Skyldiga till Nord Streams sabotage – Ryssland eller USA?

”……Säpo skriver i ett pressmeddelande att det inte går att utesluta att främmande makt ligger bakom explosionerna. Ryssland, varifrån naturgasledningarna kommer, har av experter pekats ut som misstänkt men Kreml har dementerat att så skulle vara fallet…..”

”De två läckorna i svensk ekonomisk zon ligger nära varandra, för tillfället är det för farligt för att undersöka läckorna närmare. Foto: Den svenske kystvagt / Ritzau Scanpix” Bild från SvD:s artikel.

https://www.svd.se/a/y67kPE/det-ar-ingen-tillfallighet-att-det-har-hander

Att USA ledda Säpo skulle misstänka sin överordnad finns inte med i bilden. Nu är det åter Putin, Putin.

Varför skulle han spränga sina gasledningar, när han själv sitter på avstängningsknappen, begriper jag inte.

”Nord Stream 1, som invigdes 2011, samägs av flera europeiska energibolag, men ryska gasjätten Gazprom innehar ett 51-procentigt ägande och Nord Streams 2, som aldrig tagits i bruk ägs helt av bolag som står under Gazproms kontroll (faktaruta från SvD).”

Däremot har Biden regimen med sin marionett Zelenskyj allt att vinna på om Europa sänks. Ett tredje världskrig skulle rädda USA:s Fiat ekonomi och gigantiska valuta underskott. Frågan är vad som återstår om kärnvapenkrig brakar loss?
https://www.valutahandel.se/vad-ar-och-varfor-heter-det-fiatvaluta/

Våra nyttiga idioter i EU fortsätter glatt med sitt åttonde sanktionspaket och snart lär vi inte få duscha alls.

Jag vet inte vilka som är värst i TV-rutan Ursula van der Leyen eller Voldomyr Zelenskj. Båda är lojala bröder till NWO förespråkarna med Davosbröderna och döljer sin smutsiga agenda under solidaritet och demokrati. Allt medan unga män får offra sina liv och folket lider.

"...Sea Power Magazine rapporterade den 14 juni i år, körde den amerikanska flottans 6:e Fleet Task Force 68 undervattensövningar för borttagning av explosiva ämnen i det exakta området, där dessa sabotageexplosioner ägde rum.
Det verkar alltmer som att USA är i krig med Europa. Alla tecken på Nord Streams pipeline SABOTAGE leder tillbaka till hänsynslös Biden-regim..."
https://www.brighteon.com/42efa510-79b9-4570-a495-fb7019fc2e59

”….En f.d. polsk försvarsminister, Radek Sikorski, säger att  USA ligger bakom sabotaget av de två rörledningarna, Nord Stream 1 och 2, som transporterar naturgas från Ryssland till Tyskland.
”Tack, USA”, skrev Sikorski på Twitter. Sikorski var nationell försvarsminister från 2005 – 2007 och var tidigare biträdande försvarsminister och biträdande utrikesminister. Han är för närvarande en vald ledamot av EU-parlamentet..” https://everykindapeople.blogspot.com/2022/09/polen-sager-att-usa-gjorde-det.html

”…… Vad har resultatet av USA:s ansvarslösa eskapader i Mellanöstern blivit? Har de hjälpt till att förbättra situationen för mänskliga rättigheter eller rättssamhället? Har de hjälpt med att stabilisera den socioekonomiska situationen eller förbättrat människors uppehällen? – Nämn ett land där livet förändrats till det bättre efter Washingtons kraftfulla intervention, säger Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov…” https://samnytt.se/lavrov-namn-ett-land-som-blivit-battre-av-att-usa-lagt-sig-i/

Till Nato:s krigs och kärnvapen allians har våra politiker unisont bundet oss, utan att folket fått säga sitt. Hyckleriet slår nya rekord, när våra makthavare samtidigt mässar om att kämpa för demokrati och mänskliga rättigheter.

9 tankar kring ”Skyldiga till Nord Streams sabotage – Ryssland eller USA?

 1. Karl W, med stor sorg så måste jag medge – jag tror du har rätt! VEM/VILKA har beordrat, eller givit sitt medgivande till detta? Den/de borde spärras in på livstid. Kan det vara en avgående ”krigs-intresserad” person som tar skydd hos WEF?

  1. Lite lama försök i media att skylla på Putin, men sedan blir det tyst.
   Kanske Estonia skandalen upprepas, att de som dyker efter sanningen åker dit av vår maktberoende och maktfjäskande domstol.

 2. Bevisen hopar sig. Det var en svensk ubåt som genomförde attentatet, uppenbart på USAs order. Det finns nämligen bara två ubåtar i världen idag som är lämpade för och kan genomföra ett sådant uppdrag, båda i den svenska marinen. I denna artikel har DN avslöjat vad som pågick

  —Svenska marinen hade fartyg på plats före explosionerna
  https://www.dn.se/sverige/svenska-marinen-hade-fartyg-pa-plats-fore-explosionerna/

  Den svenska ubåten var där på ett uppdrag, det visar manövreringen mycket klart. De fanns bara ett möjligt uppdrag, att placera tidsinställda sprängladdningar på gasledningen.

