Sverige ÄR svenskarnas land

Men inte enligt Annie Lööf, som drar fram så många rasistkort hon kan mot SDs Richard Jomshof, som twittrade om detta faktum förra veckan.

https://www.friatider.se/sd-toppen-sverige-ar-svenskarnas-land-annie-loof-rasar

Det är visst bara Sverige som skall vara allas land, enligt Lööf som tycker som Davosbröderna att nationens gränser skall bort, eftersom de utgör hinder för deras nya världsordning.

Här kommer en gedigen sammanfattning från Det Fria Sverige:

Visa källbilden

Det finns bara ett ursprungsfolk i Sverige, och det är svenskarna. Svenskarna av i dag är sprungna från svenskarna av i går – människor som förvisso inte kallade sig svenskar eller såg på det område de bebodde som Sverige, men som utgör stommen av det svenska folk som än i dag är detta folk.

Dagens svenskar är gårdagens svenskar

Men det finns många missuppfattningar, varför Det fria Sverige vill klargöra följande fakta:

Sverige befolkades söderifrån av germanska folkstammar när inlandsisen sakta smälte och drog sig norrut. Dessa proto-svenskar vandrade över den landbrygga som sammanhöll nuvarande Sverige med kontinenten. De germanska folkstammarna vandrade över tid allt längre norrut (i och med att inlandsisen drog sig tillbaka) och befolkade dessa områden. Dagens svenskar är direkta avkomlingar till dessa folkstammar. När Sverige befolkades söderifrån var fortfarande stora delar av dagens Norrland istäckt, och människor kunde inte bo där.

Samerna kom först några årtusenden senare, när isen smält, österifrån från Asiens vidder och hade ett starkt mongoliskt inslag i generna. Att samerna kom senare än germanerna bevisas av arkeologiska forskningsresultat. Sveriges äldsta fynd för mänsklig aktivitet har hittats i Skåne, i Lockarp och Mölleröd, i form av några pilspetsar och flintredskap. Dessa fynd är över 14 000 år gamla. Att så är fallet är självklart, med tanke på att isen drog sig norrut.

Norrlands äldsta fynd, som inte behöver vara efter samer, utan kan lika gärna vara efter germaner som kommit söderifrån, är ”endast” ca 9 000 år gammalt och hittades vid Garaselet invid Byskeälven i Västerbotten.

Detta betyder att germanerna var har först, minst 5 000 år tidigare än samerna. Det här stärks ytterligare av skelettfynd och annat, men det bör vara så enkelt att förstå att vi inte behöver gå in på detaljer.

Inte rasism Lööf, enkel fakta

När SDs Richard Jomshof här om dagen twittrade att svenskarna ”har släktskap med de människor som tog Sverige i besittning när inlandsisen drog sig undan” samt att ”svenskarna är således Sveriges ursprungsbefolkning och Sverige är svenskarnas land” så har han helt rätt.

Självfallet drar Annie Lööf blankt för svenskförnekandet när hon svarar honom:

”Bevara Sverige Svenskt. Sverige åt svenskarna. Känns som vi hört detta förut? #rasism
Något jag däremot inte hört förut är att Sverige som land var bildat redan där då inlandsisen drog sig undan.”

Om hon gör sig dummare än hon är, eller är så okunnig som man kan tro, vet vi inte. Men ett är säkert. Att konstatera fakta är inte rasism och uppenbarligen är det mycket viktigt att återkomma med jämna mellanrum till det enkla faktum att dagens svenskar i allt väsentligt är samma människor som fanns här för 14 000 år sedan.

Den inblandning av främmande folk som skett genom årtusendena har dels handlat om oss närstående folk, samt varit så liten att människorna som kommit fullständigt smält in i folkkroppen. Det vi ser i dag, sådant som Annie Lööf med flera förespråkar, är ett folkutbyte och inget annat. För många främmande på för kort tid samtidigt som vi inte föder i närheten av så många barn som är nödvändigt slutar med en demografisk förändring av sådana proportioner att svenskarna byts ut.

