Telefon målvakter nästa, när anonyma kontantkort förbjuds från 1 augusti

Hej Harriet mejlar signaturen ”TT”.

”Vi har väl i minst 50 år haft ”bil-målvakter” (de som står som ägare åt annan person).
Det fanns/finns de som ”ägde på pappret” flera tusen bilar!
I artikeln från SvT skriver man själva att ”yrkeskriminella kommer hitta sätt att runda de nya reglerna genom att använda telefonmålvakter, falska bank-id:n och appar”.

Tandlösa lagar är politiker mästare på, för själva har de inga.
Telefonmålvakter, ännu ett nytt skapat samhällsproblem.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/anonyma-kontantkort-forbjuds

Antalet bilmålvakter minskar enligt Aftonbladet, men kan kompenseras med att de får byta bransch till abonnemangs målvakter. Bild; aftonbladet.se

—————————————————————————————-

Nu får Morgan åter stoltsera med handlingskraft, inför valet. Nu brådskar det, eftersom väljare sätter brottslighet högst upp, som det mest angelägna område som politiker måste lösa. Problemet är bara att deras handlingar är utan kraft.

Hur många ggr har inte regeringens ministrar förkunnat att de stärkt polisen, oavsett antal, så hjälper det inte? Eftersom deras ledning är regeringens aktivister. Dan Eliasson förstörde så mycket han kunde under sin tid som rikspolischef och briljerade med sina sluta skjut armband. För varje bravad fick han rejäl löneförhöjning.

Det kan upprepas till leda, att så länge kranen är öppen och nästan 100 000 tusen nya medborgarskap beviljas varje år, då blir det endast nya rekord i skjutningar och mord.

Det verkar som Refuges Welcome damerna har sänkt röstvolymen på det lika värdet, i alla fall på Östermalm, när Rolexklockan rycks bort från armen och sonen kommer hem utan märkesjackan för 7000 kr. När Strandvägen förvandlades till Street Race då kom farthinder snabbt på plats. Berikningen falnar, när den äger rum utanför fönstret. Den hyllade närhetsprincipen är livsfarlig för regeringen, när det handlar om vindkrafts etablering och brottslighet.

6 tankar kring ”Telefon målvakter nästa, när anonyma kontantkort förbjuds från 1 augusti

 1. Riksdagsfolket är ”nakna”! De klär hela tiden av sig. Retoriken räcker snart inte till för att täcka den skam man förmedlar. Man får hoppas att den ”lattjo lajban klubb” som för tillfället har ”förskansat” sig i Riksdagsbänkarna, BYTS UT.
  Ska Sverige gå FRAMÅT eller ska vi gå BAKÅT?
  Vad kommer du att rösta på?
  Det gamla vanliga, duger inte längre. Dagens politik förs inte i syfte för det svenska folkets bästa.
  Med facit i hand har det varit för vårt SÄMSTA!
  Enbart p.g.a. det borde VI kunna diskvalificera de Riksdagspartier som framförallt vägrar stoppa migrationen till dess att samhället hinner ikapp.
  Hur kommer det att se ut med ytterligare 500 000 migranter om 5 år?
  Politiker: Var går gränsen för antalet mottagna migranter innan det svenska samhället kollapsar?
  Om man som politiker motverkar till att stoppa en eventuell kommande samhällskollapps, vad har vi IDAG för nytta av sådana politiker?
  Politikerna vägrar ju själva att inse att man driver Sverige till sin avgrund.
  Kan det bero på ”yttre påverkan”?
  För det svenska folket har väl inte längre någon talan, beträffande folkets försök till att medverka vid ”samhällspåverkan”.
  ps. Skulle aldrig rösta på någon av de 7. ds.

  1. Ja, det beror på yttre påverkan, eftersom kontakten med vanligt folk inte finns längre. Politiker söker sig till sina gelikar i alla länder, skyddar varandra och ser till att gynna sina globala välgörare.
   Hur Magdalena Andersson kan stå och mässa om jämlikhet och att vi kan bättre, utan skam i kroppen, går över mitt förstånd. När hon och hennes parti har skapat ett paradis för de riktigt rika, tjuven och alla som inte har rätt att vara här. Denna skattetärande grupp belönar värdlandet med ständigt nya rekord i grov brottslighet, där brottslingen stryks medhårs av ett korrupt rättsväsende.

  2. Träffsäker salva
   Det är en skam vad som händer med vårt land.
   Det talas mycket om klimathot om Putin om farsoter.
   Men det största hotet sitter i riksdagen.
   Lömska ondskefulla högavlönade parasiter som glömt vilken som är deras viktigaste uppgift – att värna sin befolkning

   1. Javisst är ”…Det är en skam vad som händer med vårt land….” Därför hatar etablissemangets politiker Viktor Orbán som gör det, värnar sin befolkning.

    1. Moderna psykopater utnyttjar våra regeringar som femtekolonnare – NewsVoice
     https://newsvoice.se/2022/08/moderna-psykopater-femtekolonnare/

     Femtekolonnare, en grupp av människor som samarbetar med fiende mot det egna landets intressen. Denna femtekolonn finns redan inne i landet skapad av inhemsk
     Sveriges utrikesminister
     Ann Linde är en av dem,hon skriver till Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg att ”Sverige accepterar Natos synsätt på säkerhet och försvar, inklusive kärnvapnens väsentliga roll, och avser att delta fullt ut i Natos militära struktur och kollektiva försvarsplaneringsprocesser samt är villig att engagera styrkor och förmågor i hela skalan av alliansuppdrag.”

     Tala om att byta fot ena dagen motståndare till allt vad kärnvapen heter… inser hon inte konsekvenserna? Risken ökar dramatiskt att vi får en atombomb i skallen
     Än en gång våra politiker värnar inte om sitt folk.

     1. Från Din länk;
      ”…. Återigen sitter allt för många på sidlinjen och tror att det vi idag upplever är något (av sig själv) övergående. Den här gången är det ännu värre. I stort sett är alla regeringar i västvärlden femtekolonnare för WEF:s (World Economic Forum) ledare Klaus Schwab och hans agenda “The Great Reset”.

Kommentarer är stängda.