”Är världens afghaner Sveriges ansvar?”

Frågar sig Det fria Sverige i denna sommarhälsning.

”Tidigare i dag hade vi en extra lång sändning av Dagens Svegot, där vi bland annat talade om en artikel i Dagens Nyheter som hävdar att afghaner nu måste ”fly” Sverige, eftersom de inte får uppehållstillstånd.

https://www.dn.se/kultur/agneta-pleijel-nu-gar-flykten-fran-sverige-for-de-rattslosa-afghanerna/

Vi talar här alltså om afghaner som ljugit vid sin asylansökan; om sin ålder och kanske även om sin identitet. Inte ens med Sveriges slappa asylregler har de rätt att stanna, men enligt Agneta Pleijel är detta ”omänskligt” och Sverige måste genast öppna upp sina gränser för världens alla afghaner.

Detta samtidigt som många svenskar oroar sig för om de ens ska ha råd att värma upp sina hem i vinter.

En sak måste vi ha klart för oss: Vi ska aldrig vara rädda för att ställa grupp emot grupp. Det är vi mot dem. Antingen tillhör landet oss, vars förfäder i hundratals, ja rentav tusentals år byggt upp det. Eller så tillhör det hela världen, och vi ska vara beredda att göra avkall på vår egen välfärd och vår egen möjlighet att låta vårt folk och vår kultur spira och blomstra.

För mig och mina vänner i Det fria Sverige är valet självklart. Jag hoppas det är det även för dig.

Om du inte redan gjort det, lyssna gärna på dagens avsnitt.

Med vänliga hälsningar,
Dan Eriksson
Ordförande
Det fria Sverige”

———————————————————————————————–

DN vilar inte på hanen, när det handlar om känslosamma reportage om de få som inte får stanna i eller får komma till bidragslandet.

Bild; sydasien.se


Här är det en advokatbyrå som klagar på migrationsverkets hårda bedömningar. Jag tror att denna plötsliga oro för minskat antal överklaganden kan orsakas av rädsla för att deras miljonarvoden skall sina. Nu har advokaterna empati till slut nått fram till de afghanska kvinnorna.
DN Debatt 8 juli; ”Afghanska kvinnor borde inte vägras skydd i Sverige” https://www.dn.se/debatt/afghanska-kvinnor-borde-inte-vagras-skydd-i-sverige/

Tänk så härligt att genom godhetspositionering få bli rik på kuppen!

Nu väntar jag bara på att DN fortsätter sina känsloreportage med att lyfta fram våldtagna unga kvinnor, förnedringsrånade pojkar, bedragna gamla, rädda socialhandläggare, ägare till förstörd egendom genom importerade seder från dysfunktionella kulturer, hedersförtryckta unga, skolflickor som får vara krockkuddar till överåriga bänkkamrater osv. När brottsoffren har fel hudfärg och etnicitet då blir det reportage stopp!

12 tankar kring ””Är världens afghaner Sveriges ansvar?”

 1. Svenskt NATO medlemdskap var dödsdömt på förhand på grund av:
  Erdogan kommer nog INTE rösta för ett svenskt och finländskt medlemskap i den s.k. ”Militärpakten”. En anledning till det kan vara när ” Russian media have reported that Turkish President Recep Tayyip Erdogan was warned by Russian intelligence services about the military coup against him that was thwarted in the early hours of July 16”. Vidare: “The conspirators planned to dispatch several helicopters to Erdogan’s hotel in Marmaris to capture or kill the president. The Russian Defense Ministry allegedly transferred the information about their plans to the Turkish MIT intelligence agency, which allowed Erdogan to escape on time, and then take the initiative”.
  Jag kan inte tänka mig att Erdogan skulle tacka Putin för att han räddade hans liv med att säga JA till Sverige och Finlands ansökan om NATO medlemskap. Vad säger logiken?
  ps. En repris!
  https://www.rbth.com/russia_turkey_relations/2016/07/21/russian-intelligence-saved-erdogan-from-overthrow-media-reports_613807

  1. ”…Ryska medier har rapporterat att Turkiets president Recep Tayyip Erdogan varnades av ryska underrättelsetjänster om militärkuppen mot honom som omintetgjordes tidigt den 16 juli….”
   Att bröder ilar till bröders hjälp stämmer alltid oavsett var de befinner sig.
   Beträffande regeringens lappkast om Natomedlemskap, så borde dessa hönshjärnor i regeringen ha insett att Erdogan inte är en kopia av Bidens öppna famn för damerna Linde&Andersson.