Vårt land, men bara om vi vill

Den bistra sanningen är dock att inget – speciellt inte rätten till en geografisk yta med allt som skapats på den – är självklart. Om ett folk inte försvarar sitt territorium och det på eller i detta territorium finns sådant som är åtråvärt (välstånd, välfärd, teknologi med mera) kommer någon eller några till sist ta det ifrån dem.

Vi befinner oss i en ännu allvarligare situation. För inte nog med att många vill ta vårt välstånd, vår välfärd och vår teknologi ifrån oss för att gagna sig själva, våra egna ledare hjälper dem på traven. Annie Lööf är raljant och okunnig, samtidigt som hon säljer ut vårt land. Hon är, på många sätt, en femtekolonnare som hjälper dem som vill det svenska folket illa.

Vill vi ha ett land som är vårt, där vi är trygga och där framtida generationer får bra förutsättningar att fortsätta bygga nationen, så måste vi försvara det vi har. Ingen annan kommer göra det åt oss. Att då förstå varifrån vi kommer och att vi finns – att svenskarnas finns och att Sverige är svenskarnas land – är nödvändigt.

Stöd ditt folks intresseförening

Det fria Sverige är det svenska folkets intresseförening. Vi får inga offentliga bidrag utan hela vår verksamhet finansieras via medlemsavgifter och gåvor. Om du tycker det är viktigt med en röst för svenskarna och en förening som arbetar för en svensk framtid bör du överväga att lösa ett medlemskap om du inte redan gjort det.

Du kan också stödja arbete med en gåva. Du kan donera med kort eller kryptovaluta här, eller göra en enkelt överföring som du märker med ”gåva” via:

  • Swish: 123 510 57 62
  • Bankgiro: 729-1404″

5 tankar kring ”Sverige ÄR svenskarnas land

  1. Skulle Annie Lööf göra ett skit för att försvara Sverige mot angripare? Förmodligen inte, utan snarare släppa in dem och köpslå med de nya herrarna. Kanske med en uppfordrande loska mot svenskarna som fött och gött henne. Fråga henne om inte Sverige är muselmanernas eller ryssarnas minst lika mycket som svenskarnas, eller ska det skrivas ”svenskarnas”…

  2. Annie Lööf är en allt större belastning för Centerpartiet, som blivit ett krisparti.

    1. Ja, hon har varit gurun för feminister, som ofta är unga, välutbildade storstadskvinnor som sjunker i änglakören och hatar SD. De stryker muslimer medhårs speciellt unga och brunögda män oavsett vilka brott de begått och anser att de är finare än andra medborgare. Kanske korankravallerna och våldtagna systrar har fått en gnutta mångkulturellt tvivel att slå rot?

  3. En text som Annie skulle ha svårt att kunna förstå . Sitter man i knä på oligarkin är synfältet kraftigt beskuret . Trevligt att kunna ta del av min förenings visa ord här . Det betyder ju att alla åsikter kommer till tals här . Tycker det är av vikt att man som medborgare i landet Sverige gör vad man kan för landet . Jag är inte hågad för att ”stå på torget” och propagera och är därför gynnare , sympatisör eller medlem i en del föreningar samt skribenter som för landets/min talan . Tack Harriet
    Mvh Sjöström

    1. När tom lokaltidningen/Östgöta Correspondenten i sin ledare den 27 maj påpekar att ”Ödmjukhet är en dygd, Annie Lööf” som hon inte besitter, då förstår vi att partiet är på väg utför i väljaropinionen. Från 10 % i juni i fjol till 5 % i dag i DN/Ipsos, förtroendet för henne rasar likaså. För ingen vet vad centern vill. Den breda mitten har nu glädjande blivit en smal stig, som både L och C går vilse i.

Kommentarer är stängda.