till exempel är USA, Kina och Frankrike de mäktigaste länderna som arbetar med skuggregeringen bakom kulisserna.”

Som du kan förvänta dig har ingen av de människor som utgör skuggregeringen någon känsla för samvete eller moraliska värderingar. De är hänsynslösa och väljer istället att stjäla, döda och förstöra från de som producerar samtidigt som de samlar ihop alla pengar och kontroll åt sig själva.

”När du är på toppen, på toppen [som] de tror att de är, [säger de], ’låt oss skapa vår egen värld; låt oss bestämma på uppdrag av åtta miljarder människor på jorden”, säger Argillier.

”Det är nästan som att spela en omgång Monopol där du bestämmer vad nästa stora steg ska vara. Hittills har det fungerat för med den typen av pengar kan du köpa vad du vill.”

Mer relaterad nyhetsbevakning kan hittas på Globalism.news .

Källor för denna artikel inkluderar:

Expose-News.com

NaturalNews.com

2 tankar kring ”En skuggregering styr västvärlden med pandemier och klimatterror

 1. Macron described the economic plan as “super aggressive” towards European companies during a meeting with US lawmakers from both main parties, according to an unnamed Reuters source.
  [url=https://http-mega.store]mega.sb[/url]
  “You will perhaps fix your issue, but you will increase my problem,” he added, as quoted by AFP, warning that the US incentive could “kill a lot of jobs.”

  Meanwhile, on Wednesday, when asked about European concerns about the act, White House Press Secretary Karine Jean-Pierre claimed it “presents significant opportunities for European firms as well as benefits to EU energy security,” adding that “this is not a zero-sum game” for the US, and Washington seeks a “constructive path of engagement” with the EU on the matter.
  мега зеркало
  https://mega-store-sb.com

 2. I Kina arbetar man på att bygga gigantiska växthus, kvadratkilometer stora. I stället för att släppa ut koldioxiden pumpar man in den i dessa växthus, och då växer maten så det knakar. Då behövs ingen gödsling eller besprutning.
  https://www.asiafundmanagers.com/int/greenhouse-farming-the-future-for-asia/
  Kina har även skördat rekordskördar i flera år, och på naturlig väg utvecklat nya grödor som ger bättre avkastning, till exempel det så kallade ”mirakel riset”, och ris som växer i saltvatten. Det händer väldigt mycket i just Kina, men Sverige media mörkar och ljuger.
  https://www.nytimes.com/1992/06/17/opinion/IHT-chinas-miracle-ricea-new-rivalry-with-the-west.html
  https://themindcircle.com/rice-grow-in-salt-water/

  Det bör påpekas att Kina har stått helt utanför denna skuggregering, vilket har retat upp denna skuggregering ordentligt. Hela denna skuggregering är baserad i USA. Samtliga institutioner sm nämns Allemansrörelsen USA kontrollerade. Folk i Kina är väl upplysta och totalt vägrar att ta de västerländska mRNA vaccinen, man vet att dom är rent ut livsfarliga. Kina jar handgripligt stoppat en skuggregering från att skapas. DN kallar det något annat.
  —Gunnar Jonsson: Kinas diktatur har satt strypsnara på företagen
  https://www.dn.se/ledare/gunnar-jonsson-kinas-diktatur-har-satt-strypsnara-pa-foretagen/
  Men det är USA företagen Kina har tagit struptag på och förhindrar deras avsedda plundringar, och dom gillar det inte.

Kommentarer är stängda.