Bortförklaringarna tar aldrig slut

I Rapport den 11 juli gav polismästare Carin Götblad följande förklaring till den kraftiga ökningen av unga förövare med invandrarbakgrund; enligt henne löper barn som lever i hem som präglas av ”trångboddhet, svag ekonomi, missbruk, kriminalitet och psykisk ohälsa ha större risk att dras in i kriminalitet,” ett manus som direkt verkar komma från regeringskansliet.

Syftet är att få vräka på med mer meningslösa projekt och öka bidragskranen, så blir barnen snälla och studerar flitigt.

Varför inte värdlandets ungar till trångbodda och lågavlönade föräldrar ligger i denna brottsliga karriärsliga, får vi inget svar på, eftersom frågan aldrig ställs av regeringens journalister. Därför att dessa unga oftare ligger på marken och försöker skydda huvudet, när den unga tycka synd om pöbeln löper amok.

Bild; projektsanning.com

Jack Nilsson; Snart är det försent. Snart är det ditt barn som ligger där

De omhuldade föräldrarna tycks ha abdikerat från föräldraskapet eller ingår deras avkommas aktiviteter i deras kultur från Koranen? Där kvinnan skall föda barn på löpande band.

Tyvärr blir en gammal 75-årig ensamstående mor med sjuka barn i bagaget bara förbannad över detta förklaringstrams. Under början på 70-talet var det bara att bita ihop, jobba heltid, utan VAB dagar och ordet egen tid var inte uppfunnit. 6 månaders föräldraledighet betraktades som en lyx och när vi i slutet av 70-talet fick hela 7 dagar för att kunna vara hemma hos våra sjuka barn, var vi överlyckliga i vår kamp för dagmammor och dagisplats. När sjukhusvård behövdes för mina små, då fick jag lite paus från stressen, eftersom jag själv blev sjukskriven för att ta hand om dem, till personalens glädje. Trots dagens obegränsade ledighetsdagar så försökte regeringen snyfta fram en familjevecka, men har för mig att förslaget gick i stå.

Om sanningen skall fram med de ungas brottslighet så beror det på dysfunktionella seder från hemlandet, där kriminella klaner avgör vad som är rätt och fel och där ett par tusenlappar extra utöver försörjningsstödet på köksbordet från söners kvälls/nattaktiviteter får munnen att slutas på deras mödrar. Denna sanning skulle få det lika värdet sjunka ihop som en misslyckad sufflé. Därför ljuger Carin Götblad för att få regeringen på gott humör, vilket fler lögnare inom polisledningen har kommit på är gynnsamt för karriären.

Att få inträde till detta bidragspardis med falska eller uteblivna identitetshandlingar är inget problem. Med list och hot ta för sig av bidrag i rikligt mått, är lätt som en plätt. Därutöver finns vänsterns offerkoftor i överflöd, vilket är det största integrationshindret. Om vänsterns förråd av offerkoftor är planerat ända från Davos kan diskuteras.

Att läsa rubrikerna i alternativa medier under bara en dag, om invandringsrelaterat våld, borde vara bränsle för att värdlandets medborgare skulle gå ut på gatorna och kräva regeringens avgång, precis som i Siri Lanka. Men våra värdegrundsmarinerade invånare gör hellre handhjärtan, tänder ljus, lägger blommor på nya brottsplatser och kyrkan med kristeam står som spön i backen. För att alla skall se vilka goda och fina människor de är med statsmedias hyllningar i reportagen.

När gula västarna lamslog Frankrike i fjol och när bönder i Nederländerna nu protesterar mot statens övergrepp mot sina gårdar, där Stalins taktik tycks upprepas, då tiger media. Självständiga bönder måste kväsas, vars kossor nu har förvandlats till syndabockar för att klimatmålen ej uppnåtts. Sanningen är att deras värdefulla mark behövs för andra ändamål i detta tättbefolkade land vars framtid analfabeter och lågutbildade även här skall rädda med den globala Mark Rutte vid rodret.
Här råder stor återhållsamhet på redaktionerna, eftersom smittoeffekten av protesterna måste hindras, den är för våra medborgarfientliga makthavare farligare än nya mutationer av coronan.

11 tankar kring ”Bortförklaringarna tar aldrig slut

 1. ”lögnare inom polisledningen har kommit på är gynnsamt för karriären”. Efter Dan Eliassons inträde fick socialdemokraterna igenom sin politik även inom polisen, ju mer politisk korrekt man är ju bättre passar du för rollen som chef inom polisen. Det handlar ingenting om kompetens, skicklighet eller kvalifikation att utföra sitt arbete utan allt handlar om att slicka rätt personer, dels inom polisen men även inom socialdemokraterna om man vill ha ett chefsjobb inom polisen.

