Oanställbarhet – mångkulturens konsekvens

Hej Harriet! mejlar Jan Ivarson.

Jag förstår om du inte kan publicera bara mig men å andra sidan vill jag ligga på inför valet.
Här är mitt svar på en debattartikel i GP som skrivits av en liberal som verkar okunnig om sitt partis politik. Har skrivit så att man kan förstå utan att ha läst i GP.
Tyvärr har GP blockerat kopiering av deras artikel som finns att läsa på nättidningen.

https://www.gp.se/debatt/något-är-fel-när-hälften-av-alla-arbetsföra-lever-på-bidrag-1.78510425

Svar; Jag blir glad när fler bloggföljare vill bidra med insändare på min blogg. Det finns så mycket kunskap och erfarenhet som behöver komma på pränt. Om Du vill följa rådet är det bara att mejla till mig med din insändare som bilaga. harrietlarsson4@gmail.com.


Jan Ivarson;

”Göteborgs-Posten har en debattartikeln på nätet lördag 15 augusti med rubriken ”Något är fel när hälften av alla arbetsföra lever på bidrag”. Författaren förvånas över mångkulturens självklara konsekvenser.
Artikeln är anmärkningsvärd på två sätt. Det första är att den har publicerats i GP. Det hade varit otänkbart för några år sedan. Det andra är att författaren Axel Darvik företräder Liberalerna.
Han är med i Göteborgs politiken sedan 18 månader. Skriver han mer om verkligheten i samma stil lär han få det jobbigt. Hans parti står bakom massinvandringspolitiken som har lett till mängder av bidragsförsörjda som inte arbetar.
Det bör varje L-sympatisör känna till och det är den politiken som partiledaren vill fortsätta föra efter valet. Det är sådana L och främst S behöver för att få röster med bidragspolitik.

Undrar vad partikamraterna tycker om Darvik när de läst artikeln?
Kanske visar L- ledningen lite överseende med en nybörjare och lär honom att inte uttala vad han tänker utan att först ha kollat partikompassens skillnad mellan partipolitik och verklighet.
Liberalerna kan ju inte sitta i samma regering som SD för att det partiet bl. a. vill begränsa bidragspolitiken. SD har länge påtalat just det Darvik skrivit. Liberalerna anser det är så rasistiskt att de måste ta avsteg från SD. När Darvik påstår att hälften av arbetsföra inte har arbete så syftar han förmodligen på det som kallas utanförskapsområden där invandrare bor, för än är det inte så illa i hela landet.
De flesta svenskar arbetar och försörjer både sig själva och arbetslösa. Mer än halva lönekostnaden går till skatter.
Liberaler och andra regeringspartier utom SD beslöt att Sverige skulle bli mångkulturellt med proposition 1976:26 och öppnade gränserna för invandring från utomeuropeiska länder. Folk med främmande värderingar strömmade in, lockade av bidragsförsörjning. Det är sådana Darviks parti vurmar för och anser behövas för att göra Sverige mer spännande. Det har de lyckats med. I en del av Rosengården har politiken lyckats så bra att ca 90 % är invandrare och majoriteten röstar rött. Det borde ses som stor framgång för mångkulturpolitiken, men nu hörs röster att invandrare inte bör vara fler än 50 %. Visst, för mycket och för litet skämmer allt.

Om man tar in folk i landet som inte kan svenska och många som inte kan läsa och skriva, då får man många arbetslösa i arbetsför ålder. Det kan barn förstå, men inte politiker. Inga företag efterlyser sådan arbetskraft, bara politiska partier som L. Då är det inget fel att många inte arbetar, det är självklar följd av politiken. Politiken med drömmar om mångkultur var fel och har förstört landet. Det borde alla förstått.

Vad har L saknat som mångkulturen bidragit med?
Den naiva frågan i rubriken på Darviks artikel i GP är lika enkel att besvara som varför en oljelampa inte lyser när man fyllt den med vatten.
Jan Ivarson Politiskt obunden”

———————————————————————————————————-

En av valets viktigaste frågor, är invandringsrelaterad brottslighet, som står högst på väljarnas frågor. Men 7-klöverns partier utelämnar helst ”invandringsrelaterad” och media med Säpo eldar med blåslampa på Nordiska Motståndsrörelsen, som får representera gängkriminaliteten, där hårda tag nu skall råda.
Nu har vi dock fått veta från Magdalena Andersson att vi kan bättre, eftersom hon och hennes parti gjort landet sämre att leva i milt uttryckt, när skotten viner om knuten och invandrarnas klankultur får blomma ut i sin berikning med sharialag, bidragsbrott och tentakler ut till varenda liten smågangster i deras områden, där blåljuspersonal kan få en sten i skallen och bilar eldas upp.

