Är Georgia Meloni, Viktor Orbán räddningen för Europa och kan Donald Trump rädda USA?

Om Donald Trump håller sig vid liv och får bli repuplikanernas presidentkandidat 2024 och om Eric Zemmour kan vinna över Emanuel Macron med Marine Le Pens stöd (eller tvärtom) då finns chans för nyliberalismens död. Viktor Orbán har nu fått en vän i Georgia Meloni, som blir Italiens ledare. Och i Österrike gjorde nationalistiska partiet FPÖ stor framgång med deras frontkandidat Markus Abwerzger.

https://www.nyatider.nu/framgang-for-nationalkonservativa-fpo-i-osterrikiskt-delstatsval/

Nu vrålar Europas änglakör ut sin vrede mot folket som röstat fel i Italien, Österrike och över SD:s väljare hos oss. Invektiven med höger extremism, nazism och fascism biter inte längre som förut och körledarna i EU mycket rädda att deras makt och sångkör kan gå mot ett slut.

I sitt tal i Rom 2019 var Melonis budskap till muslimer följande, skriver Bitten-Kirsti Nielsen i Snapphanen. Ett tal som fosterlandets värnare instämmer i.

Etthttps://www.snaphanen.dk/2022/09/27/georgia-meloni-er-valgets-vinder/

Bild; pinterset Georgia Meloni

”……..Om du känner dig förolämpad av krucifixet, bo inte i Italien. Världen är stor och full av islamiska länder där du inte hittar kors, eftersom kristna förföljs och kyrkor raseras i dessa länder. … Europa får inte förvandlas till en muslimsk kontinent.”

För övrigt är hennes program starkt inspirerat av fransmannen Eric Zemmour.

Meloni håller ett tydligt tal, för att islam inte ska äventyras, och tillsammans med Salvini vill hon stänga hamnarna för frivilligorganisationer som vill landa fartyg som transporterar invandrare på den italienska kusten.

Och om Bryssel en gång kunde blockera Salvinis väg med hjälp av Merkel, Macron och Conte så är det inte fallet den här gången. Eftersom italienarna har talat och Meloni har vunnit valet, så kan demokratins motexempel, Ursula von der Leyen, inte göra någonting. Respekten för folket måste komma först.

Ungern är ännu ett exempel på en politiker som kräver respekt för människors rätt att vara herrar över sitt eget hus. Meloni och Orban står alltså nu som två toppolitiker som kämpar för de europeiska folkens rättigheter, och bakom kulisserna – kanske inom en snar framtid – väntar fransmannen Eric Zemmour på att ansluta sig till dem om oroliga Frankrike lyckas välja honom innan landet helt kan likställas med det sargade Sverige.

På avstånd, på morgontimmarna, kunde man höra globalisternas lägers första klagan, som steg som ett creschendo till ett skrik. De hade just rest sig upp och slagit på nyheterna, och snart var alla europeiska tv-kanaler i samklang med sin ilska mot de modiga italienarna och Meloni, som enligt dem var en parallell till Mussolini och alla patrioter i Europa, dessutom för att betraktas som fascister och rasister.

Åh vad vi kan deras ”sång” dessa medlöpare som har begravt förmågan att se faran de själva är mitt uppe i och som har dem i koppel. Det som däremot blir intressant blir vad vi kan förvänta oss av denna 45-årige politiker i koalition med Lega Nord och Forza Italia.
Källor: Riposte Laïque, Il Giornale och Corriere de la Sera”

10 tankar kring ”Är Georgia Meloni, Viktor Orbán räddningen för Europa och kan Donald Trump rädda USA?

 1. De flesta som släpps fram till ledande poster är kontrollerade på olika sätt, så att de inte allvarligt utmanar makthavarnas ställning. Därigenom kan de fånga upp missnöjet bland populasen och förhala konkreta åtgärder, medan populasen inte tror att det finns alternativ. Utan att veta ett smack om Meloni, antar jag att hon måste vara en sådan kontrollerad person.

