Valboskapens unga kan avgöra valet

Nu stundar skördetid för regeringens import av bidragstagare.

  • I höstens riksdagsval har nästan var fjärde förstagångsväljare utländsk bakgrund. Men i Malmö är andelen betydligt högre, här handlar det om nästan varannan väljare. Vilket är högst i landet.
  • Över hela landet har andelen förstagångsväljare med utländsk bakgrund fördubblats de senaste 20 åren, från 12 procent 2002 till 23 procent vid valet i höst.
  • ”Det ska bli väldigt intressant” säger Rosengårdsbon Aila Mahmoud som ska rösta för första gången. https://sverigesradio.se/artikel/aila-rostar-for-forsta-gangen-ska-bli-valdigt-intressant
Bild; SR

Morgan Johansson sätter sig nu på tvären och vägrar utreda påsk kravallerna. Över 300 skadade poliser tar regeringen med en axelryckning och kravet om en utredningskommission från sju av riksdagens åtta partier avfärdas bestämt, allt för att inte störa de unga i förorten. Att polisfacket har anmält polisledningen och polisen att anmäler sig själv rubbar inte regeringens ovilja, trots att de inte har riksdagens majoritet i frågan. Samma ovilja att granska sina synder visade regeringen när corona kommissionen skulle granska pandemihanteringen.

Men nu har SD ilsknat till och fått M och KD med sig för en misstroendeförklaring mot denna lögn minister som starkt bidragit till Sveriges förvandling till gangsterland.

”…..Morgan Johansson fick särskilt hård kritik när konstitutionsutskottet (KU) presenterade sin granskning av regeringen tidigare under torsdagen…..” och Magdalena Andersson (S) protesterar och får skarpt motstånd av Ulf Kristersson (M) ”Nu hotar och skrämmer Magdalena Andersson sitt eget regeringsunderlag med regeringskris tre månader före valet, för att försöka rädda sin misslyckade justitieminister. Och hon drar dessutom in Sveriges Nato-ansökan i detta. Det är inte värdigt en svensk statsminister.”

Men för att fälla regeringen krävs även Annie Lööfs (C) röst och den lär oppositionen inte få, för hon strävar efter ministerposter i samverkan med S efter valet.
https://www.svd.se/a/a7Ry2L/sd-vacker-misstroende-mot-justitieministern

https://www.expressen.se/ledare/statsministern-agerar–fullstandigt-omdomeslost/

Omdömeslöst var däremot Magdalena Anderssons utnämningar till ministrar, gamla vänner som Anders Ygeman, Annika Strandhäll och käre Morgan och att skylla på regler som inte finns, att hela regeringen skall avgå om en minister fälls.

Nu pågår Järva veckan och samma floskler om utanförskap och diskriminering flödar, liksom 7-klöverns villighet att ytterligare pungslå medborgarna till ytterligare mutor, för redan bidragsgynnade förortsbor. Redan nu är skolpengen 50 % högre i vissa förorter och bidragen trillar in på kontot utan minsta motprestation.

Att få behålla sin medeltida religion, som går stick i stäv mot vår egen värdegrund med lagbok och samtidigt få ta del av all välfärd med råge gör att migrant strömmarna aldrig sinar, trots döden på Medelhavet, som värdlandets medborgare anklagas för av de mångkulturella vänsterliberalerna. Världens bästa socialbyrå måste omfatta alla migranter som önskar arbetsfri försörjning.

Att pensionsåldern nu höjs för alla som jobbar och sliter är bara en konsekvens att en majoritet av regeringens valboskap inte gör det. Nästa år är det 66 år som gäller för att ta ut garantipension. Politiker med sin media förkunnar att anledningen är att vi lever längre, men de glömmer att nämna huvudskälet till höjningen; att allt färre arbetande nu ska försörja allt fler som inte gör det; bidragstagare från tredje världen, som inte har förutsättningar för ett liv i väst.
Pensionssystemet måste anpassas för att den humanitära stormakten skall fortbestå och att dess politiker kan säkra sin internationella framtid, som Reinfeldt och Borg visat vägen till med sin öppna hjärtans politik.

Och med > 80.000 tusen nya medborgarskap varje år, så kan nog regeringen andas ut, även om oppositionen bråkar lite grann för syns skull.

”De senaste åren har antalet personer som beviljats svenskt medborgarskap ökat och under 2020 beviljades 80 175 personer svenskt medborgarskap” enligt SCB.

Detta tillskott av främst icke integreringsbara migranter är enligt regeringen EU:s lägsta nivå för invandring!!
Det är lögnens klarspråk!
Kanske fler regeringstrogna väljare kan vakna, när pensionen sjunker och pensionsåldern höjs trots att de jobbat > 40 år och när de ser hur lönsamt det är att ligga i hängmattan under hela vuxenlivet?
Då kan det bli svårt för socialdemokraterna att övertyga dem om att allt är sverigedemokraternas fel.

3 tankar kring ”Valboskapens unga kan avgöra valet

  1. Vi har politiker som ställer dörren på vid gavel,
    som släpper in kulturellt väsensskilt folk som våldgästar vårt hus
    som tycker att det är helt i sin ordning att vi jobbar och sliter för att de ska få mat och husrum
    Och gästerna tackar med att förakta vårt sätt att leva.
    Och många gånger precis som MPs partiledare vill skapa kaos

    Tyvärr verkar de flesta svenskar vara så hjärntvättade att de viljelöst låter sig ledas till galgbacken

  2. De många skjutningarna kanske skrämmer upp folk men urholkningen av välfärden oroar mig mest + de uppenbara lögnerna om hur vi svenskar som arbetat och betalat skatt ska få äta upp att vi är för många och att vi lever för länge

    1. Ett försäkringsbolag hade gått i konkurs om utbetalning skulle ske till de som aldrig betalt in en premie. Politikerna höjer både skatten och pensionsåldern för att finansiera bidrag och pension för de som aldrig jobbat.

Kommentarer är stängda.