Ett parti för pedofiler- avslöjanden från Stop the World Control

Nederländerna är värd för 79 % av alla videofilmer i världen, av barn som utsätts för övergrepp framför en kamera. Nederländerna är också den enda nationen med ett politiskt parti som främjar pedofili. De publicerade en handbok som lär vuxna hur man förför och misshandlar småbarn och spädbarn (på riktigt)...”

Oavsett vad du nu tänker om Vladimir Putin är han den ENDA (!) ledaren i världen som öppet konfronterade Nederländernas ministerpresident Mark Rutte om detta politiska parti för främjande av pedofili. ”Om Ryssland hade ett politiskt parti för pedofili, skulle det ryska folket ta upp sina vapen!”

Ingenting om detta i västs systemmedia, med undantag av sociala medier, som nu är hårt ansatta av globalister, eftersom avslöjanden försvårar deras världsordning.

Kom ihåg att enligt deras tolkning är allt detta endast högerextrem konspiration!

Illustration från Stop World Controll.com

Medborgare som tror att en hemlig grupp mäktiga människor kontrollerar världen är också mer benägna, procentuellt, att tro på konspirationsteorier om coronaviruset….” var slutsatsen i en stor undersökning, som baserades på ett nationellt representativt urval av Ipsos Research Agency, med stöd av UNICEF FN:s barnkonvention….. https://www.unicef.org/montenegro/en/stories/secret-group-powerful-people-control-world-%E2%80%92-61-montenegrin-citizens-believe

”Forskarna” verkar aldrig ha hört talas om Lolita Express, där denna elit frotterade sig, inte heller om The Great Reseat och Agenda 2030, bara foliehatten på alla som protesterar. https://www.expressen.se/nyheter/expressen-fordjupning/kandisarna-avslojas-av-den-svarta-boken/

Bild; newsweek.com

Efter Jeffrey Epsteins passande självmord är det bara societetskvinnan Ghislaine Maxwell kvar. Hon är dotter till tidningsmogulen Robert Maxwell som ägde New York Daily News och Daily Mirror och hon har varit i ledningen för New York Post och The European.

Tidningar som av sina globala bröder har högt anseende och aldrig anklagas för fake news…

Hos oss är det Stureplans aktivister inom centerpartiet som lockar pedofiler med avvikande sexuell läggning. Nyligen fick Fredrik Federly gråta ut i SvD i ett reportage av Stina Oscarsson, för att ha haft en relation med en dömd pedofil. Syftet var att få upprättelse från alla anklagelser, men slutsatsen var att det inte går och min känsla var att alla vi som tar avstånd från avarterna inom HBTQ rörelsen bör ställas i skamvrån. Reportaget är ett försåtligt sätt att flytta fram rörelsens positioner och lägga skulden på oss andra, som dömer och inte har ett uns av förståelse för deras sexuella läggning, som förstör livet för skyddslösa barn.
https://www.svd.se/federley-det-finns-inget-satt-att-fa-upprattelse

Att sakta utöka acceptansen för det onormala är bara ett led i att förstöra sammanhållningen i nationalstaten. Media med kultureliten är dessa globala bröders viktigaste och lydigaste redskap.

En tanke kring ”Ett parti för pedofiler- avslöjanden från Stop the World Control

  1. Att Putin är den ende världsledare som riktar kritik mot pedofilipartiet säger en hel del om världen av idag! Bra artikel, Harriet!

Kommentarer är stängda.