 2. Då är vi där igen . Vårt svenska Sverige eller alla de andras osvenska Sverige . Jag vill ha mitt Sverige . Jag känner olust med allt utlänskt inslag i den allmänna gatubilden . Att våra Kakistokrater ofta framhåller fördelar med multi/kulti gör inte saken bättre för min del . Allt detta krypande för Wall Street o City of London är bedrägligt . De jobbar för sina planer och får med det med sig våra Kakistokrat. Vi skattebetalare , jobbare , pensionärer , näringsidkare m.fl .vill inte ha detta . Det gäller inte bara i Sverige utan på många håll i omgivningen . Så vi måste börja ”städa ” upp i situationen vi har . Få ordning på den situationen med de som inte skall vara här , afghaner t.ex . Och som jag ofta nämner , folk som inte läser vet ofta intet .
  Mvh Sjöström

  1. Du har så rätt i Din kommentar, grundorsaken är ”…allt detta krypande för Wall Street o City of London…” och att nationens politiker har övergivit folket för egen vinning. Göran Persson, Björn Rosengren, Fredrik Reinfeldt, Anders Borg med många fler säger allt.
   Språngbrädan till ekonomiskt oberoende är att först predika jämlikhet och jobb åt alla, som bara är bete för väljarna, som endast tror på det statsmedia förmedlar och vägrar inse att Sverige är ett paradis för de riktigt rika och för de som får bidrag från vaggan till graven. Vi andra skall tuktas, skämmas och skänka pengar till höger och vänster och dessutom betala hela det humanitära kalaset.

 3. Afghaner är en socialdemokratisk resurs.
  De har låg utbildning och icke västerländska värderingar. Därför är de bidragsberoende i generationer och trogna väljare för bidragspartiet S. Partiet vet att få svenska företag anställer kvinnor med svart kläde från topp till tå. Hög nativitet gör det möjligt att tillgodose något begränsad invandring utan att partiet långsiktigt går miste om röster. Även invandrade män är svåranställbara. Jag har väntat hela sommaren på att få en trädgårdsmaskin reparerad. Orsak är brist på reparatörer trots att det finns tusentals arbetslösa. Men det håller upp BNP för jag får nog köpa en maskin till att använda och ha en på verkstaden. Det är lika bra för staten som stulna utombordsmotorer. Staten får ju in moms på nya motorer så varför begränsa en sådan inkomstkälla. Svenskar och deras försäkringsbolag betalar.
  Hur kan de stå ut med den ständiga misshandel som de utsätts för?
  Mellanöstern och Afrika är perfekta rekryteringsområden för Socialdemokratin.
  Hur det är för näringslivet och svenskar tar man inte hänsyn till.

  1. Du pekar klarsynt ut vilka faktorer som styr socialdemokraternas asylpolitik. In med så många analfabeter och lågutbildade med Koranen under armen då säkras fortsatt väljarbas. Tills inga finns kvar som betalar skatt, då kommer Big brödernas kronofogde och tar alltihop och den stora återställningen är komplett, när allt ägs av dessa Davos bröder med belönade nationspolitiker. Flyktingar från Ukraina har inte samma attraktionskraft på regeringen, mer lika väst, har ofta utbildning, vill arbeta, är tacksamma för hjälp, men framför allt vill de åka hem så fort säkerheten tillåter. Här är muslimkramande SVT i tagen igen. https://samnytt.se/svt-varnar-for-falska-flyktingar-om-de-kommer-fran-ukraina/
   Att Frontex och nu senast FN i en rapport fastslog att > 80 % av migranter till väst är ekonomiska/bidragsmigranter som är ankare för resten av familjen. men inget biter på den humanitära stormaktens skapare och dess gynnade medspelare.