Men det är smällar folket får ta för att trygga framtiden för den den politiska eliten med deras obrottsliga lojalitet till den globala finanseliten, där massinvandring till väst bara är medel för att söndra nationalstaten och få den på fallrepet. Då kan kan det bli rea på landets tillgångar.
Sverige är jultomte åt deras hantlangare FN, EU och SIDA som slukar våra pengar. Längtan efter Nato medlemskap gör bara lojaliteten komplett.

Bild; SR

Med värdegrunden och det lika värdet som religion är det omöjligt för 7-klövern att erkänna hur landet trasas sönder av massinvandringen, för vi är ju lika.
Nestorn, salige professor Assar Lindbäck konstaterade för länge sedan att en stor invandring är oförenligt med generös välfärd. Givetvis för döva öron, som bara lyssnar på den globala finanselitens order med Agenda 2030 och The Great Reseat, där ledartröjan finns på den nya tysken Klaus Schwab i WEF, som lär få en världsregering på plats med den globala eliten och dess hantlangare.

Att majoriteten väljare skall inse detta är näst intill omöjligt, de röstar som de alltid har gjort och förortens väljarbas belönas rikligt och utdelarna av bidrag vill ha jobbet kvar och måste svälja medias propaganda om solidaritet och utanförskap för att klara sig mentalt.

2 tankar kring ”Oanställbarhet – mångkulturens konsekvens

 1. Man förfasas över USA oligarkernas framfart
  Höjd pensionsålder och höjd skatt låter bekant när hörde vi det senast?
  Vi också i deras grepp.
  https://www.vaken.se/vems-spannmal-skickas-fran-ukraina/

  CIA-kuppen 2014
  I februari 2014 tvingade en amerikansk regeringsstödd statskupp Ukrainas valda president att fly för sitt liv till Ryssland. I december 2013 hade president Viktor Janukovytj efter månader av debatt meddelat att Ukraina skulle gå med i ryska eurasiska ekonomiska unionen på löfte om ett ryskt köp av Ukrainas statsskuld på 15 miljarder dollar och 33% minskning av kostnaderna för importerad rysk gas.

  Det konkurrerande erbjudandet hade varit ett futtigt ”associerat medlemskap” i EU knutet till Ukrainas acceptans av ett drakoniskt lånepaket från IMF- och Världsbanken

  som skulle tvinga fram privatiseringen av Ukrainas ovärderliga jordbruksmark, tillåta plantering av GMO-grödor samt införa allvarliga pensionssänkningar och sociala åtstramningar.

  I utbyte mot ett IMF-lån på 17 miljarder dollar skulle Ukraina också behöva höja personliga inkomstskatter med så mycket som 66% och betala 50% mer för naturgas. Arbetare skulle behöva arbeta tio år längre för att få pension. Syftet var att öppna Ukraina för ”utländska investeringar”. Den vanliga IMF-våldtäkten av ekonomin på uppdrag av globalistiska företagsintressen – den styrande oligarkin.

  En viktig bestämmelse från USA:s och IMF:s krav på den USA-utvalda premiärministern Arseniy Yatsenyuks regering efter kuppen, en ledare för de CIA-stödda jungfruprotesterna mot Janukovytj, var att äntligen öppna Ukrainas rika jordbruksmark för utländska jordbruksjättar, framför allt GMO-jättar inklusive Monsanto och DuPont.

  Tre av Yatsenyuk-kabinettet, inklusive de viktigaste finans- och ekonomiministrarna, var utländska medborgare, dikterade till Kiev av det amerikanska utrikesdepartementets Victoria Nuland och dåvarande vice president Joe Biden.

  De Washington-införda IMF-lånevillkoren krävde att Ukraina också upphävde sitt förbud mot genetiskt modifierade grödor och gjorde det möjligt för privata företag som Monsanto att plantera sina GMO-frön och bespruta fälten med Monsantos Roundup.

  1. Jag önskar att alla som nu förfasar sig över Putin och betraktar USA:s marionett Zelenskyj som en Gud fick läsa denna utförliga kommentar om bakgrunden till Putins invasion i Ukraina. Han vill sätta stopp för Nato och ”den vanliga IMF-våldtäkten av ekonomin på uppdrag av globalistiska företagsintressen – den styrande oligarkin” som har förstört allt för många länders möjlighet till ekonomiska framsteg, när lånens räntor sätter stopp för alla framsteg och folket tvingas inse att landets naturtillgångar försvann.

Kommentarer är stängda.