”Krig är inte gratis” konstaterar Tobias Billström nöjt och ”skall vara så länge som möjligt”

Tänk, så lägligt för både den gamla och den nya regeringen kriget i Ukraina är. När allt fler väljare drabbas av den ansvarslösa migrationspolitikens konsekvenser och röstat på SD, då har en ny solidaritet med öppna hjärtan blivit skäl att muddra landet och kommande generationer på skattemedel.

Nu har utrikesministern varit nere i Bryssel och markerat sitt humana revir inför EU:s övriga utrikesministrar. Pengar skall ohämmat flöda till nazist regimen i Ukraina, dels för att förlänga kriget och sedan behövs mångmiljarder till landets återuppbyggnad.

”Regeringen öppnar för att säga ja till EU:s föreslagna Ukrainastöd på runt 200 miljarder svenska kronor – även om det sker via lånade pengar i EU. Dessutom ska ett militärt ”vinterpaket” skickas från Sverige…” https://www.svd.se/a/dw4R2j/billstrom-krig-ar-inte-gratis

Nu skall Sverige gå i främsta ledet för att USA regimen via marionetten Zelenskyj kan permanentas. Allt för att visa sig som en fullvärdig medlem av krigsalliansen Nato. SD kommer säkert att rösta med för att visa sig som en pålitlig medlem strax utanför regeringen.

”…Då måste också vi i Europeiska unionen vara beredda att skjuta till de pengar som behövs för att Ukraina ska kunna fortsätta existera som nation, ha en statsförvaltning som fungerar och betala ut löner och pensioner. Och Sverige kommer att gå i bräschen för den diskussionen, säger Billström….”

Vad denna man inte nämner är att Ukrainas statsförvaltning har rekord i korruption!

Den Europiska revisionsrätten konstaterade i sin rapport i fjol att
”Storskalig korruption och ”state capture” har förekommit i Ukraina i många år. I vår revision bedömde vi huruvida EU:s stöd till Ukraina var ändamålsenligt när det gäller att bekämpa storskalig korruption…” https://op.europa.eu/webpub/eca/special-reports/ukraine-23-2021/sv/

Samma blindhet och masspsykos råder som under Reinfeldts ”Öppna hjärtans politik” som har givit Sverige rekord i skjutningar, sprängningar, våldtäkter, rån och mord. För att inte tala om klaners muddring av bidrag och välfärd i storstäders förorter. När gängse förklaringsmodell socio/ekonomiska faktorer till kriminaliteten, nu skjutits i sank av forskare och poliser från fältet.

Att den förklaringen, så länge bitit sig fast orsakas av att det lika värdet i landets nya religion inte får ifrågasättas.

Jag förstår att det är bråttom med solidaritetsförnyelsen, så inte medborgare får en chans att protestera, efter dagens sannolika grundlagsändring i riksdagen, så åker man dit om man protesterar.

”…..Länder som Ungern, Italien, Slovenien och Österrike tryckte på under mötet för att EU ska verka för fred i Ukraina. En linje som Sverige kraftigt vänder sig emot….”

Lidandet för vanligt folk, unga mäns förlorade liv med sorg och saknad för de som är kvar och sanktioners bumerang effekt på hela Europa är Bryssel eliten likgiltigt, för det drabbar ju inte dem, som har konstant och inflationsskyddad försörjning från skattebetalarna.

Vilka skall skjuta till medel för att Sverige skall kunna fortsätta som nation, bevara våra pensioner och vår eroderade välfärd får vi inget svar på, eftersom frågan om varför Sverige förvandlats till ett sjunkande skepp aldrig ställs. När kritiska röster tvingas tystna och sanning förvandlats till desinformation!

Bild; dn.se

4 tankar kring ””Krig är inte gratis” konstaterar Tobias Billström nöjt och ”skall vara så länge som möjligt”

 1. En bra sammanställning i sin helhet . Att kunna få läsa rader som ovanstående i msm vore ett steg framåt . Att så skulle ske vore ett under i paritet med ”Jesus går på vattnet ” . Att vi i vanlig ordning skall städa upp efter USA och vad de ställer till med är mer än jag har ord för . Har ej heller ord för att ”våra” kakistokrater till politiker svansar med . Ryggrad saknas där ! Kommer ihåg Anders Borg och talet han höll inför en hop med amerikaner : de ställde till med besvär och vi i Europa fick ta besvären av detta . Ynkrygg är ordet .
  Mvh Sjöström

  1. Både Borg och Reinfeldt har blivit rikligt belönade för sina öppna hjärtan internationellt och både S och M tävlar i att vara USA:s lakejer.

 2. Glöm inte att Sverige styrs av en amerikansk marionettregim om prioriterar USA före allt annat. Detta är i verkligheten bara en slags beskattning. USA vill att svenskarna skall betala för deras krig i Ukraina. Felet på våra politiker är att dom inte är våra politiker utan USAs politiker. Även EU står under USAs kontroll. Det är lätt att spendera pengar, speciellt andras pengar.

  1. Våra makthavare ser till att den gamla rysskräcken frodas. Efter 1809 när Sverige förlorade Finland finns lite fog för denna skräck, om inte någon enstaka u-båt som kört på grund ska räknas in.
   Däremot har ryssen fog för sin västskräck, med Karl XII, Napoleon och Hitlers härjningar och nu med USA/Natos utvidgningsiver i öst.
   Beklämmande är att USA:s oräkneliga militära interventioner i hela världen verkar vara helt bortglömda (utan Antarktis och Australien) som resulterat i lidande, död och misär för folket och givit grogrund till befrielserörelser och terror grupper, när USA har schappat. Vietnam, Chile, Argentina borde väl finnas kvar i hjärnkontoret eller är gamla 68-års studenter på väg in i åldersdemensen?
   För USA:s bravader i hela Mellanöstern verkar nu vara begravda.
   Sverige är nu ledande i krigshetsarnas skara för humanismen har många skal.

Kommentarer är stängda.