Styrs demokraterna av en anti-vit krigshetsande kabal?

På den frågan svarar en av USA:s kongressledamöter för demokraterna Tulsi Gabbard, ett rungande JA!
Hon lämnarde det demokratiska partiet med följande motivering, som jag tycker i stora drag passar in på västvärldens vänsterliberala partier. Inte minst i vårt eget land.

– Jag kan inte längre vara kvar i dagens Demokratiska parti som helt kontrolleras av en elitistisk kabal av krigshetsare, som drivs av feg ”wokeness”, som splittrar oss genom att rasifiera varje fråga och elda på anti-vit rasism, som aktivt arbetar för att underminera våra gudagivna friheter som är inskrivna i konstitutionen och som är fientliga mot troende och spirituella människor, säger Gabbard som representerar Hawaii i USA:s representanthus.
– [Ett parti] som demoniserar polisen men som skyddar kriminella på bekostnad av laglydiga amerikaner, som tror på öppna gränser, som använder det nationella säkerhetsläget som ett vapen för att ge sig på sina politiska motståndare – och som över allt annat, drar oss allt närmare ett kärnvapenkrig. – Jag uppmanar andra demokrater med sunt förnuft att göra gemensam sak med mig och lämna det demokratiska partiet. Om ni inte längre kan stå ut med riktningen som dessa så kallade ”vakna” demokratiska partiideologer tar vårt land – då inbjuder jag er att ansluta er till mig, avslutar hon.

Bild från Wikipedia https://sv.wikipedia.org/wiki/Tulsi_Gabbard

”…….Tulsi Gabbard, som själv gjort militärtjänstgöring i Irak, har tidigare profilerat sig som en tydlig motståndare till amerikanska imperialistiska ambitioner och anfallskrig. Hon har tidigare riktat kritik mot techjättarna för deras censur och benägenhet att lägga sig i de amerikanska valen…” skriver Nya Dagbladet, där ovan citat är hämtade ifrån. https://nyadagbladet.se/utrikes/tulsi-gabbard-demokraterna-styrs-av-en-elitistisk-anti-vit-krigshetsande-kabal/

Oro finns dock inom Biden administrationen med krigsindustrin att krigströttheten över de enorma stödpaketen till deras marionett Zelenskyj måste fortsätta, vars ökning kan stå i proportion till amerikanska väljares krigströtthet med protester.

Jag kan inte frigöra mig från misstanken att en komponent i denna dollar rullning också kan bero på att Zelenskyj skall hålla tyst om Hunter Bidens (presidentens son) alla skumraskaffärer i Ukraina.

En misstanke som finns bland republikanska politiker, som till exempel;

Valdimir Zelenskyj och Paul Gosar
Foto: faksimil/BBC/Gage Skidmore/CC BY-SA 2.0 bild från artikeln i Nya Dagbladet

Paul Gosar, republikansk ledamot i USA:s representanthus, kräver att makthavarna Washington slutar finansiera kriget i Ukraina – och konstaterar att USA inte är skyldiga Volodymyr Zelenskyj ”ett jävla dugg”.
INGET MER utlandsbistånd, och särskilt inte för att finansiera ett krig som vi INTE borde vara involverade i. Biden och hans kriminella familj kanske har en skuld till Zelenskyj, men Amerika är inte skyldiga honom ett jävla dugg”, skriver politikern på Twitter.” Citat från Nya Dagbladet https://nyadagbladet.se/utrikes/republikaner-kraver-att-usa-slutar-finansiera-ukraina/

”…..I en opinionsundersökning från Wall Street Journal säger 30 procent av de svarande att de tycker att Bidenadministrationen gör för mycket för att hjälpa Ukraina. I mars var siffran bara 6 procent…” SvD 25 november.

Men EU eliten håller fanan högt och terror klassar nu Ryssland, som inte vill bli instängda av NATO:s med dess allierade. USA:s terror världen över är bortglömda och väl gömda bland ständigt godhetspositionerande demokrater, som är förtruppen till NWO.
Förföljelsen av medborgare i östra Ukraina är bortsopat från kartan och Erdogans pågående militära operationer likaså. Här låter det från regeringshåll att han måste skydda sina gränser för terrorister, patetiskt så det förslår!

Statsministern har redan lagt sig på rygg med sitt fjäskeri för denna despot, eftersom Wallenberg med sin vapenindustri är sufflör från kulissen.

Det kompakta stödet bland alla riksdagsmän för Nato och generös Ukraina hjälp oavsett färg visar bara på hur våra politiker är den globala elitens marionetter. Karriären har för länge sedan sopat bort medborgarnas röster och förvandlat demokrati till demokratur med en teknokratisk världsregering runt hörnet.

2 tankar kring ”Styrs demokraterna av en anti-vit krigshetsande kabal?

  1. I love yopur blog.. very nice olors & theme.
    Didd yoou create this website yourself oor did
    you hire someone to do iit for you? Plz answer baack ass I’m
    looking to construct my own blog and would like to knpw were
    u got thiks from. kudos

    1. My son-in-law helped me, he is a computer engineer.
      I decide the theme myself based on what is happening in the world, as well as blog followers who send posts.

Kommentarer är stängda.