EU laddar om med obligatorisk vaccinering och förbud för kontanter och Twitter…

Tro inte att vaccinations tvånget är borta för Covid-19 med alla dess mutationer. En sådan fin fin affärsidé får inte gå i stöpet. När uppmärksamheten riktas mot Ukraina, då laddar EU om. Ursula von der Leyen måste se till att hennes makes affärsverksamhet inom biotech inte saktar ner eftersom han är bäste bror med Big Pharma.

Global Research

https://everykindapeople.blogspot.com/2022/04/obligatorisk-vaccination-for-eu.html

Efter den 30 juni 2022

Illustration från länken ovan.

    ”Europeiska rådet har ändrat resolution 2361 och motsätter sig inte längre obligatorisk vaccination.
    Från och med den 1 juli 2022 har EU tillkännagett lagstiftningen för de obligatoriska EU COVID 19-certifikaten som berövar dig alla friheter om du inte har ett QR-covid-certifikat. Om det finns en majoritet av medlemsländerna som undertecknar lagstiftningen kommer obligatorisk vaccination att införas.
    I slutet av 2022/2023 kommer det att finnas en digital valuta.
    EU kommer att införa ett digitalt ID för alla EU-medborgare. (Holländarna har redan detta och hänvisar redan till EU-versionen på digld.nl- webbplatsen)  
    Alla bankomater kommer att ersättas av QR-kodautomater inom en snar framtid, Belgien installerar dem redan i full gång.
    Om dessa QR-kodmaskiner är integrerade kan kontanter inte längre tas ut från banker och/eller någon annanstans.
    EU siktar på att göra kontanter helt värdelösa inom 18 månader.
    EU-resolutionen berövar permanent varje person deras fysiska integritet.”

———————————————————————————————————-

Dock finns stora problem för vaccinentusiasterna som Swebbtv berättade om den 19 april. Hemlighetsstämplade dokument från FDA hälsovårdsmyndigheten i USA och Pfizer har tvingats ut av en domstol i Texsas och Bill Gates blev utbuad av en arg folkmassa i Vancouver, när han på en TED-konferens pratade om hur man skulle bemöta nästa kris. Arrestering krävde folket av den globala filantropen.

Folk vill inte vaccinera sig längre – miljontals doser måste slängas

 Tiotals miljoner vaccindoser mot covid-19 kan behöva slängas bara inom EU, uppger DN. Vaccinationsviljan har nämligen dalat i världen. Enligt Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström är många nu ”tveksamma till vaccinet”, säger han i tidningen.

 M vill ha tvångsvaccinering av barn och straffavgifter för föräldrar

 Moderaterna lämnade under hösten in en motion till riksdagen där man uppmanar regeringen att omforma det frivilliga vaccinationsprogrammet för barn i Sverige.

Bland annat vill partiet införa tvångsvaccinering där familjer ska bestraffas med reducerat barnbidrag eller åläggas högre avgifter för förskola och fritidsverksamhet om man väljer att inte låta injicera sina barn enligt de mandat som staten slår fast.

https://nyadagbladet.se/inrikes/m-vill-ha-tvangsvaccinering-for-barn-och-straffavgifter-for-foraldrar/

Trots otaliga studier om vaccinets otillräcklighet och svåra biverkningar så fortsätter narrativet. Statistik från  UK Health Security Agency visade att trippelvaccinerade hade betydligt större risk att insjukna i mutationer från covid-19 jämfört med ovaccinerade.
”Siffrorna visar att fallfrekvensen är högst bland de trippelvaccinerade i alla åldersgrupper”, rapporterade Daily Exposé (Storbritannien).

—————————————————————————————————–

Glöm inte detta om moderaterna som har SD i släptåg i valbåset den 22 september och inte heller att EU kämpar vidare för att stoppa alternativa medier och Morgan Johansson lallar med om desinformation och fake news.

Om Elon Musk som nu äger Twitter plattformen kan bromsa utrensning av åsikter återstår att se, när EU nu laddar om och varnar för twitter förbud i Europa om yttrandefrihet kommer att förverkligas som den nye ägaren hotat med.

Tänk om folket nu kunde öppna sina ögon i stället för sina hjärtan och se EU och våra makthavares hyckleri med prisandet av västs demokrati.

Matteus 7:3 är ständigt de passande orden för västs globala elit oavsett vilken fråga som är på tapeten. ”Huru kommer det till, att du ser grandet i din broders öga, men icke bliver varse bjälken i ditt eget öga?”

https://www.friatider.se/twitter-kan-forbjudas-i-hela-eu

https://samnytt.se/ny-eu-lag-ska-stoppa-invandringskritik-online/

6 tankar kring ”EU laddar om med obligatorisk vaccinering och förbud för kontanter och Twitter…

 1. Det är inte för intet, när ”Tegnell” försvann!!! Han visste väl om någon vilka konsekvenser det kommer att medföra. Bättre fly än illa fäkta.

 2. Ställ partiledare i riksdagen till svars,,,detta som sker är inte okey, det bryter mot grundlagen och alla konventioner . Åtala ansvariga för folkbrott och landsföräderi,,detta är ett brott av mycket allvarlig sak

 3. Snacka om att man begår ”politiskt massmord”, utifrån sina egna/andras tagna beslut!!!

 4. Vi måste ut ur EU eller ska vi bli dess undersåtar för all evighet?
  Man kan undra om det svenska valet till EU var ”riggat”?
  Speciellt när vi sedan röstade bort EURON!
  Rimmar inte det hela motstridigt?
  Utgick man ifrån att ett JA till EU också skulle medföra att det svenska folket även var öppna för att införa EURON?
  Det blev NEJ till EURON för det svenska folket visste bättre än de 349 ”bänknötarna”.
  När politikerna inte erkänner att folket hade rätt, vad är det för politiker vi egentligen har då?
  Inte går de folkets vilja och önskan, det borde väl alla ha förstått. Politikerna förbrukade egentligen sig själva, när man inte utlyste Nyval, när det begav sig. Riksdagen har förbrukat det svenska folkets förtroende och därmed bör samtliga entledigas med omedelbar verkan. Allt annat kan bara inte bli sämre än vad det är idag.

  1. Med Nato blir det samma sak som med massinvandringen, trots att en majoritet av folket är emot massinvandring enligt SOM institutet i GTB, så fortsätter regeringen med Välkommen hit, oavsett om dess färg är röd eller blå. Därför är det oerhört bråttom med att lämna in en Nato ansökan så inte opinionen vänder, när folk börjar inse medlemskapets konsekvenser.
   Remissinstanser är ett skämt, vid gymnasieamnestin protesterade flertalet för ökad risk för missbruk, orättvisor och asylreglers haveri, men för döva regerings öron. Lite kvittrande i konstitutionsutskottet är allt och så fortsätter missbruket av folkets mandat konstant. Eftersom inget ansvar kan utkrävas. I vilket annat jobb är arbetsgivaren och arbetstagaren fria från repressalier vid försummelse, oaktsamhet, vållande till skada, död????
   Med ett Natomedlemskap så kommer konflikter närmare och kärnvapen inpå knuten.
   Dadostar (V) kräver folkomröstning vilket endast politiker utan ansvar säger nej till
   https://www.svd.se/a/G3RyLV/v-kraver-folkomrostning-om-natomedlemskap

Kommentarer är stängda.