  Låt alla invandrare söka nya tillstånd, de som har mer än ett utvisar vi på grund av falska medgivanden. Det bästa är att man tar bort alla bidrag för alla och gör om och gör rätt, kan man jobba då ska man jobba, kan man inte tillföra Sverige något då finns det andra länder att bo och leva i.

  Att media tiger beror på att staten betalar dem, de skriver det staten vill eller den handen som föder journalisterna. Vi svenskar har fortfarande det för bra för att gå ut och demonstrera, däremot tror jag att ganska snart får vi det bra mycket sämre och då tror jag att svensken går ut och säger sitt.

  1. Gringo
   Det du skriver är rätt och borde vara en självklarhet med sunt tänkande politiker och myndigheter.
   Här ett exempel på motsatsen.
   https://morgonposten.se/2022/07/14/fran-alta-till-albanien-alla-kallar-sig-europeer/
   Vi hade behövt ledare som de Gaulle idag

   Det de Gaulle såg krossas var vad han såg som en grundläggande kultur som fanns som en mäktig förenande underström i Europa, den bestod av en ”motvilja mot själlös materialism och ohämmad kapitalism”. Han såg redan 1962 mångkultur som ett hot och hävdade att alla algerier i Frankrike måste repatrieras, och fruktade också att den amerikanska kulturen skulle innebära kärnfamiljens upplösning.”

   Den mannen kunde se in i framtiden.

    1. Citat från Mons Krabbes artikel, som är mycket aktuellt i dag, med Andersson och Linde som tävlar i Nato fjäskande.
     ”…För de Gaulle utgjorde USA alltid en fara, ett land som i sin strävan efter världsherravälde hotade Frankrikes oberoende och styrka. USA var för honom ett land som var berett att spela ut de europeiska nationerna mot varandra, och underblåsa motsättningar. För USA var krig i Europa inget dåligt i sig, det innebar att man kunde få stater som behövde en stark allierad att underordna sig USA – så som skedde under andra världskriget; som slutade med att till och med Tyskland underkastade sig den amerikanska ordningen….”

     1. Roligt att du uppskattade artikeln, Mons skriver väldigt bra om både om EU, islam och om Sverige. Mons har en sund verklighets syn, vilket många inte har i dag.

  2. Jag är övertygad om att poliser från golvet liksom Peter Springare ger Dig rätt. Att söka nya tillstånd för att få vistas i Sverige är ett utmärkt förslag, men ännu ljusår från att realiseras, fast när Svensson inte har mat på bordet, då kan det gå fort.

   1. Jag tror jag vet, min far var kriminalare under de sista 20 åren som polis. Han var väldigt kritisk till kåren redan då och han gick i pension under början av 2000-talet. Du pekar på en väldigt öm tå, nämligen mat. Du får inte glömma att Sverige inte haft någon nöd eller hungersnöd under snart 100 år, jag tror vi kan få se detta i snar framtid och då kan jag lova att de som drabbas inte bara ”knyter näven i byxfickan” utan då är vi på samma nivå som holländarna eller fransmännen.

  3. Även en del unga inom SD tar på sig offerkoftan Den unga generationen tycks ha lärt sig en sak Att ställa krav och försöka driva igenom sin (självupplevda) rätt
   Det tog två mandatperioder innan det nya arbetarpartiet kunde förpassa ut ur riksdagen men jag kan inte finna alternativen som så mycket bättre.

 2. Bidragsinvandrare är förutsättning för en socialdemokratisk regering.
  Partiet ser till sitt bästa och struntar i följderna som drabbar landet.
  Så länge svenska indoktrinerade väljare vägrar se konsekvenserna får vi se landet gå mot avgrunden.
  Försvar, infrastruktur och vård är eftersatta områden. Pengar går till rättssystemen med advokater som får mer att göra och avlönas med skattepengar. Mest Skolpengar går till skolor med sämst resultat. Som lök på laxen är energiområdet vanskött. Snart måste vi leva i kalla rum.

  1. En klok sammanfattning av tillståndet i landet som alla borde läsa innan de tar samma rödgröna valsedlar av slentrian den 11 september.

  2. En del advokater har tolkat sitt uppdrag så vidlyftigt att förbundet uteslutit dem gott så de är numera så kallade jurister

Kommentarer är stängda.