Börjar Covid bedrägeriet att avslöjas?

En bloggföljare mejlade följande;

”Den kroatiske EU-parlamentarikern Mislav Kolakusic kallar EU:s köp av 4,5 miljarder vaccindoser mot covid-19 för ”den största korruptionsskandalen i mänsklighetens historia” och menar att EU-makthavarna låtit injicera sina medborgare med vaccin vars innehåll de inte har kunskap om – enbart baserat på läkemedelsjättarnas uppmaningar.

Köpet av 4,5 miljarder doser covid-vaccin till 450 miljoner EU-medborgare är den största korruptionsskandalen i mänsklighetens historia”, skriver den frispråkige kroaten på Twitter.

I ett filmklipp berättar Kolakusic att han och 10 andra EU-parlamentariker bett EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen att för dem och Europas medborgare, offentliggöra den kommunikation hon haft med Pfizers ledning i samband med beslutet att köpa in 4,5 miljarder vaccindoser. https://www.vaken.se/eu-parlamentariker-eus-vaccinkop-ar-den-storsta-korruptionsskandalen-nagonsin/

Läs mer på nyadagbladet.se

Bild; bing. com/news

Läsarplattformen Exposing the darkness (Exponera mörkret) hade en artikel den 21 oktober om Dr Spiro Pantazatos, han är professor i Columbia inom neurobiologi. Han har studerat dödsfallsfrekvenser efter tillgängliga data och konstaterar att ju fler covid-19 sprutor, ju fler dödsfall.

Ingen medicinsk tidskrift vågade publicera denna gedigna data insamling, Lancet nekade.

Slutsatserna i forskningsstudien var:

 • vaccinerade blev mer mottagliga för virusets mutationer
 • myo-och perikardit vanligt hos yngre vaccinerade
 • vaccinet hindrar ej överföring/smittan av viruset (vilket Pfezers VD motvilligt har erkänt för Europaparlamentet)

Hur länge skall denna förnekelse pågå hos EU-eliten, Big Pharma och medicinska tidskrifter, folkhälsomyndigheter, läkemedelsverk och våra makthavare?
När rapporter, forskningsstudier bara strömmar ut om detta försåtliga experiment vaccin via nätets alla kanaler. Biverkningar och död blev resultatet av den globala skrämselkampanjen, en mörk tid i mänsklighetens historia, där EU och FN med sina förnekelser och lögner är NWO brödernas bästa vänner.

4 tankar kring ”Börjar Covid bedrägeriet att avslöjas?

 1. Stäng ner SVT och SR.
  De s.k journalisterna fullgör inte sitt uppdrag. De är inga undersökande journalister. Vi behöver inte dessa övervintrade s.k nyhetsförmedlare och dess anhöriga som satt sig på sina stolar och blir försörjda av svenska folket utan att utföra det de är anställda för. Låt privata aktörer förmedla nyheter och låt de som använder tjänsterna betala för dem. Ge heller inga bidrag till mediemoguler, de klarar att producera nyheter, fejk eller med verkligen överensstämmande. De som vill ha deras tidningar låt dem betala, som med allt annat som skapas.

  1. Tänk om alla andra yrkesarbetare inte skulle utföra det de är anställda för! Men detta kotteri är endast maktens megafon.

 2. Vi måste UT ur EU. Eller ska vi vänta med reaktionerna tills mänskligheten blivit förslavade av de 1 %? D.v.s. när blir det försent?

  1. Tyvärr tror jag att det redan är försent. Medias indoktrinering och värdegrundsmarschen genom institutionerna har varit mycket lyckosam för makthavarna för att få väljarna i sin hand.

Kommentarer är stängda.