  1. Jag tror att risken är stor att du har rätt. Hon som det stora flertalet av våra politiker idag lära ha hjärntvättats av WEF

   Personligen tycker jag att Putin är den som Inger mest förtroende på den politiska arenan.

   https://www.vaken.se/putin-vast-styrs-av-antimanskliga-lognaktiga-satanister-falska-profeter-kan-forsoka-kollapsa-hela-systemet/

   USA:s diktat backas upp av våld, enligt nävens lag, sade Putin. Ibland är det vackert inslaget, ibland finns det inget omslag alls men kärnan är densamma: nävens lag. Därav utplaceringen och underhållet av hundratals militärbaser i världens alla hörn, Nato-expansion och försök att snickra ihop nya militära allianser, fortsatte han.”

   Och nu har Sverige låtit sig inlemmas i denna sfär. Illa.

   Putin fortsätter: Låt mig upprepa att de västerländska eliternas diktatur riktar sig mot alla samhällen, inklusive medborgarna i västländerna själva. Detta är en utmaning för alla. Denna fullständiga förkastelse av vad det innebär att vara människa, störtandet av tro och traditionella värderingar, samt undertryckandet av frihet kan liknas vid en ”religion i omvänd riktning” – ren satanism.

   1. Att säga att man föredrar Putin framför västs ledare (som leds av USA) är nästan värre än att gilla Trump. Tyvärr är Putins tal bortglömt och gömt av statsmedia. Splittrande av kärnfamiljen är centralt med allsköns tokerier att vilsna tonårsbarn inte trivs i sin kropp med HBTQ maffian som backar upp. Syftet är som Putin säger att hela samhällssystemet skall braka ihop.

  2. Jag är rädd att Ulf Kristersson tillhör den skaran
   O.T.
   Läst på News voice
   Utrikesdepartementet behöver ett ryskt hot mot Europa för att hålla normala relationer mellan Europa och Ryssland från att lossa Washingtons grepp om sitt europeiska imperium. En amerikansk president som hade för avsikt att normalisera relationerna med Ryssland drevs bort från sin tjänst.

   ”Här har vi pudels kärna. Ryssland och Europas närmande har varit som ett rött skynke för USA ”

   Alla dessa själviska materiella intressen, utan ett ärligt media för att avslöja och kontrollera dem, har öppnat vägen till ett tredje världskrig, ett krig som för alltid kommer att ta bort Väst som en makt ur historieböckerna.

   Detta är planerat. En “naturlig” upptrappning så att folk skall acceptera WW3. Det psykologiska spelet har ytterst få begripit.
   Media vill få det att se ut som “oundvikligt” och därmed “är det ingens fel”.

   1. En viktig upplysning i detta Putin hat. Åldersdemente Biden är perfekt med sin marionett Zelenskyj som bara kräver mer vapen och mer pengar. Att hans regim är långt ifrån någon demokrati står fullständigt klart.
    ”Här har vi pudels kärna. Ryssland och Europas närmande har varit som ett rött skynke för USA ”
    Vår övergångsregering mumlar ännu att Putin sprängde sin egen gasledning och vem Kristersson skall skylla på är oklart, men definitivt inte på hans vänner i Nato/USA.

  1. Vacker, intelligent och talar klarspråk om islam, som skulle få Stenevi att svimma av. Självklart står det nedsättande ordet ani-islamist i Wiki.
   ”Brigitte Gabriel är en libanesisk-amerikansk konservativ författare, anti-islamaktivist och grundare av den antimuslimska gruppen ACT! för Amerika.”
   Varför benämns inte västföraktande muslimer för anti – kristna? Vårt levnadssätt, lagar föraktas, ja allt utom bidragen förstås, som lockar unga män över Medelhavet. Där media helst visar hjärtknipande bilder på små barn, vi minns masspsykosen under 2015 efter 3-årige Aylan Kurdis död, som fick gränserna och Schengen att falla ihop.

 2. Jag håller och hoppas på ”de modiga” inklusive Trump – hoppas de orka, hoppas de vinna. Världen behöver också dem som ser genom ”globalist-dimridåerna” och kan agera emot. Kan det vara samma människor?

  1. Trots den stigmatiserade Trump, så hoppas jag på hans återkomst. Det finns mycket att säga om hans personlighet, men han är ärlig, till skillnad från globalisternas Bidenpapegoja som har svårt att hålla ordning på orden. En åldersdement president är perfekt för Davosbröderna med den djupa staten.

Kommentarer är stängda.