Rapporter om Big Pharmas skadliga Covid vacciner bara strömmar in

Denna rapport kommer från en tysk arbetsgrupp som analyserar Covid vacciner, förklarar varför blodproppar kan bildas hos vaccinerade personer. En mängd skadliga ämnen, som ej deklarerats, finns i mRNA vaccinerna, vilket gör att de röda blodpropparna fastnar i varandra och bildar blodproppar.

Tyvärr fortsätter FHM med smittskyddsläkare att uppmana folk att ta en booster spruta under hösten.
Nu har äntligen poletten trillat ner att unga inte skall utsättas för fler sprutor, men vuxna skall fortsätta att proppas fulla med detta kroppsfarliga vaccin för att Big Pharmas profitmaskin skall hållas vid liv. Den ökade dödligheten hos vaccinerade personer rapporteras från olika håll i världen, men får ingen uppmärksamhet.

Kanske är den ökade dödligheten bara ett led i den stora återställningens plan att vi skall bli färre på jorden?
Och då passar det bra att vuxna och gamla trillar av pinn.

”Aldrig förr har människor blivit vaccinerade med en sån skadlig cocktail” Dr Mark Trozzi,

Bild från Europe 1

I den här intervjun med The New American avslöjar Dr. Trozzi resultaten av den omfattande laboratorieanalys som gjorts av den internationella gruppen av forskare i den tyska arbetsgruppen för Covid-vaccinanalys. Analysen visade att flaskorna från Pfizer/BioNTech, Moderna och Johnson & Johnson innehåller många ämnen som inte tillhör människokroppen och har en stark förmåga att skada den, såsom kobolt, järn, aluminium, krom, titan, kisel , svavel och andra. Ingen av dessa deklarerades av tillverkarna.

Forskarna analyserade också blodproverna från de vaccinerade och ovaccinerade. Man fann att injicerade personer hade 100-procentigt konsekvent förändrat blod med skadade röda blodkroppar som ofta fastnade vid varandra, även till det yttersta av "rouleaux-bildning". Det förklarar, enligt läkaren, den höga risken för blodpropp hos vaccinerade personer.
Dr. Trozzi berörde också den kritiska risken för omvänd transkription av viralt mRNA från skotten till mänskligt DNA. Det betyder att mänskliga celler kan bli permanenta fabriker för spikeproteinet, eller, med andra ord, "så länge patienten överlever."

Läkaren rådde vaccinerade personer att inte ta några ytterligare doser och att avgifta sina kroppar från spikproteinet. https://worldcouncilforhealth.org/resources/spike-protein-detox-guide/

Källa: Exposing The Darkness Newsletter den 14 oktober 2022

CORONAVACCIN

Bild från artikeln i Fria Tider

© EU

”Kommissionens ordförande Ursula von der Leyen har hamnat i blåsväder efter att ha vägrat lämna ut sina sms med Pfizers vd.

EU-åklagare inleder brottsutredning om vaccineringen mot covid-19

Publicerad 14 oktober 2022
https://www.friatider.se/eu-aklagare-inleder-brottsutredning-om-vaccineringen-mot-covid-19

UTRIKES. Efter att EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen vägrat lämna ut sina sms med Pfizers vd bekräftar nu EU:s åklagarmyndighet EPPO att en brottsutredning har inletts med anledning av vaccininköpen under coronapandemin.”

—————————————————————————————————

Samnytt;
På onsdagen slog det ned som en bomb på sociala medier då Pfizer erkände att man aldrig ens testat coronavaccinet för smittspridning, detta trots att motsatsen hävdades från diverse länders myndigheter och politiker som uppmanade medborgarna att ”ta ansvar” för att skydda både sig själva och andra. Än så länge är det dock bara i sociala och alternativa medier man kan läsa om skandalen. https://samnytt.se/tyst-i-medierna-om-pfizers-vaccinskandal/

Tweet från Greg @CasuallyGreg

Progression of a lie: Pfizer edition.

”De personer som valde att inte ta det så kallade vaccinet mot covid-19 kan klassas som den mest diskriminerade gruppen av alla. Det menar Albertas nya regeringschef Danielle Smith, som också är partiledare för den kanadensiska provinsens konservativa parti. Ovaccinerade har utsatts för en ”extrem nivå av diskriminering”, fastslår hon.

– Jag tror aldrig att jag har upplevt en situation under min livstid där en person fick sparken från sitt jobb, eller inte fick se sina barn spela hockey, eller inte fick besöka nära och kära på långtidsvård eller sjukhus, eller inte fick sätta sig på ett flygplan för att resa över landet för att träffa sin familj eller till och med resa över gränsen.https://www.vaken.se/ovaccinerade-den-mest-diskriminerade-gruppen-under-min-livstid/

Undrar vad Klaus Schwabs gunstling Justin Trudeau har som straffåtgärd för denna uppstudsiga regeringschef i Alberata?

3 tankar kring ”Rapporter om Big Pharmas skadliga Covid vacciner bara strömmar in

 1. омг омг ссылка
  NATO has brought reserve troops to Kosovo for training, increasing the alliance’s presence in the breakaway province by up to 1,000 soldiers. As military tensions with Serbia simmer, a commander for the bloc said that more could be deployed in the near future.
  омг омг даркнет

 2. Nu börjar WEF plan att ta form. WEF representerar system som det militärindustriella komplexet och medicinindustriella komplexet.

  Deras mRNA ”vaccin” förstör våran naturliga immunitet, så tanken är att vi nu skall tvingas betala för artificiell immunitet.

  Nya Zeeland premiärminister Ardern är en av WEFs utbildade lakejer. Nu skall jordbrukarna tvingas betala för kemikalier som minskar djurens utsläpp. Annars måste bönderna betala Ardern Prutt skatt.

  https://freewestmedia.com/2022/10/15/new-zealands-pm-tackles-cow-farts/

  Alltihopa styrs av WEF.

  1. Nya Zeelands premiärminister Arden är en till makthavare som får guldstjärna av Klaus Schwab, den nya tysken som är lika farlig som den gamla. Nu skall vi förledas tro att kossornas utsläpp förstör klimatambitionerna, som blir alibi för nya skatter, allt för att utarma medelklass, småföretagare och bönder, för då minskar deras protesterande kraft.

Kommentarer är stängda.