”Vi är väldigt nära slutet; point of no return”

När jag surfar runt på alternativa mediers olika plattformar, märker jag att allt fler skribenter, kända som okända, talar klarspråk om NWO, Agenda 2030 med den stora återställningen. När grundorsaken blir tydlig, då först kan motreaktion ske.

Här är ett exempel från en engelsk läsarpublikation, Exposing the Darkness Newsletter med konservativa åsikter. Givetvis är den illa omtyckt hos vänsterliberaler, som ständigt ropar konspiration om allt som inte är korrekt i deras mening.

Dr. Vernon Coleman: This Is What’s Going To Happen Next

”We are very, very close to the end: the point of no return. Please share this article with everyone you know – and many you don’t know.”

”Dr. Vernon Coleman är en engelsk konspirationsteoretiker, anti-vaccinationsaktivist, AIDS-förnekare, bloggare och romanförfattare som skriver om ämnen relaterade till människors hälsa, politik och djurfrågor. Colemans medicinska påståenden har blivit allmänt misskrediterade och beskrivits som pseudovetenskapliga.” Wikipedia.

Här kommer inledningen av en lång och mycket eldfängd artikel från Dr Coleman som publicerades den 15 oktober på Exposing The Darkness Newsletter .

Trots att varningslamporna lyser starkt från den globala eliten som han kallar för konspiratörer, så finns mycket i artikeln som återfinns i fil dr Jackob Nordangårds bok ”Den globala statskuppen” och båda författarna är givetvis persona non grata av akademi, politiker och media.

Bild från Washington Times ; In Davos global elites conspire to take away your rights
Av Dr. Vernon Coleman 15 oktober 2022

"Det här är de mörkaste och svåraste dagarna i mänsklighetens historia. Vi står inför slutet av friheten och slutet av den oberoende, mänskliga andens fantastiska under.
Jag tror verkligen att rabiata fiender som Soros, Blair, HRH Charles (HRH står för His Royal Hypocrite), Rothschilds, Schwab, Gates, Musk, Biden, Bilderbergers et al är de ondaste konspiratörerna som någonsin har vandrat på denna jord....../..
Jag tror att de genom World Economic Forums och Common Purposes beskydd har rekryterat en armé av härskande tjänare för att skydda dem och för att ta kontroll över varje aspekt av världen som vi känner till. 
Detta är en medveten global kupp. 
Samma saker händer överallt. Ingenting händer av en slump. Det vi avfärdar som trivialitet är i själva verket en del av övertagandet. Universitet, fackföreningar, stora organisationer från National Trust till MCC, har alla blivit kapade...."
------------------------------------------------
Coleman tar upp flera välkända händelser som Covid-19 pandemin och klimatomställningen, som han skriver öppnade dörren för den stora återställningen. 
Den stora återställningen är en häxbrygd av kommunism och fascism. 
Att dörren gick så lätta att öppna orsakas av folkets fördumning, där invandringen hjälpte till, vilket var en medveten handling från globala makthavare. Dumma och kunskapslösa människor är lätta att manipulera med skrämsel och död.
Han tar upp krisen i England, med sjunkande pensioner, inflation och ohemula el.priser, där gasen slocknat i många vanliga hushåll. Samtidigt sänder premiärminister Liz Truss vapen och miljoner pund till Ukraina, för att tillfredsställa Nato/USA:s önskemål.
Vernon Coleman är själv i blåsväder, avstängd från flera sociala plattformar och avslutar sin artikel med 
"None of this, none of it, could have happened without the compliant collaborators allowing it to happen. Damn them all." 


PS. Liz Truss fick avgå efter 45 dagar som premiärminister. Frågan är om Bors Jonson kan komma åter, efter att han vilat upp sig från sina tidigare eskapader i Karibien?
https://www.svd.se/a/9zzelr/boris-johnson-vill-ersatta-liz-truss. Ds.

4 tankar kring ””Vi är väldigt nära slutet; point of no return”

 1. https://newsvoice.se/2022/10/dagens-stora-ideologier-del-1/

  De konventionella borgerliga och socialdemokratiska partierna har i sin kapitulation för globalismen och politisk korrekthet samt sin för nationerna destruktiva reaktion på massinvandring och islamism förlorat sin historiska ställning som politiska krafter, vilka skyddar välståndet, friheten och de västerländska befolkningarna.

  Deras svagheter leder också till den nya världsordningen (NWO), och det dråpslag de traditionella partiernas klimatpolitik nu orsakar via energipolitiken är bara inledningen av denna.
  De västerländska regeringarna väljer frivilligt att försätta sina länder i ekonomiska svårigheter: minskande tillväxt, kanske recession, för att nå politiska mål.

  1. Tack för texten från Dan Ahlmark, han är ekon lic och jur kand och hans texter borde finns på medias debattsidor och som krönikor, om media skötte sitt jobb i stället för att vara maktens megafon.

 2. Tack Harriet för dina tankeväckande och upplysande inlägg! Angående Jacob Nordangård så var jag på ett föredrag av honom i början på detta år. Även om jag inte hörde till de ”sovande” innan, så var föredraget nästan som en chock över den ondska som ”globalisterna” besitter och vad de planerar och försöker genomföra. Det som händer är ju en KLAR bekräftelse att han har/har haft helt rätt! Man kan bara tacka alla MODIGA MÄNNISKOR. På tal om modiga människor så lyssnade jag lite på Elsa Widding i sitt första framträdande i riksdagen. ÄNTLIGEN en människa som är påläst och kunnig och kan skilja på klimat och väder. TACK till henne också. Det kanske finns hopp ändå…

  1. Din positiva återkoppling värmer!
   Håller helt med dig att lyssna på kunniga Elsa Widding (SD) var och är en befrielse. Inte konstigt att Stenevi med grönvänstern skriker i högan sky.

Kommentarer är stängda.