Permanent pandemilag?

Hej Harriet!

Om det brinner i gaveln, vilket det f.ö. gör, så är samtliga eldsläckare, utom SR,  undermåliga, om jag får tro Magnus Stenlund, Svenska Rikslagen. Bra om Du ville lägga ut hans anförande på din fina blogg. Ginge det?

En bloggföljare

Varför ska vi inte inbilla oss att restriktionerna är över? Dels för att så faktiskt inte är fallet. EU:s resepass stänger människor inne, på ett sätt som är helt omotiverat. Frågan om de pågående grundlagsförändringarna kvarstår. Att oppositionen är lika glad i s k vaccin och pass, som regeringen är, gör detta till en ödesfråga.

Risken är nu stor att regeringen har fått smak på den tillfälliga pandemilagen och önskar fortsätta att runda riksdagen genom att göra den permanent. Ingen skall väl inbilla sig att Klaus Schwab, Bill Gates med globala bröder, Big Pharma och nationers ledare (där covids värstingar i restriktioner är hjärntvättade i Schwabs elit skola For Young Leaders) skall låta denna covid sockerbit för globalt världsherravälde glida dem ur händerna. Därför kan det redan finnas planer på nya pandemier eller rättare uttryckt plandemier.

Utdrag från FHM pressmeddelande
” SCENARIO 1: En hypotetisk ny virus variant av särskild betydelse antas utvecklas och introduceras omkring den 20 Mars, som är lika smittsam som omikron”

https://www.friatider.se/nytt-coronavaccin-rekommenderas-i-sverige

Det enda som behöver ändras i grundlagen är Sveriges medlemsbeslut till EU som skrevs in i grundlagen under 2010 samt dessa nya formuleringar om att Sverige är ett mångkulturellt land. På den tiden tillämpade SD sin ideologi och protesterade. I dag är den urvattnad och det finns inte mycket kvar. Hoppet står till AfS som tar över det som SD lämnat i sin anpassningsiver till 7-klövern.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-grundlag-historiskt-beslut-utan-debatt

Kom ihåg, om pandemilagen införlivas i grundlagen, så blir det utan debatt!

Precis som när prop 1976:26 skrevs in i grundlagen om att Sverige skulle bli mångkulturellt. Samma tystnad upprepade sig med prop 1997/98:16, där det bestämdes att assimilering till Sverige skulle vara frivilligt. Vilket blev katastrof för landet. Däremot kunde ansvariga politiker efter avslutat värv skära guld med täljkniv. Glöm inte att Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt ännu har stor påverkan på Kristersson med den moderata partiledningen. Partiets vurm för vaccinpass visar vägen till den fjärde industrirevolutionen, där storebror kan övervaka oss från vaggan till graven.

Läs gärna frågor och svar om pandemilagen från regeringskansliet.

https://www.regeringen.se/regeringens-politik/regeringens-arbete-med-coronapandemin/om-halsovard-sjukvard-och-aldreomsorg-med-anledning-av-covid-19/fragor-och-svar-om

Ett exempel
Fråga: Varför görs inte en permanent lag som kan användas vid liknande situationer i framtiden?

Svar: Det pågår ett arbete med att ta fram en permanent lagstiftning som kan användas vid andra pandemier. Regeringen har tillsatt en utredning som ska se över smittskyddslagen.

Till sist ett ljungande tal som värmer av Nils Littorin, läkare i allmän medicin och partiledare för lokalpartiet Malmölistan.

”Jag är inte glad över att få tillbaka mina fri-rättigheter som jag föddes med. Jag är arg för att dem någonsin togs ifrån mig. Jag firar inte att restriktionerna tas bort lika lite som jag firar att luften runt omkring oss är fri att andas. Ska jag fira när någon hållit ett stryptag om halsen på mig äntligen släpper taget. Eller ska jag jaga fatt i förövaren och se till att det aldrig händer igen.” Nils Littorin

https://www.vaken.se/nils-littorins-tal-pa-frihetsmarschen-malmo-2-0/

lakaruppropet.se Reportage från Frihetsmarschen Malmö 2.0

2 tankar kring ”Permanent pandemilag?

  1. Svenska Rikslagen är ett utmärkt initiativ. Det är även Alternativ för Sverige.
    Nu kan dessa båda se till att de dränerar varandra på röster, så att ingen kommer över fyra procent. Gissa om vår regim jublar!

    1. Varför inte samarbeta? En gemensam valsedel med ”Sveriges Alternativ och Rikslag”, gemensam partibeteckning och sedan lika många namn med beteckning AfS/SR bakom på valsedeln.

Kommentarer är stängda.