Är Viktor Orbán dagens Jesus?

Frågar sig Robin Eriksson, en funktionshindrad och kristen man, i Det Goda Samhället den 1 augusti. https://detgodasamhallet.com/2022/08/01/gastskribent-robin-eriksson-viktor-orban-ar-som-jesus/#more-60612

Att läsa denna krönika är en bra start på augusti.

Att Orbán är hatat av Europas etablissemang har väl knappast undgått någon, precis som Jesus var under sin tid på jorden. Han körde ut månglarna ur templet, hjälpte fattiga, umgicks med de föraktade och gjorde goda gärningar på löpande band.

Nu går EU kommissionen till attack igen med sina ”överträdelseförfarande” mot Ungern. Billig bensin för medborgarna går inte för sig och dessutom släpper inte Orbán HBTQ-aktivisterna lösa bland små skolbarn. Kommissionen har mage att skriva att skyddet av barn är en absolut prioritet för EU och dess medlemsländer….Detta skydd består att stympa unga och vilsna kroppar, som fallit offer efter trendiga kampanjer om könsbyte, som många bittert ångrar.

”….Orbán är som Jesus. Han vågar stå upp mot grupptrycket och tar emot hur mycket glåpord som helst utan att vika ner sig. Han kallas diktator, nazist, fascist, högerextremist, transfobiker, homofobiker och sexist men han viker sig aldrig….”  Robin Eriksson

Hatet mot Orbán orsakas av att han går emot globalisternas mantra om den berikande mångfalden, som Sveriges politiker fört till nya höjder, när de ersatte kristendomen med den heliga värdegrundens lika värde.

Bild Wikipedia

Unga testosteron stinna män fick välla in från Mellanöstern, familjer med släkt kom strax efter och klaner organiserades i varenda förort med en hierarki , som får rörelsen på Sveavägen 68 att framstå som en förskoleklass.

Den hämningslösa migrationen till väst bara är ett medel från vänsterns postmoderna identitets ideologi för en socialistisk världsordning, som verkställs i smyg genom att söndra och splittra kärnfamiljen med nationalstaten, det har alltför få medborgare förstått.
Denna gång är det hyperkapitalisterna själva som leder denna tysta, men ständigt pågående revolution mot målet, absolut världskontroll. Där Klaus Schwabs tankesmedja WEF är som en GPS som alla politiker följer, eftersom egen berikning ha större lockelse än att sköta sitt politiska värv.

”……..De flesta i Europa tycker Orbán är en hemsking för att han inte förstår hur berikande det är med okontrollerad massinvandring av unga män från Afrika och Mellanöstern. De flesta i dagens Europa blir helt galna för att Orbán inte gillar dödshjälp och för att han ej anser att män kan föda barn. De flesta i dagens Europa blir ilskna över att Orbán är en troende kristen som stöttar kärnfamiljen i stället för en troende feminist som stöttar stjärnfamiljen. De flesta i Europa sliter sitt hår för att Orbán stöttade Donald Trump och Jair Messias Bolsonaro (Brasiliens nationalkonservative president) och för att han tycker Polen är Europas bästa land.
Europas maktelit hatar Orbán för att hans son är en kristen predikant i stället för någon som är med i Paradise Hotel eller någon som säljer lagligt knark i Amsterdam. De hatar Orbán för att han är för kristna skolor i stället för HBTQIA+-skolor som indoktrinerar barnen att de ska byta kön eller vara icke-binära. EU-kommissionen har stämt Ungern för att Ungerns barn inte får lära sig en massa om könsbyten…..” Robin Eriksson

—————————————————————————————————Det är bara att Tacka Robin Eriksson för åter en upplyftande och sanningsenlig krönika. På DGS finns många fler, t.ex. https://detgodasamhallet.com/2022/07/15/gastskribent-robin-eriksson-hogkultur/comment-page-1/

https://detgodasamhallet.com/2021/07/25/gastskribent-robin-eriksson-reagan-tyckte-att-liberaler-var-de-riktiga-fascisterna/
där inledningen lockar till läsning;
”Reagan sa ”när fascismen kommer till Amerika kommer den att kalla sig för liberalism”. Man kan säga samma sak om Europa. De styrande i Sverige blir galna om någon ej håller med om liberal demokrati….”

och avslutningen likaså, ”…….Jag har Reagan, påven och Tucker Carlson på min sida. PK-isterna har intellektuella giganter som Bianca Wahlgren, Blondinbella och Jonas Gardell på sin sida.” 

4 tankar kring ”Är Viktor Orbán dagens Jesus?

  1. Orban kan säga om övriga västeuropeiska länders företrädare likt Jesus sa
    – Fader förlåt dem, ty de veta icke vad de göra.

    1. Ja Harriet! Jag önskar vi i Sverige hade fler av Orbans kaliber. Exempelvis en Orban i stället för vår fåntratt till ÖB och vår regering och riksdag fulla av sanningssägande och kloka Orban-typer som kan sopa vårt land rent från all SKIT…

Kommentarer är stängda.