 4. Det här kommer sluta illa för ”vissa” när man undanhåller efterfrågad information. Märkligt att man inte anser hur illa det kan sluta! Det som pågår kommer sannolikt snart övergå till handgripligheter. Bara för att man ständigt ”gömmer” undan sanningen till de anhöriga.
  Skicka alla politiska kvinnor som ”sitter” i Riksdagen till Afghanistan i en månad. Sedan kanske DE förstår vad som orsakat den våldtäktsspiral som ständigt drabbas ”svenska” kvinnor. Stoppa migrationen till 100 % eller ska ännu fler bli lidande här i Sverige. Med den politik som förs och har förts måste ha skett genom utpressning av alla de slag, mind control. För en sådan idiotisk politik som förts och förs gör man inte för Sveriges bästa. Det ser väl vem som helst. Folk måste inse om de röstar på ett samhällsomstörtande parti eller inte. Det borde vara en ”allmänbildning” att veta vad man röstar på.

  1. Dagens allmänbildning är ”Let´s Dance” och ”Bonde söker fru”

   1. Långt men tänkvärt..

    Vad blir priset för ett Sverige i Nato?
    Jan Milld

    Sverige ska bli medlem i Nato, alla våra riksdagspartier – även SAP och SD – vill nu detta. Priset för Sverige blir högt.

    Vad innebär ett svenskt Nato-medlemskap för vår nationella säkerhet och för svenska soldater? Hur påverkar det demokrati och självständighet? Vad är det som vi går med i? Vet någon?
Från början var Nato en allians för försvar, mot ett hot österifrån. Pakten var också geografiskt avgränsad, till länder vid norra Atlanten. Idag gäller ingetdera längre.
    Angloamerikansk världspolis
    Nato är nu en global organisation för även angrepp, som Libyen fick erfara 2011. Natos­ ambitioner framgår av en kontinuerlig expansion österut, istället för att läggas ned 1991, efter Sovjet-kollapsen. Nato har under decennier nonchalerat ryska säkerhetsintressen.
    Svenska soldater kan få agera angripare och bli aktörer för krig stället för fred.
    Kina kan tydligen stå näst på menyn – även Japan och Sydkorea har inbjudits till Nato-möten och kan bli kandidater för denna ”nordatlantiska” pakt.
    Nato har blivit en angloamerikansk världspolis och ett säkerhetshot mot många av världens länder.
    Frihet ger fred, pakter ger krig
    Alliansfriheten har tjänat Sverige väl, tack vare den har vi kunnat leva så länge i fred och välstånd. Vårt land lyckades stå utanför båda världskrigen under 1900-talet. Paktandet inför 1914 gav inte Europa fred.
    Nato har nu 30 medlemsländer och varje angrepp på något av dem ska ses som ett angrepp även på Sverige. Krigsrisken för oss ökar därmed dramatiskt.
    Det kan också bli så att svenska soldater sänds till fjärran länder för att döda eller dödas – inte för att försvara vårt lands gränser. Vi kan få agera angripare och bli aktörer för krig stället för fred.
    Samtidigt kan medlemskap betyda att svenskt territorium öppnas för främmande trupper, som utan skrupler skulle skjuta på demonstrerande svenska arbetare.(jfr Ådalen 1931). Vi förlorar all självständighet, kan inte vara ”herre i eget hus”.
    Har riksdagspartiernas tänkare tänkt på detta? Och varför denna socialdemokratiska tvärgir västerut? 

    ”Samtidigt kan medlemskap betyda att svenskt territorium öppnas för främmande trupper, som utan skrupler skulle skjuta på demonstrerande svenska arbetare.”

    Detta tror jag är främsta skälet till sossarnas kovändning.
    De är rädda för sitt folks reaktion på landets vanskötsel

    1. ”…Frihet ger fred, pakter ger krig…” = sammanfattning i ett nötskal.
     Nu mumlas det om bredskapsskatt, när våra skatter inte går till det som utlovas i samhällskontraktet.

Kommentarer är stängda.