Mästarnas mästare i godhets positionering – Nancy Pelosi

Nyheten om att USA:s talman Nancy Pelosi var på väg mot Taiwan fick delar av internet att koka över. Sajten Flightradar24, där nyfikna kunde följa Pelosis flygplans färd, fick under tisdagseftermiddagen så många besökare att man tvingades begränsa tillgången till sajten”

Andra passagerare blev utan upplysningar om ankomst- och avgångstider.

Bild; indiandexpress.com

https://www.svd.se/a/RrJxbO/pelosis-resa-till-taiwan-sankte-flygsajt

Men för en dam som under sitt politiska liv kämpat och demonstrerat för mänskliga rättigheter, när medias strålkastare är på, är detta helt försumbart. Att hon med sin resa till Taiwan provocerar Kina, som nu planerar vedergällning rör henne inte i ryggen.

Varför har reslusten under de senaste 25 åren till Taiwan varit helt obefintlig, får vi ingen förklaring på, för västvärldens journalister ställer inte frågan?

Kanske för att USA har haft fullt upp med att infiltrera, ockupera, terrorisera andra länder och bytt ut eller störtat ländernas demokratiskt valda ledare och tillsatt inmutade andra, där Zelenskyj är den senaste i raden, som nu är förbannad för att penning kranen från EU sinar. Kommissionen vill bara ta nya lån, som skuldsätter folket i generationer, trots att Tyskland protesterar, när gasen sinar.

– Pelosis agerande är farligt och fullkomligt ansvarslöst, säger Gunter Schubert, professor i Kinastudier på universitetet i tyska Tübingen. https://www.svd.se/a/dnx5J1/pelosi-i-taiwan-kinas-president-xi-agerar-hart

Att Pelosi utsätter hela världens befolkning för eskalering och tom kärnvapenkrig efter Natos provocerande utvidgning i öst bekommer henne inte heller, eftersom hon har Big brödernas militärindustriella komplex bakom ryggen. Där USA:s påhittade demokratiexport, för att lägga beslag på världens naturtillgångar, är alibi som allt fler ser igenom.

Om journalister skötte sitt uppdrag borde de varje dag presentera USA:s antidemokratiska bravader under de senaste 25 åren och ställa denna plötsligt reslystna dam mot väggen, i stället för att oja med och publicera desinformation på löpande band.

Att läget nu är allvarligt råder ingen tvekan om.

https://www.svd.se/a/k6AWWL/pelosi-i-taiwan-fragan-ar-hur-kina-svarar

Kina har nu militärövningar runt Taiwan.

https://www.svd.se/a/qW2Ago/kinas-svar-massiv-militarovning-runt-hela-taiwanhttps://www.svd.se/a/qW2Ago/kinas-svar-massiv-militarovning-runt-hela-taiwan

6 tankar kring ”Mästarnas mästare i godhets positionering – Nancy Pelosi

 1. ”Trump släppte ett par bomber i Xi Jinpings öron, tillade han. Trump påstod sig ha bevis, som han senare skulle ge Jinping, att personen ombord på C-32 egentligen inte var Nancy Pelosi utan en dubbelgångare som Deep State hade skickat i hennes ställe”.
  Det verkar vara logiskt. Den riktige visste vad som väntade. ”Dubbelgångaren” var väl avskild från vad som skulle kunna hända. Planen gick i stöpet, men inte ”dubbelgångarens” far och flyg-plan. Som man hoppades skulle bli nedskjutet, i avsikt för att kunna starta ett tredje världskrig.
  Vilken av de 2 Pelosi var på flygplanet?
  https://bakomkulisserna.biz/2022/08/03/president-trump-motverkar-wwiii-general-berger-till-kina-skjut-ner-henne/

  1. Det är krigshetsarna i militärindustrin med den djupa staten som vill ha ett tredje världskrig, men ilskan mot Putin och Xi Jingping verkar inte räcka till för att skyla över USA:s terrorhandlingar som syns i backspegeln.

 2. USA med sitt beramade presidentval 2020, vem tror att det gick rätt till?
  Samma sak kan man fråga sig om vårt val 2018. Frågetecknen hopar sig och våra myndigheter lägger som vanligt locket på. En svensk specialité och myndighetstradition

  Nu stundar ett nytt val i september och valfeber kan förväntas, åtminstone ibland oss som är politiskt intresserade.
  En grundläggande fråga som alla våra politiker och myndighetsrepresentanter nu gör allt för att inte behöva diskutera, är oegentligheterna förra gången.
  https://newsvoice.se/2022/08/valfusk-2022/

  1. Tyvärr är min övertygelse om fusk både för Trump och SD 2018, när rösträkningen stannade av.

 3. Vad jag själv tror är att detta kommer att påskynda Taiwans återförening med fastlandet, och den verkliga kraften för att åstadkomma det kommer att komma inifrån Taiwan. Vad som inte är känt i väst, för media mörkar det, är att affärsgrupper inom Taiwan redan har vänt sig till Peking och öppnat för diskussioner om ett ”närmande”. Glöm inte att Taiwan är en del av Kina, befolkat av kineser. Problemet är USA geriatri, men den har väl även den en viss tidsbegränsning. Pelosi är ju redan 82, född 1940. För närvarande betalar USA saftiga bonusens till medlemmarna av marionett regimen på Taiwan var gång dom lyckas få dit någon från att annat land. Även dom som besöker får saftigt betalt. Taiwan är verkligen ingen sann demokrati, det är en ganska underlig betald diktatur driven från USA.

  1. Konstigt, när USA tillsätter marionett regimer i länder som aldrig tillhört USA då är det demokrati, men när Putin vill ha kontroll över sina gamla regioner i östra Ukraina med folkets stöd, då är det diktatur. Taiwan som tillhört Kina, blir placerad i samma oskyldiga offer klass som Ukraina.

Kommentarer är stängda.