Svenskfientligheten blomstrar på BRÅ och med Morgans dimridåer

”Svenskfientligheten är den värsta sorts rasism vi har – ”därför att den utövas av personer som givits gästfrihet i vårt land, men som svarar på denna gästfrihet genom att bete sig illa mot svenskarna”. Det sade riksdagsmannen Pontus Andersson (SD) till justitieminister Morgan Johansson (S) i riksdagen….” https://www.friatider.se/sd-svenskfientligheten-ar-den-varsta-sorts-rasism-vi-har

Och som förväntat tyckte Morgan Johansson att lagstiftningen var bra som den var. Underförstått att det i praktiken bara är värdlandets medborgare som skall straffas för hatbrott efter arga ord på nätet. Nu hånar han åkeriägare och bönder för de inte bättre låser in sin diesel, med snart 30 kr litern så kan tjuven forcera det mesta. Europarekord i reduktionsplikt är bara ett led i Sveriges bäst i klassens ideologi, som sopar banan till internationell karriär.

I teorin låter det så här om HMF brott; ”…Justitieministern svarade dock att lagstiftningen är tydlig nog som den är. Enligt Johansson kan ett brott som har som motiv att kränka ett offer på grund av hans eller hennes svenska bakgrund redan bedömas som hatbrott…” Men det görs nästan aldrig.

Han hänvisar till BRÅ, denna myndighet som endast verkställer regeringens mångkulturella politik. BRÅ har med näbbar och klor vägrat att sköta sitt uppdrag under många år och mycket motvilligt till slut tvingats redovisa etnicitet på brottslingar, efter stark kritik, inger inget förtroende.

Därför förstår jag att endast 1 % av anmälningar till BRÅ består av hatbrott mot svenskar.

Hur många som ligger i papperskorgen får vi aldrig veta?

Eller hur många som utsatts har insett det lönlösa i att anmäla, precis som våldtäkt till polisen, eftersom dessa händelser ej definieras som hatbrott av BRÅ.

Den skattefinansierade HMF jägaren har bara siktet inställt på värdlandets pensionärer som tvingats till böter efter berättigad ilska på nätet. Medan bestialiska våldtäkter och förnedringsrån, som filmats fritt får cirkulera runt på webben utan problem.

Har du annan etnicitet helst med islam som religion då får du bete dig precis som du vill utan följder, detta förhållningssätt gör att varje försök till assimilering och integration misslyckas. Det är bara värdlandet som skall anpassas till tolerans och undfallenhet för destruktiv kultur med medeltida sedvänjor, för det lika värdet får ej störas.

Jag blir så oerhört trött på, att så få medborgare ser igenom detta narrativ och inte vill inse vilka globala krafter som ligger bakom. Sverige med dess ryggradslösa politiker och värdegrundsmarinerade befolkning är det perfekta landet för att bli en humanitär stormakt och det blev det med besked.
Nationalstaten med rester av demokratiska val utgör ännu ett hot för Klaus Schwab med bröder för att genomföra Agenda 2030 och den stora återställning, som är deras mål för världskontroll. Därför är folkförflyttning med Europas folkutbyte perfekta medel för splittring och söndring. Inga band till fosterlandet skall finnas, för rotlösa människor kan man leka plocke pinn med och media skribenter lyder sina uppdragsgivare, endast med små avvikelser, så dess läsare vaggas in i tro på mångkulturens välsignelser.

Ni minns väl Linköpings forskarna som råkade illa ut efter sin granskning av BRÅ, som ständigt böjer sig för den röda makten. ”Går det att lita på BRÅ” var rapportens titel och svaret blev ett stort NEJ!

Under kategori BRÅ på bloggen finns ett 10-tal inlägg om denna röda och opålitliga myndighet!

https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/det-ar-en-skandal-att-bra-bojer-sig-for-makten/

Hela debatten om svenskfientlighet under riksdagens interpellationsdebatt finns här: https://riksdagen.se/sv/webb-tv/video/interpellation/hatbrott-mot-svenskar_H910502…

Bild; SR

Brottsförebyggande rådet, kanske borde byta namn till brottsfrämjande rådet?

8 tankar kring ”Svenskfientligheten blomstrar på BRÅ och med Morgans dimridåer

 1. Om rasism mot svenska ungdomar nämns som vanligt inte ett ord.
  Vi svenskar ska bara betala och be om ursäkt att vi finns.
  Sverige ett land med erkänt lite rasism i motsats till ex Arabien.
  Vad är syftet undrar man? Att kunna knipa åt kritiska röster och sajter?
  Man tycker sig se ett mönster….
  https://www.friatider.se/regeringen-storsatsar-mot-rasism

  1. Kanske är det en flirt med väljarimporten, så de inte tar Nyans valsedel den 11 sept?

 2. Allt åt alla
  Dagens välfärdsdiskussion kan inte frikopplas, som Dadgostar gör,
  från frågan om invandring och mångkultur.

  Den som förespråkar välfärd för hela världens befolkning förespråkar till sist välfärd för ingen,
  den bidrar till välfärdsstatens erodering.

  Dadgostar ät inte ensam om detta godhetstänk, och vi vet vilka som får stå för konsekvenserna och fiolerna.

  1. Dessa ord är förklaringen till Moder Sveas utförsbacke; ”..Den som förespråkar välfärd för hela världens befolkning förespråkar till sist välfärd för ingen…”

 3. Vår regim vill hindra desinformation. Så bra! Då kan den ju börja med sig själv!
  Exv hur myndigheten mörkar covid-vaccinets biverkningar. Eller hur Natos historia ser ut med flera angreppskrig. Eller hur 5G kan inverka på vår hälsa, för att ta några exempel. Alltså sådant, som regimen inte vill att vi ska känna till.

  1. Mångfald består bara av regimens åsikter. Hur ofta har inte regimmedia förvandlat fakta till konspiration?
   När desinformationen avslöjas, då händer ingenting mer än locket på och allt fortsätter som förut, så ytterst lite maktförstörelse läcker ut till väljarna.

   1. Milgrams experiment vägrade 33% att lyda order

    Det är kanske motsvarande antal som vi ser demonstrera ute på gatorna. De benämns ”Trumpers”, ”motiverade av rasism” eller ”själviska”. Det är inte sant. Det är istället de som ser att det är något som är helt galet och att vägrar lyda order.
    De ser att hanterandet av covid-19 inte är ett sätt att bota folk utan ett sätt att ta kontrollen över ett folk.

    Vi ser att Anthony Fauci har försökt skrämma oss i åratal. Vi behöver en stark ledare som Franklin Roosevelt som en gång sa: ”Det enda som du måste frukta är själva rädslan. Fruktan är vårt lands fiende!”

    https://newsvoice.se/2022/02/robert-f-kennedy-jr-cia-coronakrisen/
    Sossarna är mästare på att manipulera oss, att de tog så lättvindigt på influensan i början var förvånande. Reursbrist? Men det har de rättat till med råge ivrigt understödda av M.
    Nu nya giftampuller beställda till hösten.

    1. PÅ denna blogg finns glädjande mest kunniga läsare/kommentatorer/skribenter som skulle benämnas ”Trumpers”. Trots Trumps yviga personlighet, så föredrar jag honom framför Clinton dynastin. Även om han är en del av det rika etablissemanget, så tydliggjorde han The Deep State och nationen först.
     Solidariteten skall först ägnas åt den egna familjen, våra nära, grannar, arbetskamrater, lokal tillhörighet och landet. Nu är det den globala solidariteten som kommer först, därför att politiker befinner sig närmare sina globala bröder än till sitt eget folk.

Kommentarer är stängda.