Motstånd börjar formas mot globaliseringens tvångströja

"För att det onda ska blomstra kräver det bara att goda män inte gör någonting." - Simon Wiesenthal, överlevande förintelsen och författare

Men nu verkar flera politiker ha tröttnat på att inte göra någonting. Det gäller västs proxy krig i Ukraina som kostar enorma summor och avväpnar Europa, när skänkta vapensystem lätt hamnar i Ukrainas korrupta händer. https://www.friatider.se/eu-lander-far-slut-pa-vapen-skankt-mycket-till-zelenskyj

Det gäller också tvångsåtgärder kring corona pandemin, som nu till och med fått många medborgare i Kina att protestera mot landets hårda 0-vision.
https://www.svd.se/a/RG5o0d/protesterna-mot-restriktionerna-i-kina-vaxer

Kanadas premiärminister Justin Trudeau är en av Klaus Schwabs mest pålitliga springpojkar och tillhör Big Pharmas favoriter med sin vaccin hysteri och förföljelse av sina protesterande medborgare. Han initierade grova böter för lastbilskonvojens chaufförer som slogs både för sin kropp och sitt jobb.

Bild från daily mail. co.uk

Men nu börjar verkligheten komma i fatt honom.

Exposing The Darkness Newsletter den 25 november
Canadian Government Declares the Unvaccinated To Be a Danger to Society

Det finns små ljuspunkter, som ger sprickor i tystnaden.

 Pfizers vd Albert Bourla prickas av en brittisk tillsynsmyndighet för vilseledande kommentarer om coronavaccinering för barn. Det rapporterar The Telegraph, rapporterar Fria Tider.

”……I Kanada har den nya premiärministern för Alberta, Danielle Smith gått ut med att de kommer att avbryta allt samarbete med den globalistiska organisationen World Economic Forum och Klaus Schwab.
Och avbryter nu ett avtal som delstaten har med organisationen som inleddes under coronapandemin med restriktioner som var bland de hårdaste i världen. Hon kräver även nu att Trudeau-administrationen tar bort koldioxid-skatten.
Italiens nya premiärminister Georgia Meloni pekar i ett tal ut att lösningen på Afrikas fattigdom inte är att afrikaner flyttar till Europa utan att europeiska länder såsom Frankrike slutar att suga ut afrikanska länder som hålls nere i fattigdom.” Swebbtv den 23 november

Nu vädrar bankirernas favorit Emanuel Macron morgonluft han var nyligen i i Thailand på ett APEC-möte (Asien-Stillahavsregionens ekonomiska samarbete) och deklarerade att han vill ha en världsregering, underförstått med sig själv i centrum. Han försöker flirta med Stilla Havsregionens ledare genom att presentera ett förslag på en tredje global regering, i stället för Kina/Ryssland i öster och USA/Europa i väst.
Frågan är hur stort intresset är med Frankrikes koloniala bakgrund?

Gunnar Söderberg, holistiker, samhällsvetare, före detta politiker skriver i Newsvoice om att mänskligheten är hotad, men ger också många exempel på goda krafter som ger hopp
…..Det som pågår i namnet av en pandemi är det påstått största brottet någonsin mot mänskligheten, men samtidigt som totalitarianisterna flyttar fram sina positioner ökar motståndet världen runt i form av domstolsutslag, juridiska processer, vetenskapliga upprop, folkliga protester och politiskt motstånd. https://newsvoice.se/2022/11/g20-2022/

Hotfulla ledare mot mänskligheten

Ledarna för Kanada, Europeiska rådet, EU-kommissionen, Frankrike, Tyskland, Italien, Japan, Nederländerna, Spanien, Storbritannien och USA möttes i anslutning till toppmötet G20 2022 på Bali. Pressfoto: Consilium.europa.eu Bild från artikeln i Newsvoice.

PS. Att lyssna på liberalernas nyvalda partiledare, Johan Pehrsons bortförklaringar av sina verbala övertramp i Agenda i går kväll, det var en riktig brun sörja!
Och de två självgoda liberala damerna som intervjuades  i programmet fick illamåendet att stiga över deras skit fina hyckleri…DS.

7 tankar kring ”Motstånd börjar formas mot globaliseringens tvångströja

 1. Det handlar om att komma till ”Maktens Högborg”, kosta vad det vill när chansen ges. Oavsett vad man ”förmedlat” före valet. Det börjar bli vanligare att man gör ”kovändningar” efter valet. De som ägnar sig åt sådant, borde inte de uteslutas omedelbart från Riksdagsvalet? Någon jävla ordning ska det vara ..,” (som C-H Hermansson yttrade 1969), NÄR ska VI få det?