  Dessa svenska ubåtar är unika och specialbyggda för att utföra sådana här uppdrag. Amerikanska ubåtar kan inte arbeta i U-läge i Östersjön. Dom är byggda för det öppna havet med den salthalt och densitet som det har, och den lägre densiteten på vattnet, sötvatten, gör att dom skulle sjunka om dom försökte arbeta i U-läge.

  —Kolla in Saabs ”osynliga” ubåt
  https://www.nyteknik.se/fordon/kolla-in-saabs-osynliga-ubat-6796907

  Här visar Kockum själva hur det gick till.

  —Saab’s A26 – the world’s most modern submarine
  https://www.youtube.com/watch?v=snvqXKSuc40&ab_channel=Saab

  Glöm teatern runt anslutning till USAs NATO. Den svenska krigsmakten är redan en integrerad del av det amerikanska krigsmaskineriet. Svenska folket fick aldrig vara med och bestämma eller påverka eller veta. USA tränar svensk trupp, USA tränar i Sverige var vecka, USA generaler inspekterar svensk terräng, militära beslut tas redan i Pentagon. Exempel. Värdlandsavtalet, Huawei förbudet, kärnvapenavtalet, osv. Lite länkat

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/forsvaret-avslojar-hemliga-ovningar-med-usa
  https://www.svd.se/a/286wPl/sverige-och-usa-tranar-tillsammans-pa-gotland-under-baltops
  https://www.expressen.se/nyheter/usas-elitsoldater-tranar-hemvarnet-pa-gotland/
  https://petterssonsblogg.se/2021/09/14/usas-marinkar-ovar-i-stockholms-skargard/

  Gratulerar svenskarna. Ni är redan etablerade som amerikansk kanonmat. Ni har bara inte fattat det.

  https://nyheter.swebbtv.se/lars-bern-jag-blir-illamaende-av-public-service-hjarntvatt-vi-har-ingen-som-helst-nytta-av-dem/

  1. Upprepar signaturen Akves kommentar; ”Om man tror/gissar att Ryssland bär skulden för sprängningarna så måste man vara riktigt dum i huvet…”
   Det är det jag blir förbannad på, att Andersson&Linde vill får oss att tro, att Putin spränger sönder sin egen gasledning.
   Visserligen är en majoritet av väljarna dumma i huvé som svalt värdegrundsreligionen och räddningen från Nato/USA, men denna misstanke om att Putin skulle vara skyldig tar ändå priset.

 3. Om man tror/gissar att Ryssland bär skulden för sprängningarna så måste man vara riktigt dum i huvet…

 4. https://schillerinstitutet.se/northstream-biden-hanar-oss/

  USA har skapat en säkerhetspolitisk kris i Nordeuropa eftersom sprängningen tvingar Ryssland till att militärt bevaka gasledningarna och sjölederna i Östersjön.
  Nato behöver inte Sverige för fred,
  Nato behöver Sverige för krig.

  De vill använda vår tidigare fredliga region för sina och inte våra intressen, precis som Schillerinstitutet varnade för inför Sveriges Natoansökan.
  Vi varnade också för att Sverige skulle utnyttjas för att flytta fram det amerikanska kärnvapenbärande flyget närmare Ryssland så vi blir ett primärt mål för atombomber.

  Förra veckan berättade SR:s program ”Gräns” att Sverige har blivit ett favorittillhåll för de amerikanska strategiska bombflygets B-52:or som med öronbedövande dån demonstrativt cirkulerat över Stockholm och östra Småland.

  Sverige måste omedelbara återkalla ansökan om medlemskap i Nato och satsa på en arkitektur för fredligt samarbete och ekonomisk utveckling för alla nationer, efter förebild från vår nations största gåva till mänskligheten, nämligen Sveriges medverkan till den Westfaliska fredens principer om långsiktig fred mellan suveräna nationer byggd på principen om ”den andres väl”.

  1. Sanningens ord; ”Nato behöver inte Sverige för fred,
   Nato behöver Sverige för krig.”
   När jag ser Sanna Marin med sina ministersystrar stå uppradade och Ann Linde och Magdalena Andersson på fjäsk besök i FN, då blir jag illamående. Lätt duperade kvinnor, som kråmar sig för Nato, den demente Biden md hans USA, där den djupa staten styr tillsammans med krigsindustrin.
   Nu längtar jag efter Donald Trump, bort från allt vad vår feministiska regering heter.

 5. När får vi NYA politiker som håller sig borta från korruption, år efter år? En urgallring måste ske omedelbart.

Kommentarer är stängda.