 2. Jag har alltid trott att det var Edmund Burke som var upphovsmannen till följande citat (?), men det förefaller vara fel:

  ’The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.’

  Källan till ovanstående är mig okänd.

  1. Jag tror det finns fler liknande citat av berömda personer.
   T.ex. Martin Luther King sade vi ett tillfälle: ”Den stora tragedin är inte de onda människornas brutalitet utan de goda människornas tystnad.”

 3. Instämmer med Harriet – STORT TACK Karl W. Visserligen vet jag att våra svenska medier är under all kritik men jag har verkligen undrat över senaste rapporteringen angående covid och Kina. Här i Sverige förundras man över masshysteri och mass-vaxinering trots att det finns bra beprövade läkemedel (hydroxiklorokin, ivermectin eller quercetin i kombination med zink + ev antibiotika). Detta är det så kallade Zelenko-protokollet. Viktor Zelenko räddade massor av människor med detta runt om i världen – tyvärr dog Zelenko nyligen. (Han var från Israel (tror jag) men verkade och levde i USA.) Vi får helt enkelt önska och be för att det GODA segrar till slut och att de ondskefulla ”potentaterna” till slut hamnar där de hör hemma…

  1. Tack för Din kommentar med upplysning om läkaren Viktor Zelenko, som jag ej kände till. Kommentarer är en riklig kunskapskälla.

   ”Översatt från engelska – Vladimir Zelenko var en amerikansk familjeläkare och författare känd för att främja en kombination av tre läkemedel av hydroxiklorokin, zinksulfat och azitromycin som en del av en experimentell öppenvårdsbehandling för covid-19 som han kallade Zelenko-protokollet.” Wikipedia
   Jag förstår att Big Pharma ville sätta käppar i hjulet.

 4. Vad som händer här i Kina är något helt annat än vad USA propagandan i svensk medier pumpat i er. Jag är mitt i händelserna, i centrala Chongqing, och del av dom. Mitt bostadsområde har varit i ”lockdown” ett tag, vilket lyftes i går eftermiddag. Vad man gör är att reducera kontakterna mellan individer medan man samtidigt behåller en stor frihet. Jag har själv varit på sjukhuset i ett rutin ärende, gått till banken, jag tar långa promenader i parkerna och handlar färska grönsaker var dag, och känner inga problem.

  Vad detta som pågår i Kina egentligen rör sig om är ytterligare ett USA försök att hetsa och skapa momentum för ett maktövertagande och regimbyte, och Bonniers och främst DN är USAs hantlangare i propaganda för att åstadkomma det. Det har inte varit några ”omfattande” protester alls, bara några små spridda högljudda extremistgrupper och det har blåsts upp i media till enorma proportioner. ”Protesterna” i Kina mot restriktionerna växer inte alls. Lögn – förbannad lögn. , det är USA propagandan som intensifieras i svenska media.

  Det skall sättas i perspektiv, att 1.4 miljarder innevånare vill överleva det amerikanska viruset vi kallar Covid. I Kina har endaste en person avlidit i covid de senaste sex månaderna. Nya Zeeland hade tidigare en mycket strikt nedstängning av landet, men övergav den. I Nya Zeeland dör nu 30 personer var vecka av covid. Jämför man med Kina och Kinas större befolkning skulle det betyda att 8.400 personer skulle avlida var vecka, eller under sex månader, 218,400 döda. Inte en.

  Vad skulle ha hänt då i Kina? Skulle befolkningen resa sig mot makthavarna som genom försummelse åstadkommit döden. Kanske, och det är just det USA vill åstadkomma enligt välkänt mönster i Xinjiang, Tibet, Hong Kong, osv. Skapa oroligheter, motsättningar, kaos, och ta över makten för ett regimbyte.

  Kina är redan motsatsen till globalisering, beslut tas lokalt, inte centralt, genuint folkstyre. Även alla beslut rörande Covid är sedan länge delegerade till lokal nivå. Ända ner på nivån av region, stadsdel, bostadsområde, kvarter, byggnad, trappuppgång, och familj.

  1. Tack för information från Kina på plats, som motvikt till västsmedias alster. Ett syfte finns alltid bakom, främst att få massorna med sig i rädslan för öst.

Kommentarer